🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 738
  • 942
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Майката на Велислава изобщо не отговаря на описанието "полезна майка във фермата", според мен. Тя стигна далеч само и единствено благодарение на това, че не ходеше на дуели, а ходеше щерката. Още на първия на който се наложи тя да играе отпаднаха и двете и то от Веселка, която на размери е на 1/3 от нея.
Гуспата според моите наблюдения, сред мъжете е симпатичен. Старите участници  ще разчитат предимно на социалната игра. А от новите, които ще влязат, ако някой нацепен батка ще разчита изцяло на физиката си, ще сгреши много. То и като зрител трябва да ти е станало ясно, че първото е по-важно. Ако само физиката беше важна в това предаване, то отдавна аудиторията да се е пренесла в подходящото риалити
По-скоро я дадох като пример за по-възрастна жена, която не е във форма. И за мен тя не беше положителен образ, но според мен са си я вкарали с такава идея във формата. Мажена, Дана, Галя са все образи, които са вкарани заради опита, а не заради физическите си качества. Дана помня, че набиваше канчето на невъздържаната си дъщеря. И трите са тип - отпадане на първия дуле, на който ги извикат, но са видели други у тях. Мажена ми изглежда интересна засега.

# 286
  • София
Преди малко започна повторението на фермата на БТВ Лейди.

Докторката се оказа връзкарка, значи.  Домакинята вместо амбициозна я изкараха депресирана с тази визитка.

# 287
Надявам се първи да отпаднат Димитър, Веселка и Валерия.
Изобщо не искам да ги гледам.

# 288
Благодаря за Мари за линка!!!
   Хареса ми началото, нямам търпение да вкарат и другите довечера. Само дето "старите"  жени не ме кефят - нито Валерия, нито Веселка. Другите не знам кои са.
   Малко съжалявам , че Милена отпадна, защото смятам , че щеше да има интересни случки с нея и останалите. Камелия ме изненада приятно. А онези двете с панера за пране  - голям смях. Мисля, че Аксения рано-рано ще си отиде - гладна съм , къде си слагаме прането , студено ми е ,децата ми липсват......

# 289
  • Вестерос
Само че мама ви Галя беше победила в дуел.

# 290
Валерия онази която се натискаше с футболиста ли е или друга? Моля зарадвайте ме че е друга Flushed

# 291
Валерия онази която се натискаше с футболиста ли е или друга? Моля зарадвайте ме че е друга Flushed
Тя е, не е друга.
Аз се надявам да си тръгне бързичко!

# 292
  • гр.София
Същата е, но по-скоро той се натискаше, а тя се дърпаше. И на мен не ми е симпатична

# 293
  • София
Само че мама ви Галя беше победила в дуел.
Извинявам ѝ се тогава, забравила съм вече, помнех я като слаба. Браво на нея в такъв случай!

# 294
  • София
Старите почти не ги помня. Онзи първият, който каза, че преди не бил виждал крава, не беше ли наскоро излъчен в Смени жената?
За мен точно старите са проблемните играчи, издава някаква творческа или кастингова немощ, а старите искат да гушнат още някой хонорар и да поосвежат изветрялата слава. Щеше да е по-добре да са само нови.

# 295
  • София
Нещо не ми допада Камелия, усещане някакво, дано не съм права, но предният път имах такова усещане и за Кирил, който в началото беше доста харесван, но после си показа кирливите ризи. 😀

# 296
  • София
Жалко за учителката, май Милена се казва. Какво излезе сега, заради една кифла, която не може да прежали един куфар дрехи (а ла другарката певица Рени), трябваше това момиче да отпадне. Ако кифлата не беше скочила за глупавия куфар щяха да изпреварят другите.

# 297
  • Варна
Все още са ми доста неясни новите участници, а и някой от старите, защото не съм гледала първите два сезона. Не знам какви са личните качества на Милена, но отпадането и изпраща много негативни послания. След цялата визитка за кадърната млада учителка и накрая аут още първия ден. Остават Некифлите, а учителките даже за Фермата не стават.

# 298
  • София
Милена отпадна, защото  така се получи. Не виждам някакво послание в това.
Беше ясно, че някоя от 4-те ще отпадне. Не се знаеше само коя ще е. Двете кифли спечелиха честно.

# 299
Според мен Милена само си мисли, че като живее на село и е доила животни и носила кобилица, може да се справи. Освен всичко друго е нужна все пак някаква подготовка . И аз не смятам, че е преднамерено нейното отпадане. Камелия за мен в двете игри беше по - добра. И да не беше се замотала с куфара, може би другите щяха да ги настигнат на сала. Милена и Камелия нямаха никаква координация и синхрон в тегленето на въжето и подреждането на куфарите.

Общи условия

Активация на акаунт