🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 414
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Гледам и ми допада горе-долу.

Мани прецаквачката, пак щяла да преебава. Ах, Мани, скъпа, не пожелавам мъж да те хареса....

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 20:20 от Анонимен

# 151
Тортата прилича на голям еклер

# 152
  • София
То тук не става въпрос за кулинарна и хигиенна култура. Просто той и Мани са едни жалки човечета. Не знам как решиха пак да се занимават с коалиции точно в това предаване. Посредствена история.
Е все пак и сценаристите и редакторите на предаването трябва да си заслужат заплатите.

# 153
Като не знае конкретни думи за зеленчуците, а и продавачката не може да я разбере, просто да напише на телефона в google imagеs името на конкретния зеленчук на полски и ще се покаже картинката. Така е най-лесно.
А и не е вярно, че няма полски магазини в София. Преди беше Хран Комерс, сега има в Mix Markt до метростанция ГМ Димитров, 1/3 от стоките са полски.

# 154
На мен ми е сладко това заменяне на думи и странно звучащи на български.
Дъщеря ми говори без акцент,но понеже превежда от друг език мислите си,също звучи така понякога😊
Винаги съм искала да видя как се готви автентичен гулаш.Много го обичам!

# 155
Харесва ми как готви.

# 156
  • Sofia
Постара се доста.
Хареса ми.

# 157
Момичето знае какво прави в кухнята. Иначе е дразнеща понякога, обаче пък е ýфатна!
Хах, как ги клъвна двете мумии направени!

# 158
Това червеното борш ли е?

# 159
  • Sofia
Бульон от борш с нещо като пелмени.

На Мани много странно ястието 🤣

# 160
Тази Манка осъзнава ли каква карикатура е?
Блато! Тя за втори път го нарече блато 😆 Каквото съм поглеждала в ИВ и Паулина там беше доста словоохотлива, никакви полски думи не вмъкваше, ами си тартанисваше на перфектен български. Та, да не ми сА пра'и!

# 161
не ми хареса как я заядоха....... Да, прилича на гигантски еклер, но да се подиграваш така.......

# 162
И Паулина ми хареса. Беше ми интересно каква храна приготви, макар че не бих я готвила в къщи. И пак дотук с гледането. Частта с гостите ми идва в повече.
А някой дали разбра дали Манчев е ходил в Полша.

# 163
не ми хареса как я заядоха....... Да, прилича на гигантски еклер, но да се подиграваш така.......

Според мен не се подиграваха, а ситуацията беше смешна и стана забавно. Първо името на десерта карПАТКА, и второ вместо "блат" Паулина казва "блато", така че се получи десерта да е блато с патки. Ами смешно е, и без да е подигравка става смях.

# 164
Тази Манка осъзнава ли каква карикатура е?
Блато! Тя за втори път го нарече блато 😆
Все пак е чужденка. Предполагам, че нашият полски е по-лош от нейния български. Аз мисля ,че тя добре готви. Мани вечно прави физиономии, забрави как нямаха НИЩО за ядене в Игри на волята и гладуваха с дни и седмици на една поляна. Ако тази лучена пита с ягоди й се беше появила тогава, щеше  да я изяде за минута

Общи условия

Активация на акаунт