Facebook / Фейсбук – 6

• 46 538
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
дядо хаджия, а ако отварям Фейсбук през приложението къде се намира това, че нещо се замотах и не мога да открия

# 121
  • София
дядо хаджия, а ако отварям Фейсбук през приложението къде се намира това, че нещо се замотах и не мога да открия
Това е линк за отваряне в браузер. В приложението нямам идея, щото аз фейс на телефона ползвам много рядко и то само за да си проверя дали нямам важни лични съобщения. Освен това приложенията са два вида, лайт и пълна версия. Аз къв си инсталирал пълната версия, но не ми се е налагало да търся там рожденни дни. Да не говоря, че в повечето случаи фейса го отнарям нателефона през браузър.

# 122
Ако рестриктна един човек, този човек може ли да ми пише пак на Месинджър?
И за всички останали ще се виждам ли кога съм на линия?
Не съм много запозната с тази нова опция на Фейсбук.

# 123
Може да ти пише, да.
За опциите за онлайн статус сме писали назад в темата. От приложението може да се настройва само за всички, а от компютър може да се персонализира.

Въпрос от мен: как е възможно 2ма човека, които не са ми в приятели, да са ми видели сторито, при положение, че не ми е публично?

# 124
V.I.P , от приложението също мога персонално да рестриктна, поне така ми излиза.

За твоя въпрос, мисля, че тези двама души които са ти гледали сторито са ти били приятели. След гледането на сторито  вече не са ти приятели, или те са те премахнали или ти си ги махнала от списъка си с приятели.

# 125
Двама са те премахнали от приятели и аз така мисля.
При вас има ли я опцията за добавяне на музика в представянето, защото при мен я няма вече?

# 126
Не е това. И аз това си помислих първоначално, но като вляза през компютъра не ми показа известие някой да ме е махнал /имам добавка към браузъра за това, писала съм в темата за нея/.
Днес ще пробвам да скрия историята от някой, който я е видял вече и да видя дали може да е от това. Друго не ми идва на ум.

Анджи, а от къде точно в приложението ти дава да рестриктнеш определени хора?

# 127
V.I.P ,става по два начина.
Първия е като влезеш в Месинджър профила на самия човек.

Втория начин е като влезеш в твоя профил и от горе вдясно добавяш хората които искаш.

# 128
  • Стара Загора
V.I.P, коя е добавката, която използваш и за кой браузър?

# 129
  • София
За опциите за онлайн статус сме писали назад в темата. От приложението може да се настройва само за всички, а от компютър може да се персонализира.

А когато се направи от компютър, и за мобилното приложение ли важи, или само за през браузъра?

# 130
  • София
Здравейте
Знаете ли как се възстановява заключен акаунт във фейсбук?Не може да се отвори фейсбук и месинджър.

# 131
И аз съм на това положение и не може да ги възстановя. Имало нерегламентирана дейност от моя профил. В интерес на истината вместо една от пощите ми се появяваше друга поща и ми беше сменена паролата. Накрая ми блокираше всякакви опити от компа да си направя нов фейсбук. Възстановявания на забравени пароли и т.н. не проработиха въпреки че се удостоверявах със снимки, данни и прочие. От друг комп си направих нова поща и нов акаунт във Фейса, но може би не харесаха снимката и ми блокираха и тези. Сега ще правя от съвсем друг компютър, нов мейл, и незнам, чудя се дали да си променя някои лични данни, освен че и снимки няма да слагам.

# 132
Здравейте, да попитам къде може да са ми изчезнали сторитата (само определени), при условие, че другите които бяха заедно с тях са се прехвърлили както винаги в архива и ги виждам. Но ми е загадка къде са се скрили другите.
Благодаря за отговора.

# 133
Няма къде да са отишли. Според мен бъг на фейсбук. И на мен така ми изчезна едно стори. Много ме яд, защото беше много хубаво. Така и не се появи в архива на сторитата. Нямам логично обяснение. Но ти говориш в множествено число, т.е. при теб това не е единичен случай?

# 134
  • София
Напоследък информацията за нови коментари и харесвания във Facebook при мен се ограничиха. Например аз въобще не получавам съобщения, ако някой коментира моя публикация в моя си профил, понякога имам чуството, че където и да пиша после няма маркиране. Има само ако някой ме цитира.

Това да отбележа, че искам да получавам известия към даден пост пък според мен не работи от години.

Как е при вас ситуацията?

Общи условия

Активация на акаунт