🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 740
  • 942
  •   1
Отговори
# 240
Много ми харесаха думите на Гечо за човека и образованието - то е за 8 часа на работа, а през останалото време човекът трябва да е ЧОВЕК с всеки

# 241
Скрит текст:
Старите участници мъже са малко пенсионерски клуб. Тегави, бавни, с много "мъдрост" , която ще ръсят за разкош, докато гледат звездите.
И Стоичков като влезе, ще има вечеринки
"трета възраст" около огъня. Дидо и той муден като тях, ще припява , колкото да не заспи.
Интересно дали ще тикат Дидо или Гуспата напред.  
Гледаше ми се Баланчо, Сами, Красимир, някой с повече живец.
Инфлуенсърите.. Simple Smile
Тяхната "мъдрост" може да се открие навсякъде из социалните мрежи.
Права си, така излиза.
" Селски" хора в " селска" остановка не са ми интересни. И някак очаквам, че ще се справят с обора и кучето.
Хора с други интереси, сложени в тази среда са ми по-любопитни. Надявам се да влезнат такива в понеделник. Кифлите не ги броя, докторката ми е интересно защо е влязла.

# 242
  • Sofia
Записвам се и аз да ви следя.
Ще гледам на запис след ИВ и дано успявам да ви изчета.
Не ми допада идеята за старите участници,единствено Финци харесвам от тях.Дано накрая не се окажат по-читави от новите. Mr. Green
Към плюсовете тази година слагам арената и връщането на алманаха.
Надявам се на по-хубав сезон от последните два!

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 20:04 от avi10

# 243
# 244
  • earth
Докторката само на 56г ли е? Ужас! На мен ми изглежда над 65. Допълнително, че е дебела, а пък е лекар.

# 245
Д-р Панова има изключителна енергия и оперира много пъти всеки ден, давайки нов живот. Не е за подценяване никак. Освен това може дълго да не отиде на дуел, защото е много весела, забавна, говореща и винаги е център на внимание. Тя е шеф на Патологична бременност в Тина Киркова и много близка приятелка на много звезди, защото е ненадмината в създаване на приятелства.

# 246
  • earth
“Шеф” - това завеждащ отделение е?

# 247
  • Mediterraneo
Началник по- добре ли ти звучи?! От небето ли падаш или се правиш на интересен.

# 248
Д-р Панова е страхотна! 💕

# 249
  • Пловдив
Аз предпочитам да има и по-възрастни и улегнали хора. Да научим нещо от тях. Симпатизирам на докторката и много се радвам, че Живка избра да я спаси. Макар че не се съмнявах, че ще избере нея.

# 250
Повечето " възрастни " играчи ми изглеждат доста състарени, изглеждат ми по-възрастни,  отколкото е реалната им възраст.
Само на мен ли?

# 251
  • Велико Търново
В кои дни ще повтарят епизодите по телевизията?
От линка на Mari_Mar може да се гледа и без да се чакат повторения. Иначе сега погледнах програмата на bTV Lady - в понеделник повтарят съботния епизод от 13.30, тази седмица е във вторник в същия час (заради по-дългия понеделнишки епизод), следващите дни - дейли епизодите от 14.30.

А по кое време е сниман сезона? Знаете ли?
Вече е отговорено частично, а и Diavolo пусна линк, но да конкретизирам с точни дати: на 1 май са снимали началния анонс с Иван и Андрей на сала в язовира, а на 2-ри са започнали и снимките с участниците - това, което излъчиха в събота. Значи снимките на предстоящото в понеделник са били на 3 май.

Харесах Виктория(от Флорида момичето) на първо четене.
Камелия

Като че ли Андрей и Иван са чели коментарите ни
Андрей даже и да чете, все още не се е "показвал", но за Иван е сигурно, че и чете, и пише тук.А и в другите социални мрежи четат вероятно. Даже и да не е всичко, нали и екип имат. Ще се вслушват в зрителите, няма как, все пак от техния интерес зависят не само приходите, а и задържането на екран занапред.

Възможно да не е така. Последните сезони имаше доста удобства. Миналата година бяха на курорт. Сега излизат на добрата стара гола поляна. Може би това не е очаквано.
Да, напълно възможно е жените да не са очаквали, че ще бъде различно от миналите два сезона. Въпреки че при Иван и Андрей винаги трябва да се "очаква неочакваното".

Мирон миналата година беше казал, че ако почнат да се изчерпат идейно - то ще има all-stars. В момента да кажем, че са се изчерпали на половина.
А защо не се отчита фактът, че имаха по-кратко време за кастинги, примерно? Което принципно е обсъждано нееднократно, де.

# 252
  • Mediterraneo
И какво, ако е така. Предполага се, че са влезли обикновени хора, които нито имат възможности, нито пък суета да се стремят да младеят за възрастта си. Работещи хора, далеч от прожекторите, да не говорим от филтрите на приложенията. Достатъчно ни се набива в очите изкуствената "красота".

# 253
  • earth
Началник по- добре ли ти звучи?! От небето ли падаш или се правиш на интересен.
Учудвам се.  По времето на родителите ми им викаха завеждащи отделения (единитят от моите беше на А-Г отделение). Тук нали сме по правоговора.

# 254
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нямам против възрастни участници,но се питам какво точно прави там въпросната докторка?Хем на възраст,хем в недобра физическа форма,хем е градска жена,хем има работни ангажименти,които се чудя кой е поел вместо нея и какво мислят момичетата,които се следят при нея..

Нищо против жената,разбира се. Явно е голям човек  и професионалист,но не мисля,че мястото й е във Фермата.

Общи условия

Активация на акаунт