🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 666
  • 942
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Хепи Ванче е жената със зеленото елече с качулката, която обясняваше как иска за десет минути да седнат да ядат, а после да довършват ли? Ако е тя, не знам защо се е самонарекла Хепи Ванче като дотук видях Ревливо Ванче или "Истерично Ванче".

Иван и Андрей са решили да поработят повече за рейтинг, затова се официализират стратегии, коалиции и т-н. Вече почти нищо няма от първоначалната позитивна концепция, ще гледаме фермерски ББ.

# 526
  • София
Добре де, явно аз нещо съм несхватлива. Но изгледах двете видеа на Мирон и пак не разбрах нищо за Радослав.

# 527
  • Великобритания
Хепи Ванче всъщност е едно истерично и много крякащо моме , самоназовало се за хепи , а всъщност не е никак хепи .. И на моменти ми идва в повече , честно казано

# 528
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Никакви пикантерии няма около Нина. Много бързо си тръгна, макар че лично аз виждах потенциал в нея. Не помня вече от кого падна.
Има близнаци и живееше в Англия, мисля, но я мъчеше носталгията. От визитката разбрах, че в крайна сметка са се върнали тук със семейството си и е станала учителка.

Скучен участник и съм изненадана да я видя отново на екран.Дори време ми отне да се сетя коя е. Предния път беше по-руса и всеки ден се обличаше в нови,спретнати дрешки с грим и много внимаваше да не се изложи.

Помня,че имаше много устроен живот в Лондон и коментираше как мъжа й вземал много пари,имала всичко там(дали не каза и чистачка,детегледачка?) обаче тя си иска бг мизерията и това е.
Хайде сега работи за 800 лв заплата в селото,гази си калните улици,та да си щастлива и да мирясаш. А това,че мъжа й се е издигнал с труд и образование,децата й са били стабилни и осигурени не е важно.Важното е на Нина да й е ок.

# 529
Как пък коментирате кой къде как живял и живее...
Ще чакам с интерес кого и защо ще изберат за първи дуелист днес.

# 530
За първи дуелист мисля ,че старите ще заложат на Дидо ,уж като по-справящ се и най -млад от тях .

# 531
  • София
Не е най-млад Дидо, Яни е. 😀

# 532
А първият дуелист от всички ли може да избира, или само от старите участници

# 533
  • София
Само от мъжете от старите участници.

# 534
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Kaк откъде?
От визитки и участие,все думи,излязли от нейната уста. Сега дали и колко е вярно,няма как да знаем.
Не очаквам Нина да стигне далече и този път.

# 535
Чуждите житейски ситуации и решения да се коментират, особено от инфо, получено от тук, от там, е несериозно. А и не е работа на външни да преценяват кое е добро за нечие семейство, и кое не.
Нина се представи като приятен нормален човек, без изцепки и претенции. Сега ще видим дали ще е различно.

# 536
Как пък коментирате кой къде как живял и живее...
Ще чакам с интерес кого и защо ще изберат за първи дуелист днес.

Няма такава наглост

# 537
...Първо мислех за Чавдар, но Альона го намира за умен и ценен.

То в сравнение с нея, всички са умни и ценни. В Сливен може да е гот да върви по улиците и да ѝ се виждат зърната, по ТВ - не. Ако ми се гледа софт еротик, ще си пусна... няма да чакам Фермата да ми покаже.

# 538
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Чуждите житейски ситуации и решения да се коментират, особено от инфо, получено от тук, от там, е несериозно.

Инфо директно от устата на човека не е от тук и от там.Ако тя не е достоверен източник за нейната лична история,аз ли да съм или ти?
Ако помня добре мъжа й не е искал да се връщат,защото са се уредили и е имал сериозна позиция..обаче на Нина не й било достатъчно да живее като принцеса,издържана от мъжа й.
Всички си имаме нещастните моменти,но не ги компенсираме егоистично и с цената на семейството..
Така съм я запомнила Нина,наред с това,че не е злобна и конфликтна,така е. Аз лично никога не бих поставила моите си интереси и желания в ущърб на съпруг и  деца,но хора разни .

# 539
...Първо мислех за Чавдар, но Альона го намира за умен и ценен.

То в сравнение с нея, всички са умни и ценни.

Ще види тя, като въведе военния режим във фермерската си седмица Joy
Аз бих се спасила от него.

Общи условия

Активация на акаунт