🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 795
  • 942
  •   1
Отговори
# 60
  • Sunshine state
За съжаление аз загубих интерес към формата и най-вероятно ще гледам повече игрите.

# 61

За чушките не знам дали пак ще има, защото после стигаха до болница, не е шега работа. То в един момент им изтръпва всичко и не усещат, но всъщност тялото се отравя. Бяха им правили промивки, ако помня правилно.
Да, Веселка, приключи в болница играта с чушките, но мисля, че тя взе тогава имунитета.

# 62
Снощи даваха анонс и ми се видя Теодора, дано греша. Бяха във водата и пренасяха куфари с багажа им най- вероятно.

# 63
  • Калгари, Канада
В първите 4-ри сезона победителите са мъже, после в 3 са жени, сега е логично пак да е жена. 😉

Изброените победители + Димитър от първи сезон не бих ги вкарала пак в предаването, но не са ме питали. Като обявят публично кои са останалите стари участници ще се изкажа и за тях.
Откровено не ми се гледа пак нито Дидо, нито Веселка, за мен незаслужено стигнаха до победата, най-вече втората. Дано този път рано я викнат на дуел и я разкарат, а не да я дондуркат до края.

Хепи Ванче искаше да докаже, че е по-силна от Ваня от последния сезон. Тъй че да я вкарват и другата кукувица и да им дадат тази възможност. Ако обаче втората има поне малко акъл в главата не би влязла.

Стойчков не ми пречи, все ми е тая дали ще е той или друг.

Бих предпочела сезон само със стари участници любимци на публиката, избрани с анкета от феновете.

# 64
  • при късмета
Аз мисля, че мъж ще е победител този сезон. Някой от новите

# 65
Ами време им е за мъж, че иначе съвсем ще си изгубят аудиторията. Че такива с крехко мъжество, които непрекъснато искат да си го доказват с гръмки изказвания как жените трябва само да раждат в мъки и да стоят в кухнята, няма да искат да гледат предаване, което често го печелят дами.

# 66
Тя Веселка как ще играе с ръката си ? Колко от пръстите и нефункционират и кои - най-важното?

# 67
Аз очаквам победителя да е от новите участници. Нямам предпочитания дали е мъж или жена. Важното е да успеят така да си направят стратегиите че да ги отстранят от старта, защото зрителите знаят как отбор минало са играли в предишните сезони и си имат изградено мнение за тях.

# 68
Ако Теодора е наистина във Фермата ,определено няма да гледам

# 69

Тая оная откачената от миналата Ферма ли е? Да не дава Господ.

# 70

Тая оная откачената от миналата Ферма ли е? Да не дава Господ.
Точно тя.Не мога да си я причиня отново.То не бе драма,сълзи и со..ли

# 71
Тя Веселка как ще играе с ръката си ? Колко от пръстите и нефункционират и кои - най-важното?
  Какво й се е случило на Веселка?
  Дяволо, благодаря за темата! Аз ще гледам сезона, продължава да ми е интересно това риалити. Гледам, забавлявам се, анализирам си ситуации, тествам своята прозорливост и т.н.
   Не ми пречи Стоичков, нека влиза. Някой питаше какво му носи участие в рекламите- пари. Това че има, не значи , че не трябва да прави още. Както казват хората , преди години той е работил за името си, сега то работи за него.
    От старите участници не подкрепям никой.

# 72
  • Разпиляна във въображението
Известните участници не ми допадат много, защото вече имат изграден статус. Това според мен влияе на отношението към тях и те "вървят" напред в играта без особени спънки. Ако са на финал по-вероятно е при гласуване да се даде вот за тях, отколкото за другите.

# 73
  • Варна
В сезона на Яни той си търсеше жена, в сезона с Хепи Ванче тя си търсеше мъж. Да не са ги събрали целево? Smirk

Гледам Фермата от години и пак си я чакам, но след миналия сезон доста скептично.

# 74
  • Великобритания
никъв шанс за лудото Ванче със Яни , тя си търси пътуванията , той си гледа фермерството и пчеличките

Общи условия

Активация на акаунт