🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 623
  • 942
  •   1
Отговори
# 585
Финци мисля,че ще избере между Чавдар и Ангел довечера .

# 586
Чавдар го помня с оная умопомрачителна тъпотия, че жените не трябвало да бъдат в ръководни позиции, защото имали цикъл 😂 най-смешното в това изказване беше, че в сезона последва експозе на мъжката безочливост, малоумие и комплексарщина в много различни форми, дори и самият Чавдар успя да се изложи, въпреки че да, сравнен с онзи циганин и пияницата, изглеждаше по-адекватен, отколкото в реалност е.

# 587
  • Другата България
Reina, благодаря! 🙂
Значи много хитър ход от страна на Чавдар. Отстранява конкуренцията, за да може отново сам да се вихри в кухнята. Ще учи останалите на занаята си, без някой с умения да му се пречка и да трябва да дели петте минути слава. Майстор е, признавам, но помня досадните му нравоучения покрай местенето на хляб и снисходителното поведение към останалите участници. Не го харесвам тоя човек, никак не го харесвам.
Чавдар до Финци е като чирак до майстор. Не само защото съм пристрастна го казвам.
Същото си помислих, по повод номинацията.
А Финци ще покаже, че е над нещата. Blush
Наистина.

# 588
Май ще съм пас в този сезон... усещам се как не доглеждам епизодите, то и миналата година беше така, но там поне непоносимостта към определени образи ме държеше, сега - тотална апатия.
Жалко за Финци, много исках Чавдар или Гуспата да е първи дуелист.

Ако махнат тях двамата + Веселка и офблаче ле, бяло, може би ще придобия отново интерес.

# 589
В новия сезон вкараха предимно харесвани персонажи - малко или много от зрителя, или от самата продукция. Велислава кой ще я гледа? Идеята за мен е да се запази хардкор зрителя, т.е. ядрото и ако може да се добави нещо в повече. В момента продукцията се опитва поне да запази позиции, ако не друго.

За мен състезателите трябваше да се наговорят всеки да получи по  2 гласа и топката да се прехвърли в продукцията отново, но нечетния брой участници не го допускаше за съжаление.

Мин лично  ме дразнят тези подмятания от старите към новите ! Или ни ги представят в концентриаран вид и ни работят или всичко е било в рамките на нормалното. Ще видим в следващите епизоди.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 10:42 от fermata72021

# 590
Че Веселка, Нина, певицата с какво са по-интересни? От на Веселка сезона имаше много  по-забавни персонажи- Сами, Красимир, Красимира и нейният, Бети ако щеш...За да сме в тон с новите ЛГБТИ моди, можеше да вкарат дори и Тишо, дето стана жена, но сега пак е мъж и да разкаже за превъплъщенията си.
Всъщност аз предпочитам само нови муцуни, но никой не ме пита.

# 591
О, Тишо не. Достатъчно ни залива от всякакви медии със себе си и своето Емили. Само от чешмата още не са потекли.

# 592
  • София
Еее Яни не е само "пърдене", нито пък Ачо само "му текат лигите". И двамата са много колоритни и пъстри образи, големи работяги и чисти душички. Просто ми заковават вниманието, като се появят в кадър, за разлика от мнозина други, които ако не направят скандал или не злословят няма да ги забележа.Апропо и двамата не съм ги видяла да говорят зад гърба на другите или пък да влизат в конфликти и въпреки това са най-забавните и пълни с живот персонажи във формата.Искам и двамата да останат докрай, от мъжете са ми фаворити.
Не казвам, че Финци е лош човек, дори напротив, но е скучен образ, обикновен.
Одеве направо превъртях заиграването му с камерата и мохабета с огънчето. Честно много ми е смешно, някой като почне да си говори сам пред камерите. Направо е нелепо, особено пък 50 годишен мъж
 Иначе е добряк, но няма да липсва, няма с какво да направи формата интересен според мен, има много по-интересни образи, които биха търпели развитие.
Аз също не казвам, че Яни е лош. Да, добряк е и е работлив, но е елементарен и си пада леко простак. Ако го бяха събрали с Кирил и Ивайло от миналия сезон, с Данчо магьосника, Пешо пилота и Алек сълзата, тогава щях да симпатизирам най-много на него, но в тази конфигурация от участници ми е един от неособено приятните.
Между другото мен също ме озадачиха монолозите на Финци.
И забравих да изкоментирам колко много се изложи снощи Камелия с предположението си за Списаревски. Тъкмо беше започнала да ми става симпатична.

Ави, Hug

# 593
То идеята на тия камери и синхроните е да се комуникира със зрителя и да му се правят определени внушения от страна на състезателя. Това е единият елемент на социалната игра.

# 594
  • София
Пуснах нова анкета!

Жалко за Финци. Добряга е. Дано избере Гечо или Чавдар, за да има шанс да остане в играта.
Гуспата вярно трябваше да поговори с жените, за да се спаси Финци, но от друга страна правилно не иска още от началото да прави коалиции и стратегии, и да се набива на очи. А и не той номинира Серафим все пак.
Дано на по-късен етап видим дуел между Гуспата и Дидо, ще е епичен. 🙂

Ванчето не е преглътнала ''обидата'' от Гечо и го номинира веднага. Злопаметна е.

Не ми направи добро впечатление как Нина и Хепито не искаха да се помага на новите. Гуспата правилно им каза, че трябва да са за пример и да показват и учат новите. Е, нали това е смисъла на сезона все пак, да се изгради мост между поколенията.

Аксения и Радо стават все по-нетърпеми, особено Радо, който ще се окаже голям темерут.
Камелия и тя изплиска легена. Къде е Спирасевски, къде някакъв случаен американски пилот.

Хах, 00:00 ч. в леглата, да видим дали това ще се спазва всеки ден, както и ставането на всички в 06:00 ч.
А така, малко казармена дисциплина. Спомням си в миналия сезон какви среднощни гуляи имаше, ужас. 😮

# 595
Камелке, що така? Тъкмо те захаресвах. Нищо е, имаш време, ще се поправиш. Аз лично съм на мнението на Иван и Андрей,че в мирно време няма кака да възпитаваме родолюбие и саможертва към родината си. Но по-добре мирно време !!!!
    Яни и мен дразни с това пръцкане. По-скоро продукцията, че все ни го показват и натъртват. Няма нужда. Вместо да му слушаме газовете , по-добре да слушаме разговорите им.
   Старите прескачат напасването в групата,все пак са били вече в един сезон. А и знаят кой къде е добър, няма нужда да се доказват и да печелят доверието на останалите за работата.
  Докато новите тепърва има да се ежат един на друг и да се показват кой е по-по -най. Георги си събра негативно отношение.Той , Радо и Аксения са ми минуси засега. За Аксения, докато даваха визитката й , си помислих -опа,още една домакиня, чието ежедневие се заключава в това да е майка и съпруга.Това привидно е така, но все си мисля, че ще изкочи нещо от тук.
   Изненадана съм от Симона .Очаквах тя да е най - кифлеещата се НЕкифла.
   Исках Чавдар да е първи дуелист. Миналата година го харесвах в определен момент, когато се опълчи на Ивайло и Кирил, но само до там. В повече ми е поучителния тон и бавното говорене, все едно е проповедник.
  Какъв е бил конфликтът между Хепи и Гечо?

# 596
  • при късмета
Аз не мисля, че на Финци ще му е лесно с Гечо. И в неговия сезон - възрастен уж, но повечето от младите не можеха да му стъпят на малкия пръст и на дуела се представи много добре. Гечо няма кой знае какъв релеф, но е много силен, жилав и издръжлив. А като го гледам не е мръднал за 5 години. А и Гечо ми е един от топ участниците за всички сезони, хич не искам да е той, защото Финци влиза в същата категория. Надявам се да избере Чавдар и да се върне.
Камелия естествено, че се изказа неподготвена. Радослав продължава да ми изпада в класацията. Аксиния е ясно, но от Мажена очаквах повече. Имаше суперлативи тук за нея, нещо ми се разминава с тях. Не, че е направила нещо нередно, очаквах по-добре да се справи в спор. Може би си мисли, че ще завземе кухнята и за другите задачи никой няма да я закача, а такива участнички не харесвам. Това е тактиката на невестулката
Кукото не е станала сега злопаметна, такава си беше, а и злобна.
Яни ми е забавен по негов си начин, но не може да се отрече, че простее. Като го видя с навитите гащи и ми става смешно. Как не е започнал още с "важното е да сме живи и здрави", Андрей хубаво го подсети вчера Joy "Ох на дяда", явно този сезон няма за коя да го използва
М/у Гуспата и Дидо както и да се развият нещата си мисля, че никой от двамата няма да прекали, иззлобее или представи недостойно.
И аз мисля, че трябва да показват и помагат на новите, това е достойна игра. А и не мисля, че някой от старите мъже е влязъл с нагласата, че ще е победител. На мен ми се струва, че са влезли за изживяването, защото пазят хубави спомени от предишното им участие. За повечето жени май не е така и Кукото и Веселка и Альона в техните сезони се оплакваха от нечестна игра, коалиции, наговаряне и не знам още какво, та колкото и да твърдят, че изживяването е било хубаво, не вярвам това да им е мотива.

# 597
Яни като визия силно ми напомня в лице на козел. И сега като заговори за отделяне на газове, чак си представям как и мирише на пръч.

# 598
И аз очаквам да помагат старите да помагат на новите. Но засега, впечатлението ми е ,че новите са с наострено его и не искат да вземат акъл. Но има време, мисля, че ще се наместят отношенията.  От сезона на Гуспата съм гледала само финала. Нямам кой знае какво мнение за него, но и аз мисля, че ще има битка между него и Дидо, но ще е мъжкарска битка.
   Кой вкарали , кой не вкарали , няма нужда да разнищваме сега. ИМа достатъчно хора, които ще се излагат , а ние ще коментираме. Аз пък оня Георги, от сезона с емигрантите , хич не искам  да го виждам.
   Аз давам още шанс на Мажена. Уважавам лекарите ,  харесвам я ,защото има много хъс и жажда за живот и приключения, живец има в нея. Само дано не си позволи да падне на нивото - един лук и един морков  за сосче,кво ще ви стане? на Аксения. Не искам да я гледам само в кухнята, искам я в градината, да кове. Аз съм малко по-млада,но по-голяма от тези вътре и ако ме назовават мамчето на фермата, не би ми било окей.

# 599
Аз имах предвид Георги от миналия сезон...освен, ако не му бъркам името 😬🤭 тоест отпадналият, заради контузия.

Иначе и аз не можех да понасям Георги от сезона с емигрантите. Един от най-отвратителните участници във формата, а интересното беше, че го вкараха сезон по-късно като един от емблематичните участници от минали сезони 😂 абсолютно противен беше. Все още са ми пред очите жалките му опити за драматични патриотични слова пред камерата с които се опитваше да прилича на възрожденски поет. Ужасен човек.

Общи условия

Активация на акаунт