🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 605
  • 942
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Очакван избор за мен, предполагам, че Ангел ще спечели.

# 631
Бих се зарадвала Гечо да е втори дуелист и да си ходи. Язък. Ачо и Финци са готини.

# 632
  • на село
И аз предполагах, че ще е Ангел, не искам никой от двамата да отпада на този етап, но няма как.

# 633
  • гр.София
Харесвам и двамата и не ми се искаше да отпадне някой от тях толкова рано.

# 634
Мда. И пак първи ще си тръгнат най-готините.

# 635
  • Велико Търново
Въпреки че хич не ми се искаше, гласувах за Ангел втори дуелист. Сега съвсем не знам за кого ще съм в събота. То май какъвто и да беше изборът на Финци, нямаше да знам Grinning

Ееее... ама те тия новите наистина пък всичко копират. На мен ми стават смешни вече.

# 636
  • София
А, така, да им се скарат малко. 🤣

# 637
  • Вестерос
Честно казано и аз бих се дразнила много, ако ме копират.

# 638
  • Велико Търново
О, да, до един момент бих проявила снизхождение, но все пак всяко нещо си има граници. Ами да проявят малко собствено творчество, пък.

Альона била сготвила картофите. Не че съм очаквала нещо друго. Обаче защо никой от останалите не я е спрял. Сега да си търпят наказанието. Язък дето само се пънаха другите да не "преписват" от тях Grinning

# 639
  • Sunshine state
На Гечо това винаги му е било правило, първо да се свърши работата, а после да се измият и да седнат да се хранят като хората. Беше първото въведено в неговата фермерска седмица...
Е, това си е правило на Гечо, а не правило на фермата като формат, та не виждам какъв е проблемът, който не е обядвал, да си чопне нещо. Аз лично не бих ходила да питам тоя и оня дали мога да хапна малко. Беше излишно.

Стават досадни с това "те гледат от нас". Голяма работа. Дразнят ме "старите".

# 640
  • Велико Търново
Ако се попромени гледната точка, може да се каже, че и "новите" стават досадни, че повтарят всичко.

# 641
  • Sunshine state
Ами къде е казано, че не може? А и в край на сметка нали изпълнението е важно? Ако някой с две леви изплагиатства нещо, едва ли ще е сравнимо с майстора.
Радвам се, че ги наказаха за картофите, заслужават си.
Тия ревове и драми с храната са ми направо смешни. Знаят къде отиват, кой сезон е вече..
Гечо ми е неприятен.

# 642
Ми аз не съм ок , реално заради едни картофи сините не спечелиха, но и&а не са го направили като хората,  трябваше да има стена ако ще са два отбора като сезоните 4 и 5. Червените изцяло изкопираха нещата на сините. Айде Радослаф някой да го извика и да го праща вкъщи. 🤬🤬

# 643
  • гр.София
Старите и те копираха от новите в аранжировката на сапуна. Видяха ги, че сложиха клончета и ги "копираха".

Теленцата са много сладки Heart Eyes

# 644
  • Sunshine state
Не ми харесва, че им възложиха задачата да се грижат за толкова малки теленца. Не мисля, че дори и "старите" имат опит. Дано да се закрепят теленцата и да са добре. Влад ми допада много. Дано се зсдържи, много е позитивен.

Общи условия

Активация на акаунт