🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 415
  • 942
  •   1
Отговори
# 840
  • Другата България
Ангел на колко години е?

# 841
На 43. Тъжно ми е за него. Иска ми се да остане, въпреки разни негови изцепки от предишния сезон

# 842
Финци през цялото време единия му крак пред дървената летва, която са поставели за ограничител. Иначе по-добре се представи от Ачо, за мое съжаление. По - организиран и мисловен е, но се надявам да се обърнат нещата.

# 843
Според мен ще видим резултат 10:0 тази вечер.

# 844
  • Велико Търново
Дано Финци спечели тези две точки и да се свършва мъката.
Защо да свършва? 8 точки са необходими, за да се победи. С тези 2 на Финци му стават 7. Така че още една игра е задължителна. Съмнявам се Ангел да успее.
Мисля си дали не беше по-хубаво първо да бъде битката за 5 точки, защото ако Финци сега вземе трите, няма да можем да я видим. Но пък ние не ги знаем какви са битките, а тази може и по-атрактивна да е.

# 845
Пътник е Ачо, за съжаление.
Дяволче, предлагам да обмислиш анкета "Около кого ще се завърти Камелия?" 😁

# 846
Дано Финци спечели тези две точки и да се свършва мъката.
Защо да свършва? 8 точки са необходими, за да се победи. С тези 2 на Финци му станат 7. Така че още една игра е задължителна. Съмнявам се Ангел да успее.
Мисля си дали не беше по-хубаво първо да бъде битката за 5 точки, защото ако Финци сега вземе трите, няма да можем да я видим. Но не ги знаем какви са битките и тази пък може и по-атрактивна да е.
Да, така е. Просто ми се искаше да свърши максимално бързо дуела, защото за мен лично не носи заряд на битка. Разочароващ дуел е за мен, като вината за това ми усещане е в Анго.

# 847
Не му е вечер на Ачо, пък можеше да освежи сезона с една заигравка  с Камелия, хахаха. Симпатизирам му от предния сезон и сега не мога да го позная.

# 848
Яд ме е за Ангел. Първата игра явно го разконцентрира. Аз пък си мисля че това с Камелия не беше нещо уау. Нещо не ми харесва в тази жена.

# 849
  • Велико Търново
Ангел вярно, че все едно никога не е рязал. Много е прав Гуспата - хаотичността му "изяде главата". И да, супер е пренавит. Не съм очаквала да се представи толкова зле.

# 850
Пропуснах тази вечер. Пека кифли / Joy без силикон /. Но и нещо от миналия сезон съм от зрителите " от време на време ".

# 851
  • София
Тази Лили как флегматично говори и коментира. Не съм я гледала досега, но освен да спре да пее, няма да е зле и да не говори.
Аз съм за Ачо, но за съжаление въобще не е организиран в игрите.

# 852
Не знам какво са направили с оригиналния, но този Ангел е друг.
Не съм и предполагала, че точно той така ще се самосаботира.
Очаквах оспорван дуел, а то - интригата умря в зародиш.

Отбелязвам само, че връщането на Алманаха в оригиналния му вид много, много ме радва.

# 853
  • Велико Търново
Значи възможността за "битката на хлебарите" все пак остава. Няма да е зле да я видим, наистина.

Хахах Дидичка, действително все едно Ангел е подменен.

# 854
  • Другата България
И аз ще чакам битката на хлебарите.

Общи условия

Активация на акаунт