🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 594
  • 942
  •   1
Отговори
# 660
  • Sunshine state
Ангел е бил на 17 години през 94-та, Гуспата - на 14. Съвсем нормално е Стоичков да им е бил идол. А всички знаем отношението към идолите какво е. И едва ли някой би нарекъл това "мазнене". Но... да, всеки с мнението си.
Ами за мен е такова. Аз съм някой, та ето, че явно има и такива. Странни коментари отправяш към моите мнения специфично и доколкото си спомням те помолих да не ми ходиш по петите още миналата година, ама ей на. 🤷🏼♀
Темата е за коментари на предаването, а не на моите коментари. Благодаря ти!

# 661
  • Бургас
Е, хубава работа!
Как за кого?Joy
Давай идеи.
Прогнозите ми са, че Финци ще победи, понеже Ангел не се представи добре в неговия сезон.
Аз пък мисля, че Ангел ще победи. Не се представи добре, но се изправи срещу два пъти по - млад, един от финалистите - Калоян. Не е важно да си победил, важно и кого си победил. Финци ми изглежда по -тромав. Ангел е физически по - силен от него, а и победата на Калоян беше на косъм.

# 662
  • Sunshine state
Виж не си го спомням с точност и сега като го спомена, вярно така беше. Калоян си беше силен опонент. Еее, сега вече не знам какво да прогнозирам. 🤣

# 663
  • Велико Търново
Аз не "ходя по пети" на потребители. Коментирам мнения като коментарите ми също са мнения. За предаването. Това, че се различават от нечии други, съвсем не означава, че проявявам лично отношение към изказалия ги.

Кой как се е представил в неговия си сезон едва ли може да бъде някакъв обективен показател. То всичко си зависи и от противника, от битките, от моментното състояние на участника. rosi81 е написала за загубата на Ангел. Финци пък победи Тодор. Също съвсем не слаб противник. Той също беше по-млад, доколкото си спомням. Даже и физически май беше по-добре сложен. Ама ей на - Финци го победи. Сега всеки от двамата има коренно различен противник. Пък и са минали години от сезоните им. Което също не е за пренебрегване като фактор. За Финци са цели 6, докато на Ангел са наполовина. Той има и предимството, че определя точките. Не знам, много ми е трудно да реша кой искам да остане, но независимо от това си мисля, че ще е Ангел.

# 664
  • Варна
Честно казано и аз бих се дразнила много, ако ме копират.
Не изкопираха обаче картофената яхнийка 😄

# 665
Сега, аз като едно чадо,  пребивавало доста време по селата при баби и дядовци, мога да ви кажа, че точно така си беше едно време. Има ли работа,  върши се и не се сяда на масата, докато не приключи. Може да е късно, по тъмно, няма значение. Ние, децата, бяхме пощадени и баба и тикаше нещо в ръцете, колкото да не е без хич, а възрастните сигурно прималяваха,  но не сядаха на масата докато не свършат задачата. Гечо е от онези, дето вече ги няма.
Ванчето не плака от глад, а от обида, че не и се зачете молбата.
Сериозно разминаване на поколенията, оттам идва неразбирането на отсрещната позиция.
Бялото облаче не го търпя. Тънкообидна,  обидчива,  с вечно наранено его.
Чавдар направо разцъфна.  Дори ще подкрепи "колегата" , пък ако последния напусне, даже сълза може да отрони  и всеки изпечен хляб на него да посвети. Айде няма нужда!
Дидо доста се е променил или разкрил? Помня предишното му участие. Беше такъв един добродушен, все едно " аз съм тука да се науча, ама много съм зле, вие сте топ, благодаря за уроците, всичко е яко, аз съм за купона", пък сега заявява позиция, критикува, ръководи. Такова нещо не се случваше в предишния му сезон. Там бяха песни, закачки и пас по всички въпроси.
Не знам кого ще подкрепя на дуела. Не искам да си ходят, друг трябваше да е, но..
Не ми се гледа и епизода със Стоичков. Велик футболист и толкова. Не ме вълнува, още по-малко да гледам оцъклени очи и дразнеща сервилност.

# 666
Тази от старите, която все се натиска да пее, супер ме изнервя. Толкова неприятно.  Защо им трябваше да я вкарват ? Дано бързо да излезе,  че на всяка нейна поява ми се налага да изключвам звука.

# 667
  • Sunshine state
Лилия и мен ме изнервя с постоянното си припяване, както и Дидо с дрънкането си на китара. Не всички припадаме по музикалния им талант в край на сметка. И да, Дидо нещо е надигнал главица и взе да се прави на велик. И той не ми е любимец.. Абе къде ги вкараха все такива неприятници от тия старите, не знам! 😂

# 668
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 5 (08.09.2022)

# 669
  • Варна
И аз да видя Стоичков, особено така неочаквано, и аз ще реагирам по подобен начин.

И аз преди 17 години го видях неочаквано на летището в Барселона и се размазах.. от кеф.Бях с гадже, но той ( гаджето) просто онемя.Аз обаче не съвсем.
.. и имам автограф с осмица и много сладко пожелание 😝💓..( тогава имаше билети със самолетни застраховки на хартия ) Та...на него.

Всъщност го споделям, защото тогава макар супер известен и треньор в Барса си реагира супер естествено и усмихнато като поисках да го поздравя.Разроши ми косата и ме гушна / на 24 години  някъде съм била/ пита ме с кого съм и да се пазя и да съм щастлива.Стори ми се супер пич, имахме фотоапарат но дори не се сетих за снимка тогва , извадих билета и той извади химикал и написа 1 изречение.А аз  не съм кой знае какъв футболен фен, нали.Просто беше на 2 метра от нас и му се изкефихме..много естествен българин си е.Нямаше охрани, и подобни глупости както беше / и си е все така с известните и богатите / , говореше с някакъв човек на испански и си беше сред хората...

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 00:02 от Vessi_to

# 670
  • София
Новите са смешни с това преписване от старите, все едно са в детската градина. Млади хора, толкова ли нямат въображение и идеи сами да си измислят как да надградят и да направят нещата по-добре, без да копират дословно. Изглеждат тъпи и в творческа немощ така.
Старите пък се изложиха зверски с картофите, хем знаят за какво става въпрос и че няма да им се размине. Много глупаво!
Мирела се очертава като любимка, страхотно дете, осъзнато и много по-разумно от някои възрастни. Ако не бяха казали, нямаше и да разберем, че е болна, а не се спря.
Теленцата са безумно сладки! Дано се грижат сериозно за тях и ги опазят живи и здрави!.
На дуела съм твърдо за Финци.

# 671
Ето ви една сладка муцунка, да краси темата Blush

# 672
  • София
Стоичков е най-великия!
И най-успелия и популярен наш спортист в историята.

Пуснах нова анкета.

Хвана ме яд, че старите след толкова добра работа накрая останаха с празни ръце. И то заради жените им. Нина прецака сапуна, скараха се с Лили, а Альона изхитри с картофите. Интересно дали Радо ги е наклепал. Съмнявам се, има камери, може от самата продуцкия да са казали на Бети и Ники. Гечо добре и сипа на устата Альона. Сгафи, няма да каже едно извинявай, ама били един отбор и всички били виновни. Че откъде-накъде?

Исках Чавдар да е втори дуелист. Сега се чудя за кого да викам. Искам и двамата да останат, много много тъпо. Жалко. Не че имам нещо против Чавдар. И все пак съм една идея повече за Ачката. А и е много интересен за наблюдаване. Вдига рейтинга както се казва. Финци е голям добряк и го харесвам, но е скучен.

Браво на Мирела. С двойна ангина е било момичето и чак сега разбираме. А тя не се спря да работи и винаги е позитивна към всички

Теленцата бяха много сладки. Дано не стане някой гаф. Съмнявам се, ще се бди доста над тях, така си мисля.
Споменаха, че едната крава била нахапана лошо от вълци. Че нямат ли овчарски кучета Бети и Ники? Такава голяма ферма, може би една от най-големите и извесни в България, не би трябвало да имат проблеми с вълците. Както и да е. Жалко за теленцета, но съм сигурен, че ще с грижат много за тях.

# 673
  • Варна
Аз ще стискам палци на Ангел, Финци не съм го гледала в предното му участие. Тук не ми е интересен с нищо.

# 674
  • при късмета
Альона правеше същото в нейния и на Гуспата сезон. Виновна е за нещо, от което всички носят последствията, но хем не го признава, хем прехвърля вината, ако мине номера, ама тя никога за нищо не е виновна. това беше основната причина да не я харесвам, въпреки, че имаше няколко забавни моменти с нея.
Иначе, като отбор се изложиха с картофите, трябва да знаят какво ще последва. Все едно не са наясно, че ги снимат 24/7
Аз не съм фен на Стоичков, да не кажа, че ми е много неприятен открай време, въпреки, че някога бях футболен фен. Ще ми е най-неприятен от всички вътре, добре, че е само за малко.
Лили я харесвах в сезона ѝ, защото натри носа на отвратителната Христина, направо я разпердушини. върнаха я после, ама момента беше хубав. Иначе, бях забравила колко е тънкообидна. Харесвам гласът ѝ, но си трябва разнообразие в репертоара.
Мирела (ли беше награденото момиче от новите?) може само да я похваля.
На Мажена сякаш не ѝ стана приятно, че хвалят другиго за храната.
С Яни умрях от смях, като говореше с възпитаника на спортното училище (ох тези имена, много ми е трудно). Значи вика си от тъпите Joy Ама хич не стопля какви ги плещи, това ме забавлява у него. И не го прави с лоша умисъл или злоба, просто толкова си може
И за мен Ангел не оправда очакванията на неговия дуел. по спомен се представи много по-слабо от очакваното, чисто физически. Твърдо съм за Финци
Дяволо, подозирам, че още не си успял да изгледаш втори сезон. Според мен, ако го беше направил, щеше да си за Финци
Теленцата са уникални сладури. При всички случаи ще ги опазят, въпреки, че са толкова малки все пак не са без майки от предния ден, вече са свикнали да ги хранят хората. Надали ще забравят по 8 човека от отбор да ги нахранят, даже си мисля, че заради желанието им ще им дават повече от 3 пъти на ден

Общи условия

Активация на акаунт