🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 590
  • 942
  •   1
Отговори
# 705
Reina, познаваш ли го?

Относно картофите -тя Ванчето какво си мисли? Че ако не ги бяха издали, нямаше да се разбере от Петя и Ники ли?

# 706
Стискам палци за Ангел, но харесвам и Финци.
Относно Стоичков, не разбирам като цяло припадането по идоли, независимо световни или български. Но има всякакви хора и явно на голяма част им действа така. Не го отправям като хейт към хората вътре. Лично аз не бих реагирала свръхемоционално на никого.

# 707
Ето ви една сладка муцунка, да краси темата Blush

А аз харесах на другото муцунката,по-тъмното

# 708
  • София
Да.

За картофите мисля, че трябваше да ни покажат какво е станало, а не Надя да ни преразказва. Защото може Альона на своя глава да е решила да ги сготви, без да се допита до останалите и мъжете дори да не са разбрали примерно. Или ако са го изговорили, може някои участници да са били против, но тези "за" да са надделели. А сега драгият зрител е в неведение чия е вината.

# 709
  • София
Някой и да е бил против, ако вече са били сготвени, разбира се, че ще ги изядат, няма да ги хврълят, я.

# 710
Много ни издразниха последните 2-3 сезона и бяхме решили да не го гледаме повече, но му хвърлихме едно око и този започва добре.

Има култови участници от предишните години и интересни нови персонажи.

Валерия много приятно ме изненада - явно се е взела в ръце и сега работи яко.

А защо не харесвате Чавдар - не го разбирам. Много приятен, позитивен, градивен човек.

Ицето Стоичков ще бъде цветен персонаж - очаквам интересни моменти около него.

Липсват ми колоритни участници като Мама Галя, Майора; Калоян и Симеон от сезон 4, Краси Испанеца - тях може да ги пуснат във Фермата 9. 

Очевадно е, обаче, защо победителите са победили - отнасят се сериозно към всички задачи - няма 6-5 при тях. Бачкат здраво.

До Организаторите:
Много дълго това представяне - гледахме го на запис - няма нужда от толкова мотане, че става скучно.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 12:49 от Tahiti

# 711
Чавдар е много умен, благ и симпатичен човек, до момента, в който започне са си развива теориите за мястото на жените и е до там за мен.. Със сигурност нямам такива хора в близкото си обкръжение и не желая да имам.

Очаквам да се получи готино със Стоичков. Даже и аз се развълнувах на кадрите.

# 712
Тая Хепи много дребнава душичка .Копират та копират - малко като моля другарко, ама.....И Дидо и Надя пригласят.
   Не искам Ангел и Финци на дуел. Искам Чавдар да е на мястото на Анго. Интересно ми е какво и дали ще се случи нещо между него и Камелия. А той, както и в своя сезон, нещо все отстрани стои,не го дават да се включва в общата работа.
  Продължавам да не харесвам Альона.
   Най-тъпото е,че не си дадоха сметка и не си разбраха грешките, а търсят кой им е виновен.И как изобщо ще ти хрумне да готвиш картофи за семе?!?! Първо, какво ще насадиш , за да изкараш продукция, като ги изядеш? И второ, като им гледам кълновете, те вече не са много годни за ядене.
   Искам да харесам Мирела.

# 713
Явно такива хора харесвам.

То и Жоро и Ралица харесах миналия сезон, и май бях една от малкото. Simple Smile

За всеки влак си има пътник. Simple Smile

# 714
  • при късмета
И майора и Краси и Сами исках да влязат, ама сезона трябва да стане само стари мъже.
От жените Красимира от 5 харесвах, за разлика от повечето, но е отказала. Но нямах против да видя отново например Маряна Маринова или Александра от 4. Може би от 3 имаше една, която беше приятелка на Яни и не му даваше да се задява с Виолета, мисля, че Йоана се казваше, но както е известно мен имената страшно ме затрудняват. Съвсем спокойно могат да заменят Кукото, Альона, както и Лили например

# 715
Оф , да , тази Лили много обидчива бре!
   Досега се опитвах да се сетя коя е тази Ралица от миналия сезон на фермата. Много съм изкукала и аз. А толкова й харесвах творенията. Половин ден се чудя коя е Ралица  , а очаквам да се сетя коя е Нина от по-минал сезон.
    Хепито нещо се опитва да цака Бети и Ники  - течен сапун, вика, имаме. Хахахаха!
  Относно Ицата - и аз бих му се кефила, ако го срещна. Колкото и да е цапнат в устата , благодарение на него някои хора в чужбина чуват за България.А и не само - велик футболист е, спор няма.Като фен на някои спортове, знам какъв кеф е да можеш да си обелиш две думи с човек, заради който се вълнуваш ,гледайки мач./състезание.
  Много се смях на промото - Андрей му дава гребло, а Ицата вика - греби ти ,аз когато е трябвало съм гребал.Ако паднеш , един левскар по-малко.

# 716
Ами Андрей какво казва "да греба ли или да си таковам мамата" и Ицката като султан отзад Joy

Обичам футбол. С дядо луд ЦСКАр вместо детски, гледах мачове Joy Замислих се, че първите ми осъзнати спомени са от '94 и Стоичков беше идол за мен. Абе цапнат, не цапнат в устата, има си велики изцепки, но има още по-велики постижения. Сефте им завидях на фермерите и съм сигурна, че е била голяма изненада и голяма емоция Blush

# 717
Да , и това. Дано да е забавно и да има смях. Смятам , че Ицо има чувство за хумор.

# 718
  • София
Христо Стоичков е бил не просто звезда, а огромна звезда в Барселона. Който е ходил в музея на Камп Ноу знае колко внимание му е отделено там.
Когато бяхме в Барселона преди време, хванахме по телевизията някакво предаване - беше на испански и не му разбрахме много-много - в което поне едно 20 минути излъчваха само голове на Стоичков, един след друг, нон-стоп....
От тогава поглеждам към него с по-други очи, макар и да не го харесвам като човек.

# 719
За Финци гласувах само.
Никой друг не ми е достатъчно симпатичен.

Общи условия

Активация на акаунт