🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 629
  • 942
  •   1
Отговори
# 570
  • Другата България
Ясно.
Благодаря.

# 571
Моля някой да ми помогне с инфо, защото не съм гледала този сезон - Финци хлебар ли беше?

# 572
  • София
Да, хлебар е, Хоуп.
Много съм разочарована от избора на старите кучета. Значи Финци на дуел и да си ходи, за да можем да се наслаждаваме на пърденето на Яни и на потеклите по жените лиги на Ангел, Чавдар и Гуспата. Как пък не бяха повече жените от ветераните, там има толкова много плява за махане...
Новите и те половината са тотал щета. От днес не харесвам и Георги нещо, Радо е като малоумен - не знаел какво да прави със счупено яйце, казали му, че кокошката го мътела. Rolling Eyes Преди това пък има наглостта до говори за чест и достойнство точно той, който като мишка се беше скрил и ядеше снощи. Аксения даже не ми се коментира.

# 573
Еее Яни не е само "пърдене", нито пък Ачо само "му текат лигите". И двамата са много колоритни и пъстри образи, големи работяги и чисти душички. Просто ми заковават вниманието, като се появят в кадър, за разлика от мнозина други, които ако не направят скандал или не злословят няма да ги забележа.Апропо и двамата не съм ги видяла да говорят зад гърба на другите или пък да влизат в конфликти и въпреки това са най-забавните и пълни с живот персонажи във формата.Искам и двамата да останат докрай, от мъжете са ми фаворити.
Не казвам, че Финци е лош човек, дори напротив, но е скучен образ, обикновен.
Одеве направо превъртях заиграването му с камерата и мохабета с огънчето. Честно много ми е смешно, някой като почне да си говори сам пред камерите. Направо е нелепо, особено пък 50 годишен мъж
 Иначе е добряк, но няма да липсва, няма с какво да направи формата интересен според мен, има много по-интересни образи, които биха търпели развитие.

# 574
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Еее Яни не е само "пърдене", нито пък Ачо само "му текат лигите". И двамата са много колоритни и пъстри образи, големи работяги и чисти душички.

Kолоритни,но в лош смисъл,особено турбо селяка Яни. Не мога да го гледам дори.
Бива ли да те дават по ТВ-то и ти да се излагаш във всеки епизод?! Ангел е една идея по-добре.

Сега ще си пусна епизода,че имах работни ангажименти и нямаше как да гледам нито Игрите,нито Фермерите.
Финци каза,че наскоро му се е родила дъщеричка,а той според мен отива 50,жена му също. Изненадах се,но добронамерено.

# 575
Лош според Вас, ама нужно ли е такива турбо епитети. Човекът никога не е имал претенции за турбо гражданин и за много хора е цветен и интересен образ. Човек когато не харесва нещо, просто не го гледа.

# 576
  • Sofia
Да, хлебар е, Хоуп.
Много съм разочарована от избора на старите кучета. Значи Финци на дуел и да си ходи, за да можем да се наслаждаваме на пърденето на Яни и на потеклите по жените лиги на Ангел, Чавдар и Гуспата. Как пък не бяха повече жените от ветераните, там има толкова много плява за махане...
Новите и те половината са тотал щета. От днес не харесвам и Георги нещо, Радо е като малоумен - не знаел какво да прави със счупено яйце, казали му, че кокошката го мътела. Rolling Eyes Преди това пък има наглостта до говори за чест и достойнство точно той, който като мишка се беше скрил и ядеше снощи. Аксения даже не ми се коментира.
Точно влизах да пиша,ама чудно си ме отменила.Smiley Hug
Едно към едно с това,което исках да кажа.
Дано остане Финци!

# 577
  • earth
Ангел и Яни са си много добре.

# 578
  • Sunshine state
Яни ми е много гнусен с тия постоянни газови изпълнения.. Разбирам, че има проблеми с газта и като цяло криза, но той не е решението. 🤣
Все ми е тая кой от мъжете от "старите" ще птпадне, искаше ми се Димитър да е един от тях, но няма да е, уви. Радо (или там както се казваше, не мога да им запомня имената още), не ми харесва никак. Още от визитката ми се видя супер странен и ето, че нехаресването ми се потвърди.

# 579
  • earth
Пак ли е почнал да пърди Яни?
Този проблем се ряшава като се намалят въглехидратите.

# 580
Този проблем се ряшава като се намалят въглехидратите.
Те дали имат много избор за менюто Simple Smile Simple Smile Simple Smile На сомчетата очаквам да им хванат скоро цаката Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Малко на ВИП брадър ми бие тоя сезон със старите муцуни. Но като цяло ги предпочитам пред новите тръгнали на курорт. Защо изобщо се записват на кастинг, като не могат да приемат условията на играта - чисто физически. И едва лине са в шок от условията. Че и Ванчето и тя много изнежена станала.
То като гледам в ИВ пак същата история - кифли с претенции колкото щеш.

# 581
Е, те нарочно такива са ги избрали. Ако вкарат само работяги, дето ще вдигнат фермата за 3 дена, няма да има какво да дават 3 месеца. Формулата винаги е 2-3 кифли  да мрънкат (които никога не са кифли!), 2-3 да реват нон стоп, поне едни, дето ще се загаджат, поне един,  дето ще яде тайно, поне двама с гайди и дудуци.. Grinning

Пърденето не ме кефи и мен. Аз нямам спомен от сезона на Яни, в смисъл помня, че съм го гледала, но явно не сериозно. Изненадваме се, че Яни е толкова харесван. Оставете пърденето, но има ужасен изказ и въобще странно поведение... То хубаво е от село и не е някой кифльо, ама все пак.. не е нужно да се държи като простак.

# 582
Яни си беше един простоват пръдливец, но му се изгради своеобразен ореол, когато Владо Николов го победи на елиминационен дуел и си отстъпи мястото на него. Друг е въпросът, че аз продължавам да си мисля, че всичко това беше добре написан сценарий - Владо Николов като професионален спортист печели, та да не изглежда нелепо да бъде победен от някакъв случайник + излиза, за да се занимава с ангажиментите си (тогава започваше сезона на волейболния Левски, където работеше), но правят излизането му да изглежда благородно, въпреки че е било задължително и абсолютно сигурно още при влизането. Ся, дали Яни е бил избран специфично, за да е именно той облагодетелстван от цялата ситуация по сценарий, или просто беше късметлия не мога да кажа, но факт е, че след това образът му рязко се смени - от гнусен пръдливец до благородното момче от село.

Говорейки за неговия сезон, това беше сезонът с Елена и Франческа, нали? Тоест фиаското с наговарянето за което солено платиха, особено Елена чисто психологически. Аз щях да се радвам, ако бяха вкарали стари герои именно като Елена, или по-точно участници, които можеха да са финалисти, но по една, или друга причина обстоятелствата ги възпряха в играта. Тя, Георги от миналия сезон, македонеца и Габриела от по-предния, Велислава дъщерята (без майка си) и т.н., такива имена ми идват в главата. Можеше вместо стари пушки, да вкарат подобни участници и да го нарекат втори шанс. Просто не виждам какво Дидо, Яни, Веселка, Ваня и повечето от останалите могат да предложат, но най-вече победителите от предни сезони са ми суховати и излишни.

# 583
Финци, като го гледам, няма да се изненадам да избере най- силния съперник за себе си, за да докаже, че не го е страх. Нали щеше да се предлага доброволно по същата причина. После ще казва паднах, но от най- достойния. Иначе, колкото и да демонстрира, че е над нещата му стана гадно. На кой не би...
Не си спомням неговите дуели, нямам представа какво да очаквам. Надявам се да си даде шанс с някой по- равностоен. Гечо например... Но пък, ако се случи, ще е пълен срам стартът на дуелите да се даде от най- възрастните участници.
Хареса ми хвърлената ръкавица между Дидо и Митко. Тази битка се подгрява.
Харесаха ми откритите закани между двата лагера. За къде без малко екшън.

Новите надежди изобщо не ми вдъхват надежда. Там, всеки дърпа за себе си, и никой не търпи критика.

# 584
Reina, благодаря! 🙂
Значи много хитър ход от страна на Чавдар. Отстранява конкуренцията, за да може отново сам да се вихри в кухнята. Ще учи останалите на занаята си, без някой с умения да му се пречка и да трябва да дели петте минути слава. Майстор е, признавам, но помня досадните му нравоучения покрай месенето на хляб и снизходителното поведение към останалите участници. Не го харесвам тоя човек, никак не го харесвам.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 09:52 от _Hope_

Общи условия

Активация на акаунт