Facebook / Фейсбук – 6

• 46 494
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Тъкмо влязох това да питам... потребители от група ми пращат покани (не са предположенията на ФБ), смятайки ще така ще ме следват. Наистина ли игнорирам поканата, но  те ще ме следват?!  И как става това... за да мога да обясня на хората евентуално... Simple Smile  
Благодаря за вниманието! Simple Smile

Трябва да си включила опцията хората, които не са ти приятели, да те следват. Това става по следния начин – "Настройки" –> "Публични публикации" –> "Кой може да ме последва?" –> задаваш дали да са само приятели, или следването да е валидно за всички.
Благодаря за отговора!  Определено само  за приятели съм била досега, но вече и без това съм махнала почти всички снимки, може и да стана абсолютли публична. Simple Smile Ще поумувам още малко.

# 91
Някой да играе "Не се сърди, човече" през фейсбук? Тече реклама на играта "Match Masters " звука е ужасно силен ,въпреки ,че съм на тих режим ,ограничила съм и звука на всички реклами ,но на тази не мога ,тя просто си дъни яко . Как мога да блокирам тази реклама ? Това е ужасно !

# 92
Случвало ли ви се е човек, когото сте блокирали преди време да се окаже някак отблокиран?

# 93
  • София
Случвало ли ви се е човек, когото сте блокирали преди време да се окаже някак отблокиран?
Ако си е създал нов профил, може да стане.

# 94
Здравейте.. Като си разглеждам профила  във фейсбук всичко е нормално, но като излезна и отново влезна (от влизане с едно докосване) започва да не ми отваря страници.Засича и забива и седи така доста време. Това е от доста време насам. Според вас нормално ли е?

# 95
И моят така прави. Много изнервящо.

# 96
Здравейте, знаете ли как бих мога да си махна месинджъра на лаптопа?...през телефона го деинсталирам, но там не знам дали е възможно...

# 97
  • Страната на приказките
Здравейте, от известно време не мога да чета всички отговори по дадена тема във ФБ. Излизат ми само водещи коментари, а като искам да прочета и останалите - не може. Задавам, че искам да видя "всички коментари", отново не може. По някое време през деня се оправя. Мога ли да го оправя по някакъв начин?

# 98
По-рано, като ми реагира някой на стори, ми излизаше "изкачаща нотификация", а от едно известно време това не се случва. Виждам ги чак като си вляза във фейса и вече си имам редовна нотификация, но като прозорче (изкачащо) - йок. Мисля, че не съм бутала настройки...при вас така ли е? Къде да проверя да не би да съм цъкнала нещо неволно /въпреки че се съмянвам/.

# 99
Здравейте, може би тъп въпрос, ама...
Разглеждах профил на човек, който не ми е в приятели, обаче без да искам цъкнах "харесва ми" на една публикация, после веднага цъкнах пак. Въпросът е, на човека дали ще му излезе известиече съм му харесала публикацията 😬 (блокирах го за всеки случай, ама...)
Че много не ми се ще.

# 100
  • Sofia
Май ще го види, само ако случайно си е зяпал профила в точния момент, в който си натиснала бутона за харесване.

# 101
Ще му излезе като известие горе на камбаната.

# 102
  • Sofia
Правила съм го този експеримент от два профила – при мен не излиза в камбанката.
Излиза като pop-up notification, единствено ако съм била на линия в точния момент, в който някой ми like-ва поста.
Т.е., де факто, няма как еднозначно да се разбере дали е видяно от съответния човек.

# 103
  • София
Може ли са се скрие статуса за активност само за един човек в месинджър?
Пробвах с функцията restrict, но въобще ми изчезна чата, а сега даже не знам и къде да го търся Joy

# 104
Да, но на компютър.

Общи условия

Активация на акаунт