🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 601
  • 942
  •   1
Отговори
# 720
  • Sunshine state
Аз Стоичков го харесвам, но не ми се гледа баш във Фермата.
Лилия има някакви дълбоки комплекси и като цяло не е много ок с нервите.

# 721
  • София
Някой и да е бил против, ако вече са били сготвени, разбира се, че ще ги изядат, няма да ги хврълят, я.
Не ми стана ясно как успя да си извадиш такова заключение от написаното, но както и да е. Rolling Eyes Разбира се, че ще ги изядат, щом вече са сготовени. Мисълта ми е, че ако някой е бил против, не всички са виновни, както  удобно заключи Альона. А на мен лично не ми е приятно някой да ми преразказва случки, искам сама да си правя изводи за хората.

Тая Хепи много дребнава душичка .Копират та копират - малко като моля другарко, ама.....И Дидо и Надя пригласят.
Напротив, Дидо изобщо не е пригласял, опита се да обърне нещата на майтап и успокояваше Ванчето, че всичко ще бъде наред. А Надя няма в този сезон.

# 722
  • Стара Загора
За Ангел съм. Много са ми симпатични с Камелия и мисля че наистина се харесват. Дано има развръзка.

Ванчето и Лили са ми изключително досадни.

# 723
За ситуацията,която аз визирам, Ванчето и Веселка се дракат с Радо.Дидо приглася , а Веселка казва -ние пък първи пуснахме навеса. И Гуспата ги пита що се занимават по тоя начин, идеята е да има приемственост.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 15:54 от марулета

# 724
Гуспата постоянно повтаря "нека, нека гледат, нека копират, нека се учат". Не знам поза ли е или наистина го мисли, но е по-добре от непрестанното мрънкане на жените. Особено пък Нина, щяла да крие, да не казва... като ставало въпрос за кафето.. Ей, като опре до кафе и цигари и се овълчват и ожесточават... И Ванчето орева света. Не ме кефят. Въобще старите жени са много кофти. Май само Валерия ми е симпатична, все още!

# 725
  • Sunshine state
Гуспата си го играе като част от екипа, все един над нещата, все едни нравоучителни приказки. Кой го знае кога и той ще изплиска легена. 😃

# 726
Не съм гледала първите сезони, така че не знам какво е правил този Гуспа, за да си спечели негативното отношение, но и на мен много ми харесва как няма против новите да гледат и да се учат. И до момента ми допада като държание. Естествено има време да си разгърнат "потенциалите" и да ми се промени мнението.
Аз харесвах Хепи Ванче в нейния сезон, но тук направо не е спряла да мрънка. Много ми е досадна. Виждам, че хора пишат как винаги е мрънкала, но аз наистина не си спомням чак такова нещо.
За Чавдар някой ми беше написал мнението по-горе. Всичко е точно до момента, в който реши да ми обяснява къде е мястото на жената. Вкъщи майка ми и баща ми (Бог да го прости) споделяха абсолютно всичко. И двамата работеха, и двамата чистеха и двамата готвеха и нямаше женска и мъжка работа. Та като ми се появи такъв като Чавдар да ми обяснява как трябва да си седя в кухнята, нервите ми не издържат.

# 727
Пак сте погнали Ванчето.  Пък тя, милата, никаква креативност! Да беше написала на пустите табелки "хепи грахче" , "хепи марулки " или "хепи репички " , никой нямаше да копира. Ама пусто, кой да се сети!

# 728
  • София
За ситуацията,която аз визирам, Ванчето и Веселка се дракат с Радо.Дидо приглася , а Веселка казва -ние пък първи пуснахме навеса. И Гуспата ги пита що се занимават по тоя начин, идеята е да има приемственост.

Ами пуснах си го пак, защото не останах с такова впечатление снощи за Дидо. И пак не чух да приглася. Смееше се като говореше с Радо, а когато последният ги обвини, че старите копирали от новите и те първи били направили табелките, Дидо отговори " Така ли? Ами искаме да сме в хармония с вас." Но все тая де, всеки пречупва нещата според собствените си възприятия за думите и невербалното поведение.

# 729
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кой знае колко лекета има(това по повод Иван,че бил такъв),но като им гледаме визитките и всички са точни и приятни..Ето затова не ги вземам толкова насериозно,защото са с написан сценарии и пълни с измислици.

За Камелия не знам колко пък тежък й е развода в Щатите,нито е там,нито съжителства все още с мъжа й. Плащаш на адвокат и те действат всичко.Да не говорим и каква солидна издръжка (ще) получава. Ако се подпираме на визитката й,съпруга й системно изневерявал,но той е от военните,а те са на мисии из пущинаците непрекъснато..та,не знам как така намира време и място за странични жени.
Да не се окаже тя с изневерите,защото ми прилича на такъв типаж жена - игрива и флиртаджийка. И силикон ли видях,докато се къпеше?

Някой пита за драмата на Ангел - Помня,че е починал сина му и от тогава нещо в него се е прекършило.Жена му пък му изневерила с негов приятел.
Ето му е старата визитка:
https://fermata.btv.bg/videos/zapoznajte-se-s-angel.html

Казва,че голямата му мъка е,че има само едно дете. Ето, Камелия може да поправи това.
Имал три жени и вика "Те ли не стават,аз ли не ставам? Laughing

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 20:24 от Adoralova

# 730
Аха, Камелия и Ангел  ще са двойка извън фермата, когато цъфнат налъмите. Имате писмено позволение да ми натривате носа всеки пък, когато се сетите, ако нещо дългосрочно се получи между тях.😏

# 731
Догонвам ви тази седмица.
Това с копирането на задачите не ми харесва от един момент нататък. Разбирам да копираш засяване на реколта, защото не знаеш как се прави или хитро решение за укрепване на конструкция, но да тичаш в 99- та секунда да правиш същата табела, само защото ти е бедна фантазията да се сетиш пръв, е в повече ми е.
Шапка свалям на предимно мъжката част от старите, които подхождат снизходително към това. Признавам, че на мен би ми било трудно.
За успокоение на старите герои, нищо от това което можеше и беше копирано, не донесе предимство на новите.
Както вече бе споменато- "И кучето гледа, ама касапин не става"

Трудно ми е да повярвам, че Альона е сготвила, тайно от всички картофите, а това че никой не я е разубедил, автоматично ги прави виновни наравно с нея. За това съм против соченето с пръст, визирам Гечо.

Ангел и Финци, който и да си тръгне ще ме е яд. Нека по- добрият спечели!

Браво на Мирела! Успяла е да впечатли отбора си с отдаденост, без излишно парадиране и демонстрации. Жалко, че ние едва сега разбираме. Вместо да ми дават Камелия и Симона под душа, можеха да отделят ефирно време и за това.

# 732
  • София
И за какво им е Стоичков? За да играят другите миманс на звездата? Да ги бяха оставали така, без него. Или да влезе за два-три дни, да се врътне.

# 733
  • при късмета
Имаше вчера момент с Гечо в "изповедалнята". Каза, че именно Альона е питал от къде картофите, които готви. Тя вече го е била започнала, т.е. аз го разбирам, че е изцяло нейно решение. Може би и някоя от жените е знаела, защото Кукото пък попита кой ги е издал. Но при всички случаи не са всички.
При такива издънки трябва да има индивидуални наказания и като миналата година да се дават всички кадри, на което основание са взели решението за наказание. Този път нямаше, само ги смъмриха, но трябва да има. Като всички ще гладуват заради някого, то поне да се знае конкретния виновник.
Трябва да затегнат малко дисциплината от продукцията. Геле например нарушаваше и то нарочно правилата, изяде храната на кучето, после пак нещо с храната беше и всички го отнесоха. Обаче Пламен беше наказан еднолично. каквото за един, това и за другите, иначе не е честно. Сега ще има достатъчен компромис с отпадането на забраната за открити коалиции и наговаряне

# 734
Днес в "Преди обед" даваха Цвети как се сгодила  за пилота Ивайло / от Игри на волята/.Тя го потърсила един месец след Фермата.Ми като видяла , че Викторчо не е надежден...Joy

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 19:32 от Еlpida

Общи условия

Активация на акаунт