💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 282
  • 870
  •   1
Отговори
# 555
На мен пък ми стана противен този 20 годишния, заради телефони и социалните мрежи, дано не влезе.

# 556
Алекса с яке на Непобедимите .... монтажът е топ!

# 557
Димо що се е зазимил така? Joy Надявам се да не гледаме Елица как рИве за нейния цял сезон.

# 558
Обрали са спортистите на България Sad

# 559
Мисля, че беше искрено момчето за технологиите, но наистина е въпрос как то вижда всеки. Simple Smile
Алекса и Елица няма да си направят услуга в лицето на зрителите, ако влезнат заедно, ми се струва.

# 560
Не знаех, че Чакалов ще влиза. Лятото гледах един лайф с него , беше много разочарован, че за поредна година са го отрязали. Възможно ли е да е било цирк или сега няма да се класира. Искрено разочарован беше.
Стискам му палци, че ми е много симпатичен.

# 561
Да бе, половината избрани ни плуват добре, ни пъзел редят, ни имат точност, но те дали всичко това за резервите…

# 562
Любовната драма ми накърти, а е едва втори епизод.

# 563
Искам Чакала вътре на 100%, както и инженера и момчето с мотокроса. Алекса ми е ок, но той и Елица не.

# 564
Това с Елица и Алекса не ми харесва. Ся ми реше че може да не бъде с него. Безобразие.

# 565
От всичките 9 нито един не плува с жилетка. Браво!

# 566
Елица чак изпада е истерия.

# 567
Веселина и Виктория си отиват .Зорница последната мацка е плувкиня ,дано и тя успее да влезе .

# 568
Много обидно име за отбора. Резерви..и със сигурност повечето там са по-заслижили от други вземани предишни години..
Алекса ми харесва на мен. Нахъсан е, типаж на Андрей ми е някак.

# 569
Оф, лигла ревлива.

Общи условия

Активация на акаунт