🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 703
  • 942
  •   1
Отговори
# 405
Много слаб женски каст. С 1-2 изключения.
Мъжете са с по-добра заявка за нещо интересно.
Альона не съм я гледала преди, но ми изглежда злобничка и свадлива.
Валерия се прави на умряла лисица май с тази нейна удобна"амнезия". В лицето е като ужилена.
Лили пак ще припява под път и над път. Много ми е кахърно това девойче.
Нина дано малко повече изпъкне този път.
Ванчето дано не я вкарат пак в някоя подвеждаща връзка.
Аксения - голяма досада от самото начало.
Докторката - ще ми е интересно да я гледам. Засега не й се чува гласът.
Тази с кучето да се радва, че поне си има близко същество със себе си.
Ачката пак ще се задява като селски ерген. Подозирам, че пак ще си остане сам.
Дидо изглежда добронамерен, но дали Гуспата няма да го провокира да си покаже и той рогата?

# 406
  • Варна
Момичета, може да е коментирано, но не прочетох, кои дни ще дават предаването? Всеки ден ли?

За сега всичко ми харесва, особено че са тежки условията и глад, така ще се пречупят бързо по-слабите характери.

# 407
Доколкото знам, всички победители са канени и решението си е на Стоян. Та, не е лично отношение.

# 408
  • при късмета
Mysterious_Former, благодаря ти! Така и предполагах.
Единствените, които исках да видя, а ги няма са Сами и Красимир от 5. Сами предполагам, че е отказал заради ангажименти, но за Краси не знам канен ли е и ако да, каква е причината да не влезе. Беше гост в миналия сезон. За мен той беше победителя в неговия и заради собствено решение подари победата на Веселка. Все ми се струва, че беше намерил ключа, а го държеше в ръката си и се правеше, че търси докато това неграмотното се опитваше да налучква имената на портретите. Много ме беше яд

# 409
  • Вестерос
Доколкото знам, всички победители са канени и решението си е на Стоян. Та, не е лично отношение.
Моето предположение беше, че са искали всички победители са участват плюс няколко от финалистите.

Сами чака бебе, имаше и доста ангажименти, това от Инстаграм го видях

# 410
Ама защо типажите са едни и същи всяка година, това не схващам.
Полицаят-гайдар, новият Виктор.. Само гледа по-лошо. Альона ми е същата Сия от миналата година. Кифли, нацепени батки.Нищо ново... Confused
Ще гледаме, дано да оправдаят очакванията ми.

# 411
За разлика от Радослав аз не мисля, че са събрали при старите някакви алфи само. Не знам дали ги е гледал всичките, но от старите като алфи бих определила Гуспата, Альона, Гечо и може би Дидо се пъне за такъв.

Това са 3- ма от 7 мъже, като прибавим и Чавдар, защото мисля, че ще опита да се налага тук- там, стават 4 от 7 Grinning Това си е предпоставка за тежки конфронтации, но за нас е по- интересно така. Освен, ако не са се научили да са по- прикрити.
От жените съм съгласна, че освен Альона, другите не се пънат за лидери или поне не го правеха преди.

# 412
  • при късмета
Естествено, че типажите ще са едни и същи. Идеята е да вкарат хора от които да се учат и такива, които искат да научат нещо ново и да се пробват в съвсем различно от тяхното поприще. По този начин зрителя отсява тези, които са влезли заради концепцията или каузата на сезона, от тези, които са вътре за победата на всяка и всякаква цена.
Аз не мисля, че ще има съперничество и борба за лидерство измежду старите мъже. Все пак са били вътре и всеки знае, че не това е печелившата тактика. Според мен ще избягват конфронтация на всяка цена. Евентуално Чавдар би могъл да се изпусне, макар в интервютата да стана ясно, че си е взел бележка от предишния сезон. Ама си му е в манталитета, не знам колко ще му издържи ангела. Останалите, освен Гуспата и в техните сезони не са драпали за лидерство, просто се разбираха с другите и това е причината да печелят участници и зрители, а не, че са станали лидери.
Альона си е скандалджийка и преди беше и не го крие, според мен.

# 413
Аксения и мене ме дразни. Това момиче не знае къде е влязло. Аз пък се радвам на старите участници при мъжете. Ачката най-добре поставя всички на мястото им и постоянно се шегува. При жените не се радвам на нито една от тях. Смътно си спомням за тази Нина. Правеше ли скандали? Каква личност беше? Помня, че май беше една от първите, която отпадна. Помня, че беше доста слаб участник.

Ей, вярно. Защо Красимир не влезе в този сезон? Много ми харесва този човек. Голям добряк беше, въпреки че се представяше като голям мачо във визитката си. Когато чух визитката му, не го харесах, защото беше твърде разкрепостен и много татуиран. Но мнението ми изцяло се завъртя на 360 градуса за него в процеса на дадения сезон, в който тогава участваше, във Фермата. Подари победата на Веселка тогава. Сами също го харесвам, но той наистина е много ангажиран. Харесва ми неговата история, че бил много слаб, като мене, и нямал никаква мускулна маса. Постепенно чрез хранителен режим и правилно подбрани упражнения, успял да нададе килограми и да натрупа мускулна маса. Точно в това се занимава той - да помага на хора като мене. Жалко, че нямам финансови средства да ми помогне да наддам килограми и да натрупам мускулна маса.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 13:48 от Jennifer_w

# 414
  • София
Аз щях да се зарадвам много на Сами и Иван Гинчев, но и така мъжкият каст на старите участници е по-добър от женския. Неприятни участници са ми Веселка, Альона, Валерия, Хепи Ванче, Иван. Аксения и Симона също не ги виждам като добри попадения, но се надявам да оборят преценката ми, че не останаха много хора за харесване.

# 415
  • София
Започна повторението на снощната серия по БТВ Лейди.

Засега повече симпатизирам на новите участници. Старите хич не ме кефят. Това хепи Ванче трябва да го видя на картинката, за да го позная кое е. А онзи с очилата, рижавият победител, намери ли си жена като спечели?

# 416
Забравих да отбележа Мирела ли беше младото момиче, дето получи златен билет? Добро впечатление остави снощи, че грам не измрънка за ядене и удобства, за разлика от кифлите, дето уж не са кифли. И преди ми допадаше, сега още повече.

# 417
  • София
Альона като я показаха във визитката изглежда ужасно в сравнение с кадрите преди седем години. Решила е да се прави на кифла на стари години, но се е превърнала в гротеска. Има природно хубави черти, които е съсипала с корекции.

# 418
# 419
НА тази снимка, в дъното върви една от НЕкифлите с бяло долнище. В ръката си дамска чанта ли носи???????
Харесва  ми каста засега.Има от всичко, както в живия живот. Искам да има борби за лидерство между алфите , хахаха, борба за мъжко внимание между кифлите, искам конфликт между нови и стари. Ако може Лили и Веселка да не реват много. Альона има моето НЕ, не харесвам такива жени.Струва ми се, че като най-възрастни, ще влязат в конфликт с докторката,но се надявам втората да бъде по-умна.   
     Веднага се настроиха едни срещу други - новите жени много докачливи. Аксения и Симона май изобщо не знаят къде се намират - къде е панера за мръсното пране,хахахахаха.
   Аз не вярвам ,че са ги държали на по парче сирене, абсурд.
   Гледам паралелно и Игрите, но Фермата е моето предаване, определено.

Общи условия

Активация на акаунт