🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 644
  • 942
  •   1
Отговори
# 555
  • Вестерос
Ще е на дуел, дали знаеш кой ще бие 😁

Аксения и Радо много дразнят 🙄

# 556
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Изумена съм, че не знаят кой е Списаревски. Този човек е герой, дал живота си за родината. Камелия да си ходи в мериката, егати съществото, никакво уважение към такъв герой като Списаревски, срамота, тази вече ми е абсолютното анти. Попила е новите "ценности" перфектно, добре че не всички мислят като нея. Браво и на Иван и Андрей за думите.

# 557
Ох. Ти пък да не мислиш, че Аксения или Симона, примерно, знаят кой е Списаревски? Просто не се издадоха.

# 558
Камелия изплиска легена. Каквито и да са били мотивите му, човекът е дал живота си за България, тя тръгнала с американски летци да го сравнява. Срамота.

# 559
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Никои от тези там не знаеше и това е тъжното и жалкото, че не познаваме, уважаваме и ценим героите си. Камелия да беше си замълчала.

# 560
  • София
Фермата - сезон 8, епизод 4 (07.09.2022)

# 561
Аз пък с удоволствие бих видял гърба на Финци на излизане от фермата. Не го харесвам

# 562
Гуспата и Дидо показаха неприязънтта си един към друг  при номинациите .Гуспата май искаше предварително да наговори жените да гласуват за Дидо. Яни ,той така или иначе е като кученце след Гуспата и следва примера му.

Иначе Яни с огромно самочувствие-" Аз и да падна ,оставил съм две кучета ей тука,те ще ви разкъсат" и поглежда към Гуспата и Дидо .

# 563
Засега началото ми харесва. Не знам още за кого какво да мисля, но да, определено вече се изтъкнаха 3-4 дразнители, които най-вероятно ще са в основата на бъдещите и предстоящи скандали (Rolling Eyes). Локацията също ми харесва, хубаво е мястото. Голям студ обаче цари, някой да знае кога са били снимките ?
Скрит текст:
шегувам се Sweat Smile

# 564
  • Другата България
Кой номинира Финци?

# 565
Гуспата май искаше предварително да наговори жените да гласуват за Дидо.
Подмолната душица на първия сезон нрава си не мени.

В google maps при  язовир Диканя, някой е качил снимки тази седмица от Фермата 8, има 9 снимки, някои са отвисоко и се виждат всичките постройки

# 566
Финци номинира Ангел

# 567
  • Другата България
Финци номинира Ангел
Е нали Финци е номиниран?

# 568
То въпросът така е зададен, че е всъщност кой е номинирал Финци (тоест кой го прати на номинация), иначе обратният въпрос е: кого е номинирал Финци? Поне аз така го разбирам . Кой кого номинира.
@Merri_An, ти правилно си зададе въпроса, но @Elpida те разбра като "Финци кого е посочил".  Не помня точните имена, но получи 3-4 бодливи герданчета.

# 569
За номинация на Финци гласуваха Чавдар,Ангел,Альона  и Лили.

Общи условия

Активация на акаунт