💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 366
  • 870
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
Айдееееее, сънувах го тоз. Дано отпадне.

# 541
  • Wonderland
На 42 да изглеждаш ТАКА, че и да се гордееш с това... Е, мерси! Scream

# 542
  • София
Какво се опита да каже тази женица с "изглеждайте като мен на 42"? Че тя изглежда потресаващо в главата, много по-възрастна. Не че искам да я обиждам, но изказването й беше смехотворно. Да пази Господ, не искам да изглеждам толкова смачкана и на 60!

# 543
  • Вестерос
Добре как може това момиче да е резерва, а оная мрънкащата за шампанско да е редови играч😃
Абсолютно си го мислих, както и учителя по физическо е резерва, а Тик токъра е основен 🤦

# 544
  • Дубай
Като стралище е тази на 42.Ако това са и представите за красота ,съжалявам я!

# 545
  • София
Че аз на 61 съм по-добре изглеждаща, въпреки килограмите в повече. Много в повече.
Що си го е причинила тази жена това?! Ама какво разбирам аз от изкуство и естетика...

# 546
На мен Алекса ми е по-приятен от Елица. От нея идва цялата драма и излишни сълзи и сополи.

# 547
Алекса доста нахъсан.Все ми е тая дали ще влезе Satisfied

Чакала ,Фифо и Елина искам да са  новите попълнения .

# 548
  • London
Никога, никога Европейско....Световни или Олимпиада би могла да се сравни с тая боза. Моля, моля!

# 549
На Борис приятелката беше твърде арогантна, не ми хареса.
Визитката на Чакала ми донесе много положителна енергия, дано продължи, стискам му палци. Инженерът също ми допадна, за тях двамата съм.
Много е несправедливо според мен в един отбор да има хора, които са си близки - това е готова коалиция.
За сега участниците ми харесват, даже май за първи път така положително е началото.

# 550
  • Другата България
Депресирах се от видяното.
Ужасен ужасон!
Ето това вече е вкарано за сеир със сигурност, където и да държат отпадналите, туй нещо ще ги побърка.
Не одобрявам, всички са били наясно, че тази жена е за друго място, не за ТВ формат, но е вкарана вътре, за да има сеир. Тупаревска работа.

# 551
Чудно момче е 20 годишното, много приятен човек. Най- много ми се иска дотук той и учителя да продължат.
Спечели ме с изказването си по отношение на телефоните …. Браво !!

# 552
Алекса и Елица може да са отлични спортисти, но не са отборни играчи сякаш. Не са ми симпатични.

# 553
Голяма съм гадина.  Не искам Алекс да влезе заради Елица, че тя ми наду главата-ох Алекса, ех Алекса, Въх де го, ох няма го.
Айде пак.

# 554
  • Пловдив
Скоро ще стана на 43, но изглеждам като дъщеря на участничката, която се представи че е на 42.
Рязко се почувствах с 20 години по-млада, поне.

Общи условия

Активация на акаунт