🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 150
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Пуснах да видя какво дават в 17ч. и тая плеймейтка не я издържах (като подмина патладжана, който търсеше)... бъррр... дръпнах ѝ шалтера, утре може и да погледна пак.

# 631
"О, ама той е цял!"  патладжана  Simple Smile
Да слагаш погачата с почти гол г@з на трапезата...

# 632
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Обичам палмови сърца.Купувам си ги готови с марината от магазина - малко калории и въглехидрати.
Менюто ми дойде прекалено екзотично.Щях да си умра от глад при Максим Бeхар,но оценявам разнообразието в кухнята. Не може все да гледаме сьомга и панакоти.

Два пъти правя стекове от тон и двата пъти кучето ги яде. Трети път няма да има. Laughing

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 21:13 от Adoralova

# 633
  • Sofia
У нас пък се яде стекът тон.  Тук е в черно сусамово семе и нарязан за салатата Нисоаз/Ница, в кутията с обяд на щерката.
Скрит текст:

# 634
Никой ли не я гледа тази лигла? Тя си каза де, ма лигнята да си я практикува без камери, много досадно това, което гледам...

# 635
Лигла, меко казано. Рядко неприятна за гледане. Даже снощният чичо, по се търпеше.

# 636
  • София
Голяма лигла, не се трае. Добре, че е мъжа ѝ да готви.

# 637
На мен ми харесва ,майтапи се ,весел човек .
Менюто и също . В пъти по го предпочитам от онези изг...ци от Сейшелите и продължава да ми се повръща от този човек .

# 638
Максим не го гледах вчера, ама той има малко преднина (преди да са дали вечерта на Дарина Такова това, после всяка преднина вече не важи, сигурна съм), че сме заедно в една група във ФБ. Sunglasses Но Радина ми е повече лигава, отколкото да има чувство за хумор. Това си е някакъв семеен хумор, между тях си, който демонстрираха пред камерата, аз не го разбирам и не ми е симпатичен.

# 639
Харесами мъжа на Радина. Блазе ѝ , друго си е някой да върти черпака вкъщи, да не съм аз. Сръчно и професионално си пипаше човека и едва я изтрайваше да мотка😀

# 640
Харесами мъжа на Радина. Блазе ѝ , друго си е някой да върти черпака вкъщи, да не съм аз. Сръчно и професионално си пипаше човека и едва я изтрайваше да мотка😀

Аааа ,и на мен ми харесва мъжа и..Laughing Точно мой тип !:thinking:Stuck Out Tongue Closed Eyes

Не ми харесва масата без покривка .
Не могат ли да се намерят рецептите някъде ?

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 20:56 от FBID100001745220325

# 641
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В пъти по го предпочитам от онези изг...ци от Сейшелите и продължава да ми се повръща от този човек .

Верно,че за нас пържена папая и варен кокос за изгъзици,но местните хора сигурно си го ядат всеки ден. Laughing
Не знам къде ги намират такива мъже. Мои приятелки, и на двете мъжете им готвят,чистят къщата и деца гледат. Че и Думанян същата.
Наскоро едната ми викаше,че си търси занимание за няколко часа навън,защото мъжа й щял да прави есенно почистване и не я искал да му пречи из къщи.
Моят дори не знае миялната как се пуска. Rolling Eyes Laughing

# 642
  • София
Радина , като каза, че мъжът и ще готви, отидох и аз да готвя. Хванах ги вече на масата, но какво ядоха не разбрах.

# 643
Прекрасна Радина. Много забавна и сладка. Отдавна не бях гледала с такъв интерес черешката. Двамата със Светльо ми изглеждат хубава и хармонична двойка.Дарина и Бехар -чудесни, Левон -гадняр.

# 644
Много семпла мома. И визуално, умствено, изказно абе всякак.
И като актриса е същата работа.
Едно положително нещо виждам в нея... мъжът ѝ. JoyДобре сготви той. Какво се оказа, той е готвач ли?

Общи условия

Активация на акаунт