🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 657
  • 942
  •   1
Отговори
# 540
Няма да споря. Кой как живее животът си е негова лична работа. Аз гледам Фермата и как се държат участниците само и единствено в нея.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 21:16 от cardhu

# 541
Гласът на Елена много ми прилича на този на Теодора , а тембърът на Радо ми прилича на Пламен, особено, когато дават синхрони.

Едит: Андрей сега каза, че зрителите са искали Алманаха да се върне като битка в дуел.

# 542
  • София
Гласът на Елена много ми прилича на този на Теодора , а тембърът на Радо ми прилича на Пламен, особено, когато дават синхрони.

Ма Радо появи ли се?

# 543
Дано Алманаха бъде отговор от място, а не да се тича да се натиска с бутон. Така Ангел загуби от Калоян.

# 544

Ма Радо появи ли се?

Ами те доста го показват по мое мнение.

# 545
  • Вестерос
Мери, я ми дай спойлер за Финци 😁😁

# 546
  • на село
Е, Финци, защо бе?
Страх ги е от него и гледат докато може да елиминират, кого ли ще избере... Залгам на Ачо.

# 547
Финци ще викне Гечо според мен. Абсурд Дидо и Яни.

# 548
Като почнат с това лицемерие... ау, бау, оф, моф, не искам да те номинирам, много те обичам, ама вземи тоз' гердан.. и Ванчето даже целувки раздава, големи извинения, голяма драма... големи хора, на години, с претенции, се държат като в първи клас..

# 549
Дразни ли ви Георги? Опитва се сякаш да бъде лидер, но не бих казала, че му се получава.

# 550
Тия пак ли ще търсят най-дъртия да им дава акъл и да го играе бащата на комплексари с daddy/mommy issues? Даже не го знам как се казва тоя, но станал на 35 и не знае с едно счупено яйце какво да прави, та чака акъл и вика на другия как бил на 40 години и трябвало да му каже какво да прави и да можел да комуникира с млади хора 😂

Напомня ми на оня Коцан дъртия инфантилен фосил, който беше на 40 години, а викаше на хора със 7-8 години по-големи от него "чичо"

# 551
Георги за сега не ме дразни. Но Радо определено намирам за нетърпим.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 23:48 от cardhu

# 552
  • Другата България
Мери, я ми дай спойлер за Финци 😁😁
Не гледам.
Само чета, че съм на работа.
Какво за него?

# 553
Мери, избраха Финци за първи дуелист. За мое съжаление.

# 554
  • Другата България
Мери, избраха Финци за първи дуелист. За мое съжаление.
А, ясно.
Благодаря.
Сега ще го видим в действие. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт