Facebook / Фейсбук – 6

• 45 082
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Не, не е на конкретен човек, а на всички от днеска, защото в Notification когато излизат са на всички от днеска, но незнам защо не винаги ги дава там въпреки, че се скрити

# 76
  • Варна
Аз с един глупав въпрос. Виждам коментари на мои приятели, когато коментират в публични теми. Предполагам, че и мен ме виждат къде какво коментирам. Искам да не ме виждат. Мога ли да го направя и откъде?

# 77
В публични теми не може да си скриеш коментарите.

# 78
  • Варна
Жалко.

# 79
Здравейте. Някой знае ли защо не получавам кода от двуфактната защита като смс на телефона си въпреки, че съм включила всичко от фейса?

# 80
Здравейте. Преди 4-5 седмици изпратих съобщение във Фейсбук на човек, на когото много държа и исках да открия /моя учителка отпреди доста години/.
/Преди това й бях пратила покана за приятелство, която тя е отхвърлила т.к. явно не е разбрала коя съм. И затова й пратих съобщението, за да й кажа коя съм и със силно желание да получа отговор/.
До вчера нямах никакъв отговор от нея и сега не знам дали имам. Но днес като й видях профила /през телефона/, се изписа, че е била активна преди 3 часа. А довчера въобще не се изписваше кога е била активна за последно. Имам и няколко нови съобщения, но през телефона не мога нито да ги прочета, нито да разбера от кого са /само най-горе в червено ми се отбелязва, че имам 3 нови/.
Въпроса ми е като виждам вече кога някой е бил активен за последно във Фейсбук, означава ли че ми е пратил съобщение или че е отговорил на мое съобщение? Жената не ми е в групата с приятели, но бутонът Message в профила й е ярко син, което би следвало да означава активен и че получава съобщения.
Когато аз съм отваряла да чета изпратени ми съобщения от лица, които не са ми приятели, ми се изписва, че ако им отговоря, те вече ще виждат активността ми или нещо подобно. Затова силно се надявам /от 5 седмици/ да имам отговор от учителкака ми Purple Heart
Другия ми въпрос е как мога да отварям и да чета съобщения във Фейсбук през телефона ми. Като опитам ме препраща към Гугъл и дотам... Flowers Hibiscus

# 81
Съобщенията от хора, които не са ти приятели, отиват в Message Request, но ги виждаш и като червена точка (нотификация).

# 82
  • София
Скрит текст:
Здравейте. Преди 4-5 седмици изпратих съобщение във Фейсбук на човек, на когото много държа и исках да открия /моя учителка отпреди доста години/.
/Преди това й бях пратила покана за приятелство, която тя е отхвърлила т.к. явно не е разбрала коя съм. И затова й пратих съобщението, за да й кажа коя съм и със силно желание да получа отговор/.
До вчера нямах никакъв отговор от нея и сега не знам дали имам. Но днес като й видях профила /през телефона/, се изписа, че е била активна преди 3 часа. А довчера въобще не се изписваше кога е била активна за последно. Имам и няколко нови съобщения, но през телефона не мога нито да ги прочета, нито да разбера от кого са /само най-горе в червено ми се отбелязва, че имам 3 нови/.
Въпроса ми е като виждам вече кога някой е бил активен за последно във Фейсбук, означава ли че ми е пратил съобщение или че е отговорил на мое съобщение? Жената не ми е в групата с приятели, но бутонът Message в профила й е ярко син, което би следвало да означава активен и че получава съобщения.
Когато аз съм отваряла да чета изпратени ми съобщения от лица, които не са ми приятели, ми се изписва, че ако им отговоря, те вече ще виждат активността ми или нещо подобно. Затова силно се надявам /от 5 седмици/ да имам отговор от учителкака ми Purple Heart
Другия ми въпрос е как мога да отварям и да чета съобщения във Фейсбук през телефона ми. Като опитам ме препраща към Гугъл и дотам... Flowers Hibiscus
Трябва да имате свален Месинджър на телефона, за да четете съобщенията през него.

# 83
С Фейсбук Лайт може и без отделен Месинджър.

# 84
  • Sofia
Защо да не го следват, не разбирам?! ... да са му пратили покана за приятелство, която той е игнорирал (по този начин остава само следването);
Тъкмо влязох това да питам... потребители от група ми пращат покани (не са предположенията на ФБ), смятайки ще така ще ме следват. Наистина ли игнорирам поканата, но  те ще ме следват?!  И как става това... за да мога да обясня на хората евентуално... Simple Smile  
Благодаря за вниманието! Simple Smile

# 85
потребители от група ми пращат покани (не са предположенията на ФБ), смятайки ще така ще ме следват. Наистина ли игнорирам поканата, но  те ще ме следват?!  И как става това... за да мога да обясня на хората евентуално... Simple Smile  
Мисля че автоматичното следване става само ако ти е пълен френдлиста, тогава на практика всеки който ти прати покана става чакащ да се освободи място и те следва. Иначе за следване трябва да се натисне такъв бутон ако си разрешила и при това ти се праща известие. Винаги можеш да си погледнеш листата с последователи и да махаш от там който не ти харесва.

# 86
Ако не приемеш покана, човекът остава твой последовател.
Ако я изтриеш, не остава.

# 87
  • Sofia
потребители от група ми пращат покани (не са предположенията на ФБ), смятайки ще така ще ме следват. Наистина ли игнорирам поканата, но  те ще ме следват?!  И как става това... за да мога да обясня на хората евентуално... Simple Smile  
Мисля че автоматичното следване става само ако ти е пълен френдлиста, тогава на практика всеки който ти прати покана става чакащ да се освободи място и те следва. Иначе за следване трябва да се натисне такъв бутон ако си разрешила и при това ти се праща известие. Винаги можеш да си погледнеш листата с последователи и да махаш от там който не ти харесва.
Еф, не знам за "последователи", само за "приятели" във ФБ. Приятелския ми списък не е пълен изобщо, щото трия такива, с които не се чуваме/пишем от сума време. Тъкмо такива биха били тези, за които споменах, та затова гледам да го избегна това.   Те такъв бутон не виждам и туй то... колкото и да търсих и си мисля, че е супер тъпо.  Да не можеш да следваш някой (особено в групите), без да се сприятелявате.

Ако не приемеш покана, човекът остава твой последовател.
Ако я изтриеш, не остава.
Така го разбрах, благодаря!  Остава да пробвам с някой близък, за да видя как изглежда това положение.

# 88
Последователите виждат само публични постове и поканите им могат да бъдат приети или изтрити по всяко време, има си ги в списък.
Има и опция да спреш да бъдеш следван.

# 89
  • Sofia
Тъкмо влязох това да питам... потребители от група ми пращат покани (не са предположенията на ФБ), смятайки ще така ще ме следват. Наистина ли игнорирам поканата, но  те ще ме следват?!  И как става това... за да мога да обясня на хората евентуално... Simple Smile  
Благодаря за вниманието! Simple Smile

Трябва да си включила опцията хората, които не са ти приятели, да те следват. Това става по следния начин – "Настройки" –> "Публични публикации" –> "Кой може да ме последва?" –> задаваш дали да са само приятели, или следването да е валидно за всички.

Общи условия

Активация на акаунт