🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 613
  • 942
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Никой
Абсолютно никой
Лили🗣:"Я кажи ми , облаче ле бяло" ☁️ 🎶

# 677
  • Sunshine state
Хахаха, да, абсолютно. И отнякъде изникват Дидо с китарата, полицаят с гайдата и Чавдар с кавала. 😂😆🙄

# 678
Аз пък си мисля, че дуела с Калоян беше доста равностоен. Тогава Алманаха беше за скорост, не толкова за знания и Калоян беше по-бърз. Иначе си играха всички битки, Ангел му дишаше във врата.
Дидо и Гуспата не се харесват, искаше ми се да бяха ескалирали нещата между тях и да ги пратят да си решават проблемите на арената. Най ме дразни Дидо, повече дори от Гуспата, Лили и Ванчето.

# 679
  • Sofia
Лилия и мен ме изнервя с постоянното си припяване, както и Дидо с дрънкането си на китара. Не всички припадаме по музикалния им талант в край на сметка. И да, Дидо нещо е надигнал главица и взе да се прави на велик. И той не ми е любимец.. Абе къде ги вкараха все такива неприятници от тия старите, не знам! 😂
Те по-приятните явно не са се навили втори път да участват в цирка. Mr. Green

Точно днес си мислих,че Лили и Веселка се забавиха с реването,ама ето,Лили е на път да се поправи.Няма само Ванчето да рИве. Grin

Дяволче,гнойна ангина бе,каква двойна...Wink Joy

Твърдо съм за Финци утре.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 01:32 от avi10

# 680
Лилия и мен ме изнервя с постоянното си припяване, както и Дидо с дрънкането си на китара. Не всички припадаме по музикалния им талант в край на сметка. И да, Дидо нещо е надигнал главица и взе да се прави на велик. И той не ми е любимец.. Абе къде ги вкараха все такива неприятници от тия старите, не знам! 😂
Те по-приятните явно не са се навили втори път да участват в цирка. Mr. Green

Точно днес си мислих,че Лили и Веселка се забавиха с реването,ама ето,Лили е на път да се поправи.Няма само Ванчето да рИве. Grin

Дяволче,гнойна ангина бе,каква двойна...Wink Joy

Твърдо съм за Финци утре.

Не съм гледала последните два епизода и си чета сега коментарите и чета "реване" и си викам ей и сладкиши ли са ги карали да правят, а то за сълзите и сополите ставало дума, ама докато зацепя .. 🤣🤣😅

# 681
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ахх чудничко Laughing

Аз съм за Финци,макар че ми е безразличен.Поне не се излага с простотии и селски изпълнения.Но пък ако Ангел остане,може да се развият нещата интересно с Камелията.
Много са сладки тези двамата,макар да не ги виждам заедно в дългосрочен план.
Ангел вече си фантазира цвета на очите на децата им. лол

Мудно започва сезона,но съм обнадеждена занапред.

# 682
Нямам идея за кой съм, май за Финци малко повече. Ще гледам с интерес, но нямам фаворит. Финци е много готин, но ми е интересно какво ще стане с Ангел и Камелия. Мисля, че не е нейн тип, но се кефи на вниманието, за това така го обикаля.

В анкетата гласувах за Финци. Чудех се дали да не цъкна "никой", ама да не съм такъва хейтър хахаха

# 683
  • София
Аз пък цъкнах "никой", като стой, та гледай. 🤣
Това, че новите копират си е за тях, старите прекалиха с мрънкането.
Мариела от първия ден я харесах много, радвам се, че и дадоха шанс.
За сега този, за когото съм имала добро мнение и за сега не го оправдава е Мажена.

# 684
  • Варна
Гласувах за Ангел.И той и Финци са добряци и са ми симпатични, но Ангел е по-цветен и интересен за гледане.

# 685
Нямам идея за кой съм, май за Финци малко повече. Ще гледам с интерес, но нямам фаворит. Финци е много готин, но ми е интересно какво ще стане с Ангел и Камелия. Мисля, че не е нейн тип, но се кефи на вниманието, за това така го обикаля.

В анкетата гласувах за Финци. Чудех се дали да не цъкна "никой", ама да не съм такъва хейтър хахаха
Тя таз Камелия няма ли си мъж , нали в Америка била живеела
“Върти опашка” е според мен, а той миличкия всячески се опитва да си намери женичка още от предното предаване 🥹😅

# 686
Камелия е в тежък развод .Страдала е доста с бившия си.Нормално е да търси спокойствие.Но дали с Ангел ще я бъде -ще видим.

# 687
Гласувах за Дидо. Финци не съм го гледала в предишния сезон, но това, което виждам дотук от него ми допада.
За разлика от Альона и Лили.
Лили преди беше по-тиха от тревата, а сега е решила май да си покаже рогата от началото. Сакън да не й направят забележка. Уж заедно били го правели, ама тя не е виновна, че зарязала сапуна, докато Нина я няма. Мда...
Онази пък с миглите, дето не й се виждат очите от тях нагла, та нагла. Този Гечо ме кефи мен. Много натурален образ.
Много съм очарована от Иван и Влад. Такива хора ми се гледат.

# 688
За Ангел съм.
Двубоят с Калоян беше абсолютно равностоен,  Калоян победи само заради бутона при Алманаха.

# 689
Стоичков е най-великия!
И най-успелия и популярен наш спортист в историята.

Пуснах нова анкета.

Хвана ме яд, че старите след толкова добра работа накрая останаха с празни ръце. И то заради жените им. Нина прецака сапуна, скараха се с Лили, а Альона изхитри с картофите. Интересно дали Радо ги е наклепал. Съмнявам се, има камери, може от самата продуцкия да са казали на Бети и Ники. Гечо добре и сипа на устата Альона. Сгафи, няма да каже едно извинявай, ама били един отбор и всички били виновни. Че откъде-накъде?
Всички са виновни за мен, защото никой не се опита да я спре! И всички похапнаха сладко, сладко.
И Гечо га яде картофена яхнийка не буча, пък после само той не бил виновен!

Незнам кой ги е наклепал, но Камелия отиде и директно пита Ангел. А той Флюбения си призна пред камерите без да се усети. Малко подмолна ми се струва тази Камелия, само се подсмихва на Ачо и върти очи, и гледа какво може да изкяри.
Според мен никой от старите не се е усетил, че това с картофите може да доведе до наказание, инaче все някой щеше да каже.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 10:06 от Бобец

Общи условия

Активация на акаунт