Facebook / Фейсбук – 6

• 46 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Аз мисля, че го направих тогава да я посоча като основна поща.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 16:01 от Mateah

# 181
  • София
Има двуфакторна защита във фейса без допълнителни приложения. Например при мен при смяна на парола съм поставил изискване да ми прати код на SMS. Забелязвам, че това го прави и като се появя от непознато устройство.

Личното ми мнение е, че gmail пощата като, че ли е по-сигурна и почти никой не се оплаква от хакване. Там също за смяна на парола има SMS код или пък изпращане на такъв по резервно посочен имейл.

# 182
Защо в дадена група липсва опция за включване на анонимни публикации?

# 183
.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 22:01 от Mateah

# 184

Зависи  дали администраторите на групата са дали тази опция да се публикува анонимно.

И аз съм с въпрос: Защо на Месинджър ми излизат на линия напълно непознати хора за мен, не са ми приятели. И това е така вече три месеца, в началото си мислех, че е някакъв бъг.

# 185
На всички ни излизат, алгоритъм на Фейсбук е, няма нищо общо с това дали ги познаваш, дали си им или са ти гледали профила.

# 186

Зависи  дали администраторите на групата са дали тази опция да се публикува анонимно.

И аз съм с въпрос: Защо на Месинджър ми излизат на линия напълно непознати хора за мен, не са ми приятели. И това е така вече три месеца, в началото си мислех, че е някакъв бъг.

Въпросът е защо администраторите нямат тази опция в настройките. Имало я е, но сега я няма.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 07:15 от celika

# 187
  • София

Зависи  дали администраторите на групата са дали тази опция да се публикува анонимно.

Въпросът е защо администраторите нямат тази опция в настройките. Имало я е, но сега я няма.
Все още си я има опцията за администраторите да разрешат дали да има анонимно публикуване.

# 188

Все още си я има опцията за администраторите да разрешат дали да има анонимно публикуване.

Казвам, че в тази група я няма. Аз съм админ на няколко групи и навсякъде я има, но в тази я няма.

# 189
Здравейте,

Търсих в сайта и из интернет, но не можах да намеря отговор на въпроса ми - Имате ли представа защо изчезват групи за продажби от около година насам? Забелязвам, че почти не останаха такива,а малкото останали са с под 30 - 40 000 участника, което на практика е нищо в сравнение с групите от преди с по над 100 000 човека.
Използвам платформата да продавам стоки и напоследък става все по трудно, тъй като реално няма къде да се публикуват обяви.

Благодаря.

# 190
Здравейте, когато харесам нечие стори, моите приятели виждат ли, че съм го харесала( както при публикациите се вижда)?

# 191
# 192
Здравейте, някакъв проблем ли има във фейсбук или само на мен не ми излиза опцията за преглед на всички снимки във фейсбук? Виждам само последните снимки на стената. Не виждам и cover photo на никой също така. В момента съм от телефон.

# 193
Нещо временно беше. И на мен ми направи впечатление. Но се оправи вече. Sweat Smile

# 194
Някой знае ли как да променя профила си на страница? Да могат само да ме последват, но не и да ме добавят като приятел?

Общи условия

Активация на акаунт