🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 591
  • 942
  •   1
Отговори
# 735
На дуела ще съм за Ангел. Харесвам го още от неговия сезон и в този продължавам да му симпатизирам. Финци ми е неутрален.

Голяма простотия беше това с картофите. Альона се издъни тук. А и всички от нейния отбор, които са си премълчали като са я видели, вместо  да я спрат.

# 736
  • София
Някой и да е бил против, ако вече са били сготвени, разбира се, че ще ги изядат, няма да ги хврълят, я.
Не ми стана ясно как успя да си извадиш такова заключение от написаното, но както и да е. Rolling Eyes Разбира се, че ще ги изядат, щом вече са сготовени. Мисълта ми е, че ако някой е бил против, не всички са виновни, както  удобно заключи Альона. А на мен лично не ми е приятно някой да ми преразказва случки, искам сама да си правя изводи за
Изобщо, ама изобщо не съм коментирала твой пост. 😀Просто си коментирам, явно е било непосредствено след твоя, но е било напълно случайно. 😀

# 737
И за какво им е Стоичков?

Едва ли, за да вдигат личния му рейтинг Grinning По- скоро се грижат за своя.
Легендарен български спортист, повечето хора го обичат, това е най- елементарното обяснение.
Радвам се, че влиза, но се надявам да не пресолят манджата с него.

# 738
Все ти мисля, че изобщо не са се усетили, че нарушават правилата. Решили са да вземат 10-на картофа.

# 739
  • София
Изобщо, ама изобщо не съм коментирала твой пост. 😀Просто си коментирам, явно е било непосредствено след твоя, но е било напълно случайно. 😀
Много извинявай тогава! Просто беше под моя, а в предните коментари коментираха други неща и затова се получи объркване.

Надявам се Стоичков да се представи като Владо Николов и Данчо Йовчев.

# 740
  • София
Няма проблеми! 🤗
Приятно гледане, аз ще съм после на запис. 😀

# 741
  • Sunshine state
Юрнаха човека от лодката направо с песните.

# 742
Днес в "Преди обед" даваха Цвети как се сгодила  за пилота Ивайло / от Игри на волята/.Тя го потърсила един месец след Фермата.Ми като видяла , че Викторчо не е надежден...Joy

Точно така, тотално безнадежден, абсолютно объркан, въздух под налягане и тотално различен от това, за което парадира, че е.

# 743
Цвети, честито! Бъдете много щастливи и пазете повече личното си пространство.

# 744
  • Sunshine state
То и Ивайло не показа нищо, който е гледал игрите, знае.
На Гуспата да му викнат линейка, освен.
Радо е нетърпим, не знам приятелката му как го изтрайва.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 21:48 от Pupitka

# 745
Цвети, честито! Бъдете много щастливи и пазете повече личното си пространство.

Сърдечно благодаря! Съгласна съм, трябва! ❤

Иначе по темата и пеенето на Лили, много е странно наистина, защото гледам по телевизията и изглежда нелепо, но това е защото ние сме пренаситени в реалността от различни звуци, музика, шумове, а там вътре нямаш музика, лишен си, даже забравяш текстовете на любимите си песни, защото те не звучат около теб постоянно, сякаш забравяш за навика или тази даденост да си пуснеш YouTube, радио и някак си когато някой засвири, или запее буквално усещаш как всички хормони на щастието ти се вдигат, някак всички стават усмихнати, спират скандали… Музиката сближава, не напразно всеки казва, че моментите край огъня са много ценни и любими.

# 746
  • Велико Търново
Все ти мисля, че изобщо не са се усетили, че нарушават правилата. Решили са да вземат 10-на картофа.
10-на? За 12 човека? При това чиниите им бяха доволно пълни, а всеки знае, че картофите за семе не са от едрите.

Изключително силно влизане и присъствие на Христо Стоичков, кой каквото ще да мисли и да казва. И първоначален шок, неземна радост и съвсем искрено отношение от фермерите. Тези хора са големи късметлии!

Честито, Цвети! Обичайте се!

# 747
Страхотен епизод! Велик е Стоичков!

"6 гола му вкарах на този будала" Grinning

Честно казано поплаках си от емоция. Много готин Ицо и много сладки фермери, какви са шокирани.

# 748
Аз не съм луд фен на футбола и Стоичков, но е факт... българите никога повече няма да имат такива футболисти и отбор.

# 749
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 6 (09.09.2022)

Общи условия

Активация на акаунт