🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 638
  • 942
  •   1
Отговори
# 645
  • Велико Търново
Разбира се, че си заслужават наказанието. Лошото е че не го осъзнават.

Е нали слоганът е "Мостът на времето", как да има стена? Просто когато някой се учи на нещо, е хубаво да влага и от себе си, не да е "преписано" дословно.

Ох... тези теленца наистина са най-милото и сладко нещо от няколко дни във Фермата. Според мен поне в първите дни отглеждането им ще е много зорко наблюдавано, без значение дали пряко от Бети и Ники или от някой техен доверен човек.

# 646
Аз съм за теленцата вече. Страхотно сладки муцунки.

# 647
  • Варна
Е, това си е правило на Гечо, а не правило на фермата като формат, та не виждам какъв е проблемът, който не е обядвал, да си чопне нещо. Аз лично не бих ходила да питам тоя и оня дали мога да хапна малко. Беше излишно.

Не знам дали има проблем Хепито да чопне нещо. тя искаше всички да сядат да ядат и после Гечо да си продължава работата. Нормално е да откаже.

# 648
  • Sunshine state
Еми да, де, излишно беше от нейна страна да прави драми с нейния глад.

# 649
  • Варна
Пешо пилота беше безкрайно търпелив с Хепито, но накрая и той не я издържа. Тя спечели заради неговата подкрепа, според мен. Тук мисля, че няма да намери, кой да я изтърпява и окуражава и ще си тръгне рано.

П.П. Офтопик, но голяма драма със кончината на Елизабет Втора по нашите медии. Ще кажеш че е кралица на България. Прекаляват ми се струва.

# 650
  • Велико Търново
Ей го на - момичето било с гнойна ангина, ама никой не разбра. А това е много по-голяма драма. Само че ние гледаме кахърните физиономии на уж-Хепи Ванчето.

# 651
На старите историята стана “га ядИ кИфтетата не рИва”.

# 652
  • Sunshine state
Ех, голямо мазнене ще пада утре.

# 653
  • Велико Търново
И защо пък да е мазнене? Не би било възможно това отношение да е искрено ли? Според мен е. И аз да видя Стоичков, особено така неочаквано, и аз ще реагирам по подобен начин.

# 654
  • Sunshine state
Ами така мисля аз. Не е нужно да си съгласна. Целуване на крака и тям подобни ме навеждат на такива размисли.
Разбира се, ти си свободна да имаш твое мнение по въпроса.
Не съм сигурна за кого ще бъда на дуела, май ми е все тая кой ще отпадне.

# 655
  • Другата България
Е, хубава работа!
Как за кого?Joy

# 656
  • Sunshine state
Е, хубава работа!
Как за кого?Joy
Давай идеи.
Прогнозите ми са, че Финци ще победи, понеже Ангел не се представи добре в неговия сезон.

# 657
Мери, аз клоня към Ангел. Колоритен и забавен ми е.

# 658
  • Велико Търново
Ангел е бил на 17 години през 94-та, Гуспата - на 14. Съвсем нормално е Стоичков да им е бил идол. А всички знаем отношението към идолите какво е. И едва ли някой би нарекъл това "мазнене". Но... да, всеки с мнението си.

# 659
  • Другата България
Е, хубава работа!
Как за кого?Joy
Давай идеи.
Прогнозите ми са, че Финци ще победи, понеже Ангел не се представи добре в неговия сезон.
И аз съм с твоите прогнози.Joy
Но съм и пристрастна. Много.

Общи условия

Активация на акаунт