🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 412
  • 942
  •   1
Отговори
# 855
Дали не го направи нарочно? Не може да е толкова зле. Никой не е бил толкова зле.

# 856
Жалко за Ангел.Имах надежда да обърне ,но уви.Не му беше ден .

# 857
Според мен и от дървото си зависи, може да му се паднало по-твърдо или нещо друго в структурата , бе както каза: "Малшанс"

# 858
  • София
Много ми харесва, че дуелите отново са в един ден, имаме Алманах и арената е много приятна. Вслушали са се в зрителите.

# 859
Честито на Финци, заслужена и безапелационна победа срещу един много разпилян и не/(пре)мотивиран противник. Но според мен силите му на арената са лимитирани и голяма част от останалите мъже биха го победили сравнително леко.

Браво и на И&А - арената изглежда много добре, върна се усещането за дуела като кулминация на седмицата във Фермата, беше прекрасно и да видим алманаха в класическите му правила.

# 860
  • Другата България
Според мен и от дървото си зависи, може да му се паднало по-твърдо или нещо друго в структурата , бе както каза: "Малшанс"

Нали казаха, че дървото е едно и също и за двамата? Два пъти го подчертаха.

Айде в понеделник Гуспата и Альона втора серия.Joy
А Стоичков накрая беше леко позамръзнал.....

# 861
  • София
Икономия ли правят на реквизит? Толкова ли не можаха да сложат две ритловици и прашки? Щеше да е по-интересно.

# 862
Дървото е едно и също, но при Ангел, за жалост имаше два големи чепа поне в двете резенки. При Финци дървото беше чисто.
Това не оправдава Ангел, който се движеше мудно и хаотично по време на всички битки, но все пак ако не бяха чеповете, вярвам, че поне тази битка щеше да е на Ангел.

# 863
  • София
Фермата - сезон 8, епизод 7 (10.09.2022)

# 864
  • София
Слаб дуел, никаква интрига. Ангел не помня как се представи на дуела в своя сезон, но сега беше много зле - без мисъл в играта, хаотичен и разпилян. Това му изяде главата.
Щях да викам за Финци, но ви прочетох за приятеля му /не знам защо и как не съм разбрала, че човекът е сложил край на живота си/ и някак ми се скърши желанието.
Скрит текст:
Между другото и Иван беше един такъв "приятел" преди години.

# 865
Обожавам дуели в които ми е все тая , кой ще е победител. И двамата не ги харесвам  .Няма нерви, няма крещене по телевизора 🤣

# 866
Ох, аз харесвах Ангел, забавен ми беше. Ще липсва на сезона, дано по - натам имат шанс ранно изгонените да влязат пак с дуели като в други сезони и да успее пак да влезе. А реално му пожелавам да открие жената на живота си.
Що се отнася до Финци, не е извършил смъртен грях, това са човешки и любовни отношения като навсякъде около нас, че боли е ясно, но да отнемеш живота си и да не си в живота на децата си е твой избор. Разбира се хората страдат от депресии, но пак не вярвам Финци да е искал това за този човек.

# 867
  • Пловдив
Голям добряк е Ангел. Дано има късмет в живота занапред.
На Камелия сега няма да има кой да и почесва самочувствието.

# 868
  • earth
Защо винаги играят навлвчени с толкова дрехи? И студено да е, те бъзо загряват.

Джуджетата много досадни. Преди старта дуелистите трябва да се съсредоточат, а те ги разсейват (“викай Ангеле”). И това “Слънчак”… как забравих да изключа звука този път. Добре, че има възмездие - накрая като бяха застанали до Стоичков, който е среден на ръст, се видя колко са ниски Simple Smile

# 869
Голям добряк е Ангел. Дано има късмет в живота занапред.
На Камелия сега няма да има кой да и почесва самочувствието.
Тя пък една хубавица,каква е тази мода ,хора на по 30 + с брекети.Учудвам се защото поне трима познавам с нормални зъби ,а носят брекети.Разбирам зъбите да са много зле ,ама при Камелия не виждам нищо фрапиращо

Общи условия

Активация на акаунт