🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 326
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Пийк, изглежда по рано.в 17.00ч. е първото излъчване.

# 616
  • Sofia
От 17ч.са повторения на друг сезон,от 20ч.са нови епизоди.

# 617
  • Sofia
От 17ч.са повторения на друг сезон,от 20ч.са нови епизоди.
Може... изобщо не знам и нямам и намерение да разбирам какво дават в 17ч. ... макар че като се замисля може точно тия епизоди да са от приятните стари...
Под въпрос е предаването в 20ч. при мен. Wink

# 618
Ама и в 17 ли има Черешка ?

# 619
  • София
Аз пък гледах нещо по-интересно и телевизора беше картинка без звук. Дори не видях какво им поднесе.

# 620
  • София
Днес:

Радина ще посрещне звездните си гости в уютния дом на свои близки приятели. Тя ще им сервира многостепенно меню. То включва асортимент от сирена, зелена салата с пастет от патешки дроб, два вида хляб, основното ястие ще бъде филе „Уелингтън“ със сос грейви, а десертът – брауни с череши. Всяко ястие ще върви с подходяща бутилка вино, която да кореспондира на вкуса му и да го допълва. В кухнята актрисата ще разчита на помощта на своя съпруг, с който ще сътворят истински кулинарни чудеса.

# 621
Снощи пропуснах, че бях на гости.
Мари_Мар не качва, не че е длъжна, ама хубаво е така наготово. Heart

Днес ми звучи вкусно менюто.

# 622
Таз Радина коя е, че е в тази уж VIP компания? Видях че е някаква актриса, но за мен е непознато лице.
А Максим с тези Сейшели прекали и честно не сервира нещо уао, освен много приказки, да не говорим , че нугата изобщо не се видя какво сервира. Определено не ми хареса, и мисля че и Хампарцуцко също не беше очарован.

# 623
Радина Думанян участваше в Откраднат живот.

# 624
  • София
Изключително слаба актриса, дано е по-добър готвач.

# 625
  • София
"Хампарцуцко"😂😂😂 Определено не беше на кеф снощи, все едно насила го бяха закарали там.
Думанян, освен че е ужасно слаба актриса, нещо и лигава ми се се видя вчера, някакви неадекватни коментари подхвърляше.

# 626
  • Sofia
"Хампарцуцко"😂😂😂 Определено не беше на кеф снощи, все едно насила го бяха закарали там.
Думанян, освен че е ужасно слаба актриса, нещо и лигава ми се се видя вчера, някакви неадекватни коментари подхвърляше.
Според мен не ѝ беше особено комфортно сред тия ВИПове, че и на години е далече то тях...

# 627
На мен твърде въодушевена ми се стори Grinning

# 628
На мен пък снощният епизод ми хареса.
Тъкмо и ние за вечеря имахме стекове от риба тон, свободен улов 😉 И да, Левон, рибата тон само се запечатва, а сърцевината трябва да червенее. Даже това в чинията му изглеждаше пресготвено.

Имаше хумор, имаше екзотика (ако не сте стигали до Сейшелите ще ви хрумне ли, че може да ядете сърцевина от палма например?). Домакинът, поне покрай приготвянето на храната, беше сладкодумен и имаше занимателни истории. Участниците засега ми допадат, Дарина малко театралничи, но ще я преживея.

# 629
Ей сега загледах Черешка /предполагам стар епизод/ с една миска.
Задачата от Манчев е погача. Щях да припадна още като я видях как се фръцка Simple Smile
Ще уачаства и Каканашева.

Общи условия

Активация на акаунт