🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 768
  • 942
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Дали?
Обикновено специално финалът се предава на живо. Независимо, че има доста различия тази година, според мен това най-вероятно са го запазили.

# 106
Сигурно вече са снимали игрите, а в студио на живо ще са само призивите за гласуване и празните приказки за пълнеж

# 107
  • Вестерос
Да, както предните две години.

# 108
  • Велико Търново
Да, и също като тогава ще са известни само финалистите и резултатите от тези игри (дано устискат и не издадат много). Другото - след "пълнежа".

# 109
Това имах предвид, че са снимани финалните игри.

# 110
  • Разпиляна във въображението
Е, то това си е в реда на нещата. Същинският финал ще си е на живо.

Нямам търпение за довечера. Най-накрая телевизиите ще раздвижат програмите си.

# 111
Здравейте, благодаря за темата.
Не съм пропускала сезон на Фермата. Отново тръгвам с голямата кошница очаквания, въпреки че съм разочарована напоследък. Последното, което искам да видя в новите епизоди са любовни драми ( тях ще гледам в Ергенът) и участници, които пробиват до края благодарение на тях или на това, че са покровителствана по някаква причина от силните на деня ( това си го гледам в ежедневието).
Не ми е интересно да гледам стари муцуни ( намирисва ми на безидейност)
Любопитна съм за участието на Стоичков. Колоритен е.
Надеждата ми е, че новите, непознати за нас участници ще са достатъчно ярки и силни на арената личности.

# 112
  • SF
Много се надявам Иван и Андрей да са си взели поука от тотално проваления предишен сезон и да не видим никой, от човешкия отпадък, който бяха събрали за Фермата 7.

Те знаят ли, че сезонът им е бил тотално пропаднал?
Кой е бил човешкият отпадък в този сезон?
Имаше някои участници, които не харесвах - за мене и победителката Живка не беше симпатична и заслужаваща победата, - но чак пък отпадак...
Хора различни, с характери и възпитание различно. То това прави Фермата.
А не да ми съберат група гримьорки, или група програмисти, или група бизнесмени, на които да гледаме сеира как се тюхкат в бараките на дъжд и студ и се чудят какво е паламарка.

# 113
Koe беше незаслуженото? Разви сюжета на сезона, защото 1/3 от сезона основна сюжетна линия нямаше, беше с ясно изразено стратегическо мислене и имаше някакви сносни възможности в игрите. Пълен баланс в представянето що се отняся до трите елемента, а  в социалната игра беше най-добра и по-специално тази, насочена към зрителя. Имаше и успехи вътре с останалите състезатели.

# 114
  • SF
Koe беше незаслуженото? Разви сюжета на сезона, защото 1/3 от сезона основна сюжетна линия нямаше, беше с ясно изразено стратегическо мислене и имаше някакви сносни възможности в игрите. Пълен баланс в представянето що се отняся до трите елемента, а  в социалната игра беше най-добра и по-специално тази, насочена към зрителя. Имаше и успехи вътре с останалите състезатели.

Ми на мене не ми харесваше. Даже и диалектчето й трудно понасях. Аз пиша моето мнение - Живка не е моят човек, който съм искала да спечели. 1/3 от сезона не съм забелязала да е изнесла. Ако е така, значи другите 2/3 са ми били по-интересните.
За мене Живка е малко жена-трактор. Но аз не харесвам нито такива жени, нито такива мъже.
Ако позволиш, да си напиша пак - имах си други фаворити, на които стисках палци.
И в сезона на Куку Ванче беше така. Хич не си я представях победителка, ама тя стана. Даже вече не се впечатлявам, че печелят тези, които не ме интересуват.

# 115
Приемам мнението ти! 1/3 до 20-21 епизод предаването беше без основна сюжетна линия - до разговорът в градината. Значи 2/3 от предаването тя имаше основна роля. Или поне така ни беше представено. За мен тя беше моторът на събитийността. Чисто обективно с оглед трите елемента тя печели най-много точки! Поне така си мисля аз !

В новия сезон дано Гузпат го изкарат бързичко !

# 116
  • Вестерос
Живка беше интригантка

# 117
  • SF
Аз не го гледам като го дробя на части - 1/3, 2/3... Не правя изчисления. Живка нищо интересно за мене не беше направила. Аз бях забравила за нея и че е спечелила. От темата си примопних - някой от вас пусна пост. Тоест, никакви трети от предаването не дължа на Живка. Даже ми се е искало да се изфъшкира по-рано, за да мога да си гледам спокойно, а не сценаристите да усетят, че се бъркат някакви интриги и да започнат да ми насочват една трета от предаването в посока на интриганта.

# 118
От старите участници ще стискам палци само на Яни. Другите не ме кефят.
Ще ми е интересно да видя дали Андрей и Иван са направили някакви големи промени.

# 119
  • Mediterraneo
От старите и аз ще съм за Яни.
Някак ми се струва неравен стартът за нови и стари. Едно е да си врял в подобен казан един сезон, знаеш от какво да се пазиш, за какво да следиш, на кое да наблегнеш, друго е да си нов и неориентиран( колкото и да се подготвяш, гледайки и изучавайки стари сезони и игри). Ще видим. Нямам търпение да започне, пък колко ще го следя, времето ще покаже.

Общи условия

Активация на акаунт