💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 283
  • 870
  •   1
Отговори
# 435
Аз наистина се надявах, че ще има четири "активни" отбора, както изтече предварителна информация, а не просто три състезаващи се отбора и още един отбор на резервите. Щеше да ми е интересно, ако бяха съчинили нещо като резиденцията, стопанството, рибарската колиба и плажа, където са им предоставени различни условия.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 17:28 от Telesilla

# 436
  • Sofia
Ами Валери може и за това да е избран. Аз не разбрах какво прави, ама и не гледах много задълбочено, но е на 20+ години вериятно учи. В същото време, други са с безброй медали, ако той има, щяха да кажат
Валери учи право.
Apathyy, благодаря за корекцията. Simple Smile

# 437
Елица не ме кефи. Има нещо в нея, не ми харесва.
Плацентата поне ги забавлява, да за нея.
Харесах нинджата, парашутистката и Валери- в смисъл, мисля, че добре ще се представят.

# 438
  • София
Мравчице и Дългуч бяха много грозни, но за фамилиите, някои хора, които са с по-различни фамилии са свикнали и в реалния живот да ги наричат така, нещо като прякорите и предпочитат така да ги наричат в спорта и съответно в "спортно" предаване.

Водещите не ми харсват, нито Алекс, нито те двамата, но за четири сезона им свикнах. Най-неприятно е Ралица като я карат да ги притиска на съвет и да им вменява вина за определени решения, но това не е нейно решение, де.

# 439
Досега не съм гледала предаването. Не знам какво да очаквам и засега всичко ми хареса, без водещите и това постоянно викане от тяхна страна. Предишни години колкото пъти попадна на ИВ, сменям канала, защото ми надуват главата. Ралица Паскалева не ми харесва, има нещо отблъсващо в излъчването й и изказа й е неприятен (мравчица, дългуч, излагация и тн).
Засега ми харесаха Валери и фигуристката.

# 440
  • SF
Кой е Цветан? Каква му е фамилията?

# 441
  • Велико Търново
На мен ще ми е интересна играта на Илина.Познавам нея и семейството ѝ..Харесвам Джаферович, общо взето техния отбор ми е симпатичен.
Водещата хем визуално е много мой тип, хем има нещо, което ми е фалшиво и не мога да я харесам.Следвам я и в инстаграм.

# 442
  • Другата България
Засега тя е един от участниците, които харесвам.
Засега.

# 443
Изгледах.Няма да коментирам за фаворити рано ми е още.Особено след миналия сезон.Започнах с фаворит Елизабет и Андрей ,а какво стана накрая ..пълна непоносимост GrinningИ между другото като анти фен на семейство Джаферович (не за друго ами защото още малко и от тоалетната ми ще излезнат Joy),но Жени  не ме дразни от това което додоха до този момент.Ще видим по-нататък как ще е Simple Smile

# 444
Цветан Петров, до колкото разбрах нещо с финанси се занимава

# 445
  • София

Цветан Петров с прякор ''Гигантът''
Работи към Sitel Group

# 446
Е с какво ги забавлява плацентата - досадна, пренавита, с малоумни методи за мотивация....мерси от такава забава.

# 447
Алекса го виждам "пътник" тази вечер ,от промото щом се прегръщат значи не е на хубаво Sweat Smile
Очаквам да влезе в игра гаджето на Борис  и още двама силни попълнения .

# 448
  • Велико Търново
Е с какво ги забавлява плацентата - досадна, пренавита, с малоумни методи за мотивация....мерси от такава забава.

Точно пренавита ми е.Не ми харесва изобщо, в реалния живот не бих общувала доброволно с такъв тип жени.Нито може да ме мотивира, нито да се възхитя на шейковете, но ще видим как ще се справя с игрите.

# 449
  • Sofia
Алекса ще остане, според мен такъв е замисълът. На плацентата и "хлопа дъската"- Катя 2. А Джаферович ще се окаже професия.

Общи условия

Активация на акаунт