🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 348
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
точно и аз това щях да влизам да питам- кой е магазина с толкова много риба и екзотични продукти

# 601
Много намръщен Левон. Чакам с нетърпение неговата вечер.
Имаха ли поставена задача от Манчо, че изпуснах началото?

# 602
Аааа то тоя магазин е за милионери Stuck Out Tongue Winking Eye, дано някой милионер намине през форума да ни каже.
Мен ми харесва да има нещо различно. Дори не ме дразни това дето повтаря за Сейшелите.

# 603
Ох, добре че свърши. То напън, пр и чудо! Много неприятен човек.
Другите са ми приятни много!
Какви са тия магазини с риба тон от Сейшелите в София?!

# 604
Защо са само 4 новите участници?

# 605
Защото петък има кошмари в кухнята.

# 606
  • София
Магазинът е Алекс фиш, този е в Драгалевци. Наистина има интересни и екзотични неща.

# 607
Е вече станаха нахални. Намърдаха се и от пет часа с повторение. Без друго не ми е най-любимото предаване, ама да го пускат и по два пъти на ден ... идва ми ту мъч.

# 608
Каква беше тая пародия снощи, бе?!
Сейшелска кухня - да, бе, да. И рибата предния ден уловена в зона 51(там не беше ли свърталището на извънземните Wink Joy)и нарязана с формата на Африка "доплува" със самолет по поръчка, да я положат върху листа от палма.. упс, банан, банан имах предвид. Joy
Мислех, че, ако каже още един път "Сейшели", ще си счупя нещастния телевизор.
Участника ми заприлича на човек с ментални проблеми. И ми се струва, че Хърпър не го долюбва много много. Може и да греша, де, ама.. ми се струваше, че лекинко го вземаха на подбив тоя Сейшелски позастарял левент.
Ако не друго, поне у нас добре се посмяхме, не знаех, че предаването е станало комедийно, ама им се получи, разсмяха ни добре.
Гласа зад кадър е уникален, а по едно време погледа на Манчо и физиономията му бяха още по уникални. Joy

# 609
  • Sofia
Много точно, Джасте... абсолютна пародия.
Предаването точно отпреди ИВ взе да не ми харесва... изглежда вече за пълнеж го снимат и като такъв, не си дават много зор...
О, да...  коментарите на  Здравко Методиев са единственото свежо и хубаво нещо.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 09:25 от Morena

# 610
Нямам високи претенции към Черешката, гледам го за забавление и разтоварване. Така и снощната вечеря. Беше ми интересно. Домакинът готви малко джаста-праста, разхвърляно и неподредено. Хампарцумян и на мен ми се стори понамръщен в някои моменти, направи ми впечатление.

# 611
А на нас вкъщи ни стана смешно как след представянето на салатата на милионера, следващия кадър беше с Левон Хампарцумян и неговия коментар Satisfied
От предаването знаят как да иронизират, къде с монтиране, къде с гласа зад кадър и неговите понякога хапливо хумористични коментари.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 10:45 от Impatiens

# 612
О, гласът зад кадър вчера много го иронизира домакина, беше много забавно Grinning

# 613
Сейшели, риба, листа Сейшели, банани, милионерска салата, Сейшели...
Хампацурмян, Сейшели.
Жалко, че Дарина се появи съвсем накрая и нищо не чух от нея.
Сейшели!

# 614
Никога няма да вляза в хайлайфа аз с тия моя кулинарни претенции. Хич не ме впечатли.
Сигурно ли сте, че е повторение ? Аз нямам спомен за такава седмица.
Думанян ми е неприятна. От Дарина очаквам пак да се олее в демонстрацията на най- перфектната домакиня.

Общи условия

Активация на акаунт