💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 338
  • 870
  •   1
Отговори
# 420
Най-симпатични за момента са ми жълтите.. като всяка година, сякаш?! хаха Grinning
От мъжете симпатизирам на Валери, Георги (макар, че много говори), Лефтеров и може би нинджата?
От жените - Мирела, Михаела, фигуристката

# 421
  • София
Снимка с бивши участници на премиерата на новия сезон 🙂

Сюзън е гъста с Михаела

# 422
  • София
И мен ми е кофти за сина на Гроздева, защо все споменават коя е майка му,  все едно  не е отделна личност, а някакъв придатък към майка си.

# 423
Аз не разбрах каква е била причината, Касим да стане 27 кг.

# 424
  • София
Страдал е от анорексия.

# 425
  • Дубай
Това набиване и мен ме подразни...Сякаш Валери е избран заради майка си,а не неговите качества.
Иначе ми се струва добро и възпитано момчето.

# 426
  • София
Аз не разбрах каква е била причината, Касим да стане 27 кг.
Анорексия.

# 427
  • Дубай
Страдал е от анорексия.
Майчице,това е много сериозен проблем...дано е преодолеят ,защото ако са подложени на глад не е  никак добре за него

# 428
Благодаря. Предположих нещо такова, ама като  не чух, не бях сигурна.
Интересен образ ми е Касим. За съжаление не мисля че ще остане дълго

# 429
Ами Валери може и за това да е избран. Аз не разбрах какво прави, ама и не гледах много задълбочено, но е на 20+ години вериятно учи. В същото време, други са с безброй медали, ако той има, щяха да кажат

# 430
  • Пловдив
Мисля, че Алекса ще премине в отборите, но няма да е в червения отбор. Нали ще се търси интригата... Ще го сложат при готините мацки, а Елица ще ревнува. 😂 Това, разбира се, е предположение. Ще видим...

Валери сигурно е добре възпитан и много дисциплиниран. Не мислете, че е лесно да си в сянката на родителите си. Според мен момите ще го налазят.

# 431
  • Sofia
Да се разпиша и аз, и да дам моите 5 стотинки по темата.  На първо четене и с малки изключения кастът уж си го бива. Изключенията за мен са Джаферович, нищо лично, но това семейство избуява като плевел от всеки ТВ формат. Толкова ли няма желаещи и нови лица, та се налага да гледаме все техните муцуни!? Дали ще е мъжът или жената все тая, и двамата няма как да надскочат себе си, че да покажат нещо различно. То бива жажда за слава, но стават досадни. От Снахата и Звезделина - патешката уста очаквам да са бремето на племето, с  високи изисквания и нулево покритие. Велислава - плацентата е направо куку, от нея очаквам да е един от най-големите дразнители, заедно с Касим - новият Неделчо. На този етап симпатизирам на Елица (боркинята) и Фейгин -  скромността й ми допадна. Уважавам спортистите заради труда, усилията и дисциплината, характерни за тях. За синчето на мама още ми е рано, ще го наблюдавам, интересно ми е дали ще успее да излезе от сянката на мама и на тати.
Стана малко негативно, но на този етап, толкова. Мирела - парашутистката също ми допада, мисля, че има какво да покаже. Или поне се надявам.

# 432
Мирела е танцьорката, а Михаела е парашутистката Grinning

# 433
Фенове сме вкъщи на предаването. Миналата година голям смях падна... Всички помните Мани Joy
Тази година никой не ми направи впечатление, освен изцепката на водещата "дългуч" няколко пъти. Любопитно ми е днес какво ще има. Дано измислят по-интересни игри Simple Smile

# 434
  • Другата България
Аз и друго не разбирам.
Защо към Евгения се обръщат със Джаферович, а към Александра с Фейгин? Това го прави Ралица, гледам, че и във визитките са представени така - само с фамилия.
Да не говорим за прякорите - Дългуч, мравчице, ти с шапката, синеокия.....тия хора си имат имена, това е обидно направо.
Въобще, тотално разочарование от водещите, аз само първи сезон съм гледала, не, че Сърчаджиева беше китка, но определено се справяше по-добре.
Рейне, аз разбрах за бившите - Лефтеров и Мирела. Но мернах някъде, че имало и разведени, явно е било недоразумение, то докато се запомни всичко....
А, ето и Лефтеров. Нямат ли си имена тези хора?

Общи условия

Активация на акаунт