Facebook / Фейсбук – 6

• 46 530
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Може ли са се скрие статуса за активност само за един човек в месинджър?
Пробвах с функцията restrict, но въобще ми изчезна чата, а сега даже не знам и къде да го търся Joy
От настройките има опия да скриеш активния статус и като цъкнеш излиза избор за кого.

# 106
Аз съм с два въпроса:
- Може ли човек, с който не се следваме в Инстаграм да види, че съм гледала сторито?
- Защо ми дава забрана за влизане в Маркет плейс /стана след предупреждение за акаунта преди време/ и има ли оправия някога?

# 107
Може ли са се скрие статуса за активност само за един човек в месинджър?
Пробвах с функцията restrict, но въобще ми изчезна чата, а сега даже не знам и къде да го търся Joy

Чат-прайвъси-рестриктнати.

Иначе,можеш да си го оставиш рестриктнат.Нито ще те вижда,нито ще вижда,че си прочела съобщение от него.

# 108
  • Стара Загора
proletno cvete, за инстаграм - да, вижда се кой е гледал сторито.

# 109
- Може ли човек, с който не се следваме в Инстаграм да види, че съм гледала сторито?
Да, вижда се.
Обаче има сайтове за анонимно гледане на стори без регистрация и не се вижда, че е гледано.

# 110
Каква е тази щуротия, която забелязвам от известно време - когато на някой с видими приятели търся човек на когото му е скрит списъка той да не ми излиза. Много private хм.

# 111
  • Sofia
Винаги е било така. Този, който си е скрил приятелите, няма да се показва никъде.

# 112
  • Пловдив
Защо от известно време не мога да направя анонимна публикация в група. Преди опцията ми беше ок. Става въпрос за няколко групи в които съм убедена че е активна тази опция. Но аз немога.

# 113
  • София
Защо от известно време не мога да направя анонимна публикация в група. Преди опцията ми беше ок. Става въпрос за няколко групи в които съм убедена че е активна тази опция. Но аз немога.
Възможно е администратора на групата вече да е прехнал тази възможност. Това може да става във всеки един момент.

# 114
  • Пловдив
Възможно е администратора на групата вече да е прехнал тази възможност. Това може да става във всеки един момент.
Виждам как се публикуват анонимни постове постоянно. Но аз нямам тази опция. Админ не е премахва опцията но аз нямам този бутон
Не е само в една група във всичките е така.

# 115
Виждам как се публикуват анонимни постове постоянно. Но аз нямам тази опция. Админ не е премахва опцията но аз нямам този бутон
Не е само в една група във всичките е така.
Ако искаш да публикуваш снимки в поста, няма как да си анононимен. Наскоро го открих.
Аз имам друг проблем. От около 2-3 седмици не получавам известия за рождените дни на приятелите. Проверих всички настройки, известията са включени, даже подадох и доклад за проблем. Не че пиша на всички, но има хора, на които не помня датите, но искам да поздравя. Даже изтрих приложението и пак го изтеглих, и пак нищо

# 116
kikssi, аз съм така от месеци. Всичко е включено, по настройките нищо не е пипано и сами си спряха. От време на време в месеца два пъти из нищото ми дойде известие за рожден ден. Аз поздравявам приятелите си и това ме дразни изключително много.

# 117
  • София
За рожденните дни временно ползвайте това.

https://www.facebook.com/events/birthdays/

Мисля, че като го ползвате често, ще се възстановят и известията.

# 118
За рожденните дни временно ползвайте това.

https://www.facebook.com/events/birthdays/

Мисля, че като го ползвате често, ще се възстановят и известията.
Много, много благодаря 😊

# 119
Здравейте! Направих си онлайн магазин и съответно фейсбук страница. Само че съм доста скарана с фейсбук. Направих профил към него страницата, след това си направих бизнес профил и един куп бъркотии. Проблема ми обаче е че не виждам кок е харесал страницата. Виждам само два профила,а пише че са 6. И не знам от къде да видя всички който са я харесали. Това е страницата ми https://www.facebook.com/CraftHobbyday  Вероятно аз съм направила нещо грешно. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт