🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 640
  • 942
  •   1
Отговори
# 615
  • Буркина Фасо
преди да влезнат във Фермата голяма част от тях сигурно са били на фотосинтеза за да не качат килца на
задниците, но сега не им се пропуска яденето. Smiley  ако има как и по 5 пъти на ден ще ядат.

# 616
  • Другата България
Финци, ако е музовир, да си го връща на Чавдар. Щото е ясен неговия мотив. А и изглежда най-слаб от ветераните. Ама Финци е мъж, не мишка. Аз на негово място бих натрила носа на Яни.

# 617
Сега пускам снощният епизод и вече започва да ме дразни това повтаряне на "стари герои". Какви герои са тези, за кого? ТВ звезди са, и то, малко вид ъндерграунд слава. Знаят ги само хората, гледащи предаването.

# 618
  • Велико Търново
А кой го повтаря, нали хора от предаването? За тях са си герои. Ако не друго, все са им спечелили някой друг лев  Grinning

# 619
  • Пловдив
Този Радо хич не ми харесва.
Вече и на мен, а ми  допадна в началото.

Много ме е яд за Финци. Не знам от кой сезон е, не съм го гледала, но си личи че е готин човек. Много ми се иска да остане. Чавдар сме го гледали миналата година и мисля че е най-добре той да си отива.

Интересен ми е Иван от новите и момчето с брадата.

# 620
А кой го повтаря, нали хора от предаването? За тях са си герои. Ако не друго, все са им спечелили някой друг лев  Grinning

Гласът зад кадър, върху случки. Иван и Андрей ги превъртам, не мож' ги изтърпя.

По този повод, благодаря отново на Мари Мар за линковете.

# 621
  • earth
Иван и Андрей, Хепи Ванче, Гуспата и Веселка задължително се превъртат. Още няколко от време на време.

# 622
  • София
За първи път гледам Фермата. Епизодите са някакъв кошмар. Почва се от "Адам и Ева"какво е станало, водещите и те досадни с многото време.
Понеже познавам само Гуспата от един друг формат съм за него.

# 623
  • Вестерос
Няма ли да има днес 🙄 пуснаха си сериала

# 624
Във Фейсбук писаха,че малко ще закъснеят.

# 625
  • София
Прекъснаха сериала, заради извънредната емисия за кралицата, за това има забавяне на цялата програма.

# 626
  • Велико Търново
Гласът зад кадър, върху случки.
Какви случки? Grinning Така е името на отбора - "Стари герои".

Малеее... това Ванче... Хич не ми е хепи на мен.

# 627
Ей не спря да врещи тая Ваня. Копират та копират. Ще рече човек, че са открили топлата вода.
Лили и тя като латерна.

# 628
Ваня била много досадна. Не съм и гледала сезона, но очаквах, че е позитивна личност, нали е хепи. Пък то - копират ни, та копират ни!

# 629
  • Велико Търново
В нейния сезон имаше много по-големи дразнители от нея и съвсем естествено те надделяха Grinning

Еееей... такъв Гуспата, онакъв, ама ето че той най-сетне спомена́ Стоян.

Общи условия

Активация на акаунт