🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 623
  • 942
  •   1
Отговори
# 600
Този Радо хич не ми харесва.

# 601
Мнението ми за участниците до тук, нататък е напълно възможно да го променя.
Ветерани - мъже
Гуспата - макар противоречивия му характер все пак по - скоро му симпатизирам.
Яни - абсолютно натурален и забавен.
Ангел - забавен и много интересен.
Дидо - за него съм неутрал, хем не ме дразни, хем не ми е най - изявен.
Гечо - не харесвам, не знам защо винаги ми е бил изхвърляч.
Серафим - и той се опитва да изпъква.
Чавдар - на него също не знам дали да вярвам.

Ветерани - жени
Нина - винаги ми е изглеждала точна и добра жена.
Валерия - беше объркано младо момиче, но мисля, че е извадила поуки от предното си участие, мисля, че е пораснала през тези години.
Хепи Ванче - не съм и била фен, не ме дразни, но пък така и не ми стана любимка.
Лили - не знам защо винаги ми е изглеждала леко надменна.
Веселка - отново не ми е била любимка, но мисля, че е успяла да развие себе си донякъде и мисля, че ще бъде по - различна от предния път.
Альона - не я харесвах в първи сезон, но сега и тя мисля, че леко се е овладяла.

Нови надежди - жени
Елена - от новите тя ми изглежда най - сериозната и точна жена.
Камелия - за момента и за нея смятам, че ще се представи добре. Снощи се изказа за летеца по - скоро заради бившия си съпруг, а не толкова за историческата фигура.
Мирела - забавна ми е. 😁
Мажена - за момента и тя ми допада.
Симона - макар да искаше да се представи, че не е кифла, до момента точно така се държи.
Аксения - надменна кифла.

Милена - също ми допадаше, но бях по - скоро за Камелия в дуела.

Нови надежди - мъже
Иван - чисто като визитка и поведение ми е близък до разбирането за света.
Калин - изглежда ми сериозен и добронамерен.
Влади - допада ми, ведър и мил.
Георги Корчев - за момента мен не ме дразни.
Евгени - изглежда ми хитрец и подмолен.
Радослав - не ми допада, взел се е много на сериозно, твърде грубо държание, леко злобно към старите участници. Грозно беше, че не отиде на празника на Чавдар, че и си хапна сам.

Георги Димитров - допадаше ми, но в случея бях за Иван в дуела.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 17:12 от AglayaDreams

# 602
Щях да пиша за Мирела преди, ама забравих... не харесвам такива дърдорещи хора, но тя ми изглежда добра и мила, и ми е забавна за сега. Особено като каза, че очаква скандали в най-скоро време и ще гледа сеира с удоволствие.

Новите мъже много лошо гледат, особено като някой от старите отиде да види до къде са стигнали или нещо се закачат. В такива моменти си мисля, че е редно да се подходи с усмивка, а не с поглед "ще те заколя като заспиш". Но може би егото е прекалено голямо, има много тестостерон и ще избие в най-скоро време. Радослав очаква да има дрязги в отбора на старите, защото имало много лидери там. Аз пък виждам драма точно в отбора на младите по същата причина.

# 603
Здравейте,
Включвам се да ви следя.
Не съм доволна, че изпратиха Финци, аз му симпатизирам. Гласувах, че ще дръпне Чавдар, надявам се да направи така и да победи.
Чавдар пак започна с неговата възраст, все се държи като някой старейшина, а реално хич не е стар, но той си знае. Не го харесвам още от миналия сезон.

За новите участници какво да кажа, винаги се учудвам като се започне с претенции и мрънкане. Аз не бих участвала в това предаване, защото виждам, че условията не са ми по вкуса. А те повечето са толкова изненадани, все едно не са гледали нито един сезон. Мъжете ми се виждат доста по-слаби от ветераните, ще видим.
От ветераните не ми допадат Гуспата и Чавдар. Въпросният Гуспа е доста запознат с игрите и не мисля, че беше редно да го канят. Трябва за неговите битки да има изцяло нови игри, иначе няма да е честно спрямо останалите.

Мисля, че ще се получи добър сезон, радвам се върнаха Алманаха в дуелите.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 16:02 от 17154

# 604
Новите мъже са ми като един образ, дали имаше някой от тях без брада?
Аксения ми прилича на Емили Ратайковски Smiley Не ме дразни хич, сама си призна, че поведението ѝ се дължи на големия шок който е изживяла от трудния старт и условията. Смешно беше, че търси кош за мръсно пране и някои други изцепки, но пък се хвърли в работа, че и настоява останалите също да я вършат, вместо 5 жени да се суетят в "кухнята". Струва ми се, че бързо влиза във фермерски ритъм за разлика от някои некифли. Мажена хвана черпака и ни ще копае, нито ще кове, но май и готвачка няма да я бъде...
Камелия ми е някак позната по физиономия, ако се сещата да е участвала някъде драснете. Нещо ми е хлъзгава, кофти впечатление, малко в стил флиртаджийка с облаги - "Дошла съм за малко ракийка" Wink
Мирела ми е симпатична. Елена безлична, а Симона дори не я показват почти.

От пети сезон гледам, впечатления за старите участници, засега, че продължават с напъните да са интересни.

# 605
  • при късмета
Въпросният Гуспа е доста запознат с игрите и не мисля, че беше редно да го канят. Трябва за неговите битки да има изцяло нови игри, иначе няма да е честно спрямо останалите.
Гуспата от 5 сезон включително, не е в екипа. От тогава има много нови битки. Предполагам, че за да се избегнат спекулации, когато Гуспата излезе на дуел игрите ще се съобразят. А и да има стари изобщо не е гарантирано, че той ще реди точките. Първо, предполагам, че ще е обратното, той ще е първи дуелист и второ не е само той подготвен за игрите от всички стари участници. Всичките са минали поне 1/3 от битките, а и новите не е трудно да се ориентират в тях и са ги гледали вече 7 сезона

# 606
Cafelate,
Камелия много ми прилича на Ралица от миналия сезон. Ралица е по-изпита в лице и няма брекети,  но като изключим това, са ми напълно еднакви по външни белези и дори като излъчване.

# 607
Мирела ми е симпатична. Елена безлична, а Симона дори не я показват почти.

Да, за момента вниманието ни се насочва предимно към Аксения и Радо от новите. Елена изглежда безлична, но дали е така или още не е дошъл реда и за 5-те минути слава, ще видим. Направи ми впечатление, че в разбора на Мирела за предстоящия сеир, тя спомена Елена, като един от тези, които показват вече рогата си.

# 608
  • София
Какъв е бил конфликтът между Хепи и Гечо?

Конфликт силно казано, но Хепито държеше да сядат да се хранят, а Гечо настоя първо да се свърши работата. В крайна сметка стана на неговото, а Хепито се разрева, че не стана на нейното.

# 609
  • Великобритания
И Гечо си беше прав , първо да си свърши работата , да се измие и преоблече и тогава да сядат да ядат.. много тъпо беше тва Ванче , и си е все същото

# 610
  • Sunshine state
Аз пък ако съм на Ваня хич няма и да ходя да искам разрешение от някого да хапна, ако съм чак толкова премаляла от глад. В край на сметка да хапне нещо на крак и толкоз. Голяма работа станала, ама Ванчето си е драма куийн и иска да е център на внимание.

# 611
Принципно е така, може да хапне сама на крак, но е малко нож с две остриета. После ще викнат всички как се храни без да ги изчака, колко купи с боб е изяла...

# 612
  • Sunshine state
Чак пък толкова.. Гечо пък само това и чакаше, та да може да се изяви като мачо и работяга.

# 613
  • при късмета
На Гечо това винаги му е било правило, първо да се свърши работата, а после да се измият и да седнат да се хранят като хората. Беше първото въведено в неговата фермерска седмица, не че от този сезон имаха нужда от потбутване, че да я свършат. Спомням си, че имаше задача нещо да се измаже с кал, по старата технология. Това беше нещо, което не беше правил преди и един комин не можа да довърши по светло. Докато слагаха вечерята той отиде да се извини и каза да вечерят, а той когато свърши. Работи до посред нощ, но го довърши и чак тогава отиде да си вземе купичката.
Кукото, както ѝ се обясни привършват и можеше да зачака 20 минути, не да се тръшка като малко дете. Никой няма да я държи гладна до другия ден, за около половин час все пак става въпрос

# 614
  • Разпиляна във въображението
Може и да бъркам, но Ваня не казали, че не са и обядвали?

Общи условия

Активация на акаунт