Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 28

• 42 333
  • 796
  •   1
Отговори
# 300
Илит, много добре се е получило, нищо чудно, че има опашка от кандидати.
Аз очаквах съвсем друго, като прочетох "бюджетен проект".

# 301
  • София
Кухнята е ИРИМ. Исках Икеа, защото имам опит с тях, но доста са вдигнали цените. ИРИМ са с по-ниско качество, но не два пъти по-ниско, колкото е разликата в цената с икейските. А специално този модел го докарва на вид доста скандинавски. Излезе под 5к всичко (в темата за кухните писах наскоро).

Можеше и да вмъкна гардероб по поръчка в нишите, но защо. Така е модерно напоследък и се харесва, а излиза със сигурност по-евтино. Не се вижда тук, но има и един тесен, висок скрин от Икеа с чекмеджета. За сам човек е ок според мен (особено мъж:) )

За битов ток май само това беше условието, да е под 100кв. и да се декларира, че ще се ползва за живеене. Не е нещо, което ей така ще споделят от електроразпределителното дружество. Питане и настояване трябва. 😁

# 302
С вкус, разумно и удобно ! Браво Илит !

Дано имате късмет с наемателите !

# 303
  • Бургас
Вярно, Ирим Simple Smile Хем и моята в студиото е такава и не можах да я позная Simple Smile
А нишите колко са дълбоки?

# 304
  • София
Ами колоната в бяло е само 22. На нея сложих 18 см шкафове за обувки и закачалка дръвче от Икеа. Точно да се изравни с 40 см дълбока стойка-закачалка за дрехи.
После боя и корниз на 42см., и рафтове по точен размер.

# 305
Страхотно е станало апартаментчето! Браво, само свестни наематели да ви се падат Simple Smile

# 306
И аз си записах кухнята, не я знаех марката - много ми хареса. Честито!

# 307
Еее, Илит, изпуснах, може ли малко снимки на мен Hug
Аз също избрах Ирим за нашето апартаментче и съм супер доволна от крайния резултат. Пускам за кратко снимки. После ще ги махна, затова моля да не ме цитирате. [премахнати]

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 21:45 от Kölsches Mädel

# 308
  • София
Избрали сме една и съща кухня. Simple Smile
Ще ти пратя на лично.

# 309
Хехехе, Илит, видях снимките в личното. 1 към 1,дори и мивката и батерията са същите 🤗 Видях и други прилики. Фенове сме на един и същ стил Hug
Чудесно ти се е получило!

# 310
Чудесни снимки, момичета! Успех с отдаването под наем. Също и партерното апартаментче ми хареса.

# 311
  • Бургас
Фенове сме на един и същ стил Hug

Много бързо ги махна снимките, не успях да ги видя Sad

# 312
И аз нищо не видях.

# 313
  • София
Включвам се за статистиката.

Красно село, партер, бивш магазин, преустроен на мини двустаен апартамент, 35 кв. чисто. Ремонтиран, всичко ново. 600лв
10 огледа за 1 ден. От тях 7 го искат. Избираме наемател.
Чудя се ние ли подценихме имота, наемателите ли са много? Наемът ми се вижда ок на фона на инвестицията.

Според мен е, защото в този ценови диапазон  няма нищо двустайно в този район. Повечето наематели търсят до 600 - 650лв.

# 314
  • Варна
Днес пуснах обява за апартамент, който ще отдаваме за първи път. Публикувах я в 22:30 и за 15 минути ми писаха 50 човека, утре не ми се мисли. Добре че всичко отива в спам. Имам 8 насрочени огледа и то защото спрях да отговарям на всички.
Апартаментът е прилично обзаведен, но нищо уау, даже е маломерен. Локацията никак не е предпочитана. Наемът е напълно пазарен спрямо останалите обяви. Откъде тоз див интерес, се чудя. Искат още утре да капарират, без дори да са го видели наживо…

Общи условия

Активация на акаунт