🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 744
  • 942
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ох, значи много мразя така. Как така съм пропуснал две участнички не знам...
Не само Мажена, но и Елена. Денси, мерси че се сети.
Добавени са. Който иска да гласува отново може да си изтри гласа и да участва отново в анкетата.

# 226
По принцип за мен критерии кои е по-гледано е по харесванията на снимките на всяка от страниците във фейсбук, а не БГ Мама, тъй като има доста хора, които пускат мнения през 1-2 и затова там става такъв спам. Ако погледнете като цяло харесванията на снимките - Игри на волята дръвчето гризкат и има за какво Stuck Out Tongue Winking Eye

И още положителни герои ще влизат във фермата - невероятния глас Лилия с комбинация с Дидо от Д2 мисля, че ще разчупват обстановката, гимнастичката Валерия, Нина и т.н.

# 227
Хареса ми първия епизод и се включвам в темата. Уж бях против старите муцуни заради неравния старт,но им простих веднага щом видях,че са избрали основно положителни герои. Само Гуспата и Чавдар не са ми много ок,но ще ги преживея. Надеждите ми са във Финци,Яни ,Ачката и Гечо да гледаме и нещо различно от скандали, защото са все добряци
Финци,Яни,Ачката и Гечо са такива зевзеци,че.....без забава няма да ни се размине!

# 228
  • Mediterraneo
Аз само да помоля да не се разпростирате в анкетите, че е адски досадно скролването им на всяка страница през телефона!

# 229
Гечо го харесвах много. Но накрая иззлобя срещу Балан и влезе в заверите против момчето. И капката катран в меда... Дидо също не ми е симпатичен , останаха у мен съмнения от предишното му участие. Харесвам Финци и Ачката. Чавдар не ме дразни.
Благодарение на Мари, ще гледам и тази година.

# 230
Чавдар не ме дразни, за доста неща си беше прав в сезон си. А с Яни се запознах това лято в една къща за гости, но не изтърва и дума за участието си пак. Сладур и на живо е.

# 231
Старите участници мъже са малко пенсионерски клуб. Тегави, бавни, с много "мъдрост" , която ще ръсят за разкош, докато гледат звездите.
И Стоичков като влезе, ще има вечеринки
"трета възраст" около огъня. Дидо и той муден като тях, ще припява , колкото да не заспи.
Интересно дали ще тикат Дидо или Гуспата напред. 
Гледаше ми се Баланчо, Сами, Красимир, някой с повече живец.

# 232
  • Sunshine state
Старите участници категорично не ги харесвам. От жените ми харесва Камелия. Тази Аксения ще ми е дразнител, а жената с двете деца, на която й дадоха билет ми напимня на Теодора от предния сезон.

# 233
  • Варна
Скрит текст:
Старите участници мъже са малко пенсионерски клуб. Тегави, бавни, с много "мъдрост" , която ще ръсят за разкош, докато гледат звездите.
И Стоичков като влезе, ще има вечеринки
"трета възраст" около огъня. Дидо и той муден като тях, ще припява , колкото да не заспи.
Интересно дали ще тикат Дидо или Гуспата напред. 
Гледаше ми се Баланчо, Сами, Красимир, някой с повече живец.
Инфлуенсърите.. Simple Smile
Тяхната "мъдрост" може да се открие навсякъде из социалните мрежи.

# 234
Те пък защото младите са много живи и жизнени. Гледат стреснато, пухтят и се чудят къде и как ще спят. Старите поне са минали през повече изпитания и има какво да видим от тях.

# 235
Здравейте на всички отново. Радвам се, че пак се събираме всички да коментираме пак 8-ми сезон от Фермата. Надявам се, че този сезон ще бъде по-интересен. Видях само, че започват пак от 0 да строят. Радвам се, че върнаха и Алманаха.     

Много малко гледах от Фермата. Не мога да коментирам за участниците. Ще изгледам епизода утре и ще коментирам по темата. Като че ли Андрей и Иван са чели коментарите ни и включиха част от старите участници от предишните сезони на Фермата. За мене пък тези стари участници, които са избрали, са симпатяги. Ей, забравих да напиша за тази симпатяга Тори - вижда се колко обича стопанката си и тя него. Такава любов може да има само върху някое животинче.

# 236
  • Другата България
Аз за момента няма да мога да гледам изцяло и двете предавания, и двата формата.
Надявам се по-нататък да успея, но вероятно с цената на доста пропуски.
Засега изцяло доколкото мога ще следя ИВ, обещах си след фиаското на миналия сезон, държа си на думата.
А и след първи прочит на първи епизод, И&А не изневеряват на всичко, което си коментирахме, че НЕ искаме назад в годините. Поне арената не е като миналогодишните баири, за момента храна няма, и са на гола поляна - нещо, което за мен е плюс.
Тук ще гледам колкото - толкова както вече казах само заради Финци, един страхотен човек, когото познавам лично, имах удоволствието да се запозная с него съвсем случайно по работа, след като вече беше участвал и преди да се роди дъщеричката му. Били сме заедно и по работа - коректен, справедлив, и наистина разви добър бизнес за град като Лом, били сме заедно и "на маса" - няма такъв образ, няма такъв смях, душата на компанията, а как пее....Joy тъй че ако ще гледам каквото ще гледам, ще е заради него, пък ако започна - ще догледам вероятно макар и отчасти. Старите участници са ми ясни, ясни са ми и тези, които ще влязат утре - женския състав, като гледам тези девойки дотук, които "не са кифли" Sunglasses, са ми ясни и мъжете, които ще влязат в понеделник - т.нар нови лица. Те "няма да са мачовци" Sunglasses, и "няма да се търси" любовна история, въпреки, че една вече - това момиче от САЩ /дано не е новата Теодора сълзата, че ще припадна / си каза, че влиза, за да се влюби, другата мис нещо си /дано не е новата Жанета Осипова/ също е свободна, че много я ревнували, Ванчето и то още без мъж, па макар и Хепи все още, не знам Валерия има и си някой, Алек отдавна има семейство.....та кой ще готви и ще кОпа, не знам с този персонал. Альона вероятно....
И Аксения ми се струва "земна" жена.
От старите участници непоносимост имам към Гечо. Още от неговия сезон, сега и с това за храната - да се раздава според килограмите съвсем ме загуби. Втория неприятник ми е Гуспата, това съм го писала. Другите - Янко душицата и Дидо са ми ок, Чавдар ми е безразличен. Ачката също го харесвам, по-скоро харесвам, въпреки, че имаше прояви в сезона си, които не одобрявах тогава, основно към Милена. Много грубо отношение имаше, а си беше предубеден, и надъхан от Надка заради нейните змийски нагласи към нея. Дано сега няма втора Милена. Дано няма и втора Надка.
И разбира се, най-голям фен съм на овчарката Тори, това май го писах снощи. Heart

# 237
Днес го изгледах на запис.Тази година мисля да му дам шанс.Допада ми на този етап,за разлика от предините два ,три сеозна.Харесват ми старите муцуни,особено Финци и Ангел.Харесвам също и Чавдар ,Дидо и Яни.Само Димитър и Дечо нещо не ме кефят ,особено първия.От новите участници  Камелия добре се справи.Ще видим до къде ще стигне.За другите участничи още нищо не мога да кажа.

# 238
  • София
За феновете на Тори
Има си дори инстаграм Grinning
Това куче е мега специално явно...

https://www.instagram.com/tori_lady_bernesedog/

# 239
  • Вестерос
Масово кучетата имат инста.

Общи условия

Активация на акаунт