🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 142
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Много интересно за Дарина, в същия апартамент беше кулинарстването и на Мила, явно не са го продали. Преди време съфорумки бяха качили обявата за продажба. Май и дъщерята прави торта Павлова, не съм сигурна, може и да греша.

# 661
На Дарина дъщеря й нали също участваше? И тя готви много добре, кухните им са едни такива пищно обзаведени с бутикови порцелани и сервизи. Евала при положение, че готвенето им е само хоби, че са достигнали такова съвършенство.

# 662
Дарина си е страхотна, а апартамента май беше над милион цена…
Актрисата ми беше неприятна, инфантилна, хумор тип Гери Малкоданска. Добре, че беше съпруга.
Хампарцумян си го харесвам, не го намирам надут, което не може да се каже за чичака пр.

# 663
Бих си тръгнала гладна след вечерята у господин почетния консул на Сейшелите. Риба тон не обичам,сърца от палма -бляк. За останалите буламачи,да не говоря.
Тъпо изхвърляне,все едно да поканя хора от Сейшелите и да им метна едно кисело зеле с кървавица,щото съм от България.
Не знам в България колко са скъпи тон и сърца от палма,тук два стека тон са между £7.50-£13,а консерва палмови сърца е £2.50. Не помня какво друго сложи в салатата на милионера 🙄
Думанян не съм я гледала още,но не я понасям,та може и да пропусна.
ДаРина и Хампарцумян ще сготвят вкусотии,сигурна съм.

# 664
Аз си мислех, че Дарина е участвала два пъти вече, а то сега ще й е второто готвене в Черешката. Мила два пъти участва, нали?
Радина и аз трудно изтърпях. Къде си посрещнаха гостите, казаха ли? В чия кухня готвиха?
Хампарцунещо си е оставен за последна вечер с идеята да надмине и Дарина и да вземе плакета май. Очаквам огромни превземки от него.
А относно кухнята на Сейшелите, там едва ли имат какво повече от лук и палми да ядат. От приятели били там съм останала с впечатление, че не са чак толкова гостоприемно настроени.  Крадат туристите и както повечето жители на топли климатични пояси, изобщо  не си дават зор.

# 665
Прясната риба тон е много скъпа в България.
Торта Павлова е много лесна,но затова пък мнооооого вкусна, ако се направи с хубав крем.

# 666
  • София
Хампарцумян си е надменен, защо въобще участва, като ги поставя под нивото си. Спомням си предишното му участие, скъпарска къща ли беше или апартамент, претенциозно меню, в стил къде съм аз, къде сте виЙ😆

За да каже как готви скариди и аржентинско телешко. И как си е купил уреда за варене на ориз от Япония. Laughing

# 667
Аз люто му завидях на кухнята. Огромна беше.
Определено е кулинар.

# 668
  • София
Първите две вечЕри бяха много добри. Максим Бехар - Сейшелите - нещо различно, интересно и добре приготвено. 😉
Радина Думанян - “Уелингтън”, патешки дроб… - висш пилотаж 😉 И хлябът й се получи 👍🏻
Като цяло компанията нещо не се получава. М.Б. се държи комплексарски / прилича ми на хибрид между коцкар и гей 😜 /, а Р.Д. прекали с лиготиите, но предполагам, че това е защитна реакция / притеснена е от Великите участници/ 😂

# 669
Много интересно за Дарина, в същия апартамент беше кулинарстването и на Мила, явно не са го продали. Преди време съфорумки бяха качили обявата за продажба. Май и дъщерята прави торта Павлова, не съм сигурна, може и да греша.
Дъщеря и живее в някакво село край София, а и предаването е снимани юли.

# 670
Майката е по-приятно от дъщерята. Май пак виждам рецепти на Йоли....

# 671
  • София
Тази торта не я ли прави и миналия път или дъщеря ѝ беше?

# 672
Не знам, но рецептата е на Йоли със сигурност. Правила съм я.

# 673
  • # супернатурална #
Бахар наистина ли каза, че очаква да е луксозно и РЕТРОГРАДНО? ДВА пъти 😁

# 674
Чудя се, кой дразни повече? Чичото със Сейшелите или безкрайната лиготия на Радина 😵‍💫

Общи условия

Активация на акаунт