💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 259
  • 870
  •   1
Отговори
# 780
  • London
и пак номерата от предните сезони - намериха голям найлон напълно нов за покривало
. Аз понеже съм заселник по тоя край друго се чудех, дали са гепили редовния вирус по тези места - повръщане и диария до посиняване.🤣

Клипчето за Виктория е почти качено. 🤪 Аз или ще харесам много ниска жена или много висока. Абе все да е в някоя крайност.😁

# 781
Представям си Елица как се е радвала, че и двамата са избрани да участват. Надъхвала се е, стратегии , идеи , това си е доста красиво приклюение . И изведнъж студен душ. Така си обяснявам силната и емоция. Още повече, знаейки, че това е неговата мечта и неговата спасителна риза, след разочарованието което са му поднесли. И изведнъж тя е там - а той си заминава. Също и адреналинът от играта- състезание. Аз съм се палила силно на мач да речем, с националите пък камо ли ако участва любим човек. На мен ми бяха сладки , и упреквам продукцията, че акцентира на нещо толкова лично , та чак да го превърне в отблъскващо за повечето зрители. Не ми хареса нетактичното обръщение към Новата - Исках на твое място да е Той, но си беше искрено и честно.
Приятелката на Борката не ми допада за сега.
Не виждам блеснала любов между Виктория и Цветан, просто нормална радост , че идва някой себеподобен , което сигурно е рядкост. Виктория обаче ми се вижда доста конфликтна и очаквам хвърчене на перушина между нея и Жени или Велислава

# 782
Мен пък сълзите на Елица не ме подразниха, мисля си че бяха доста искрени, и в това предаване дето всеки си крие емоциите това беше плюс.. И въобще нямаха общо с психиката на спортист ..  Дразнещ беще монтажа им, ама тя вина няма. И не мисля че е признак на слабост. Точно защото е тръгнала с нагласата  да изживеят това приключение заедно, беше толкова емоционална. Иначе реакцията и после към Зорница не ми хареса.

# 783
  • London
Абе той определено е пленен от нея.....гледаше я с тихо и притихнало възхищение докато водеше битката си. За нея ще видим....,но предвид факта, че са рядка порода и тя 90% от мъжете ги потупва по главата отвисоко според мен ще се преоткрият.И виж това вече ще е сладко влюбване, далеч според мен от детинщини, ревове и простотии.....

А за Елица според мен спорта й не се слави с много уравновесени хора. От нея очаквам циркове,  отделно много изтормозено й е лицето. Трябва да се спре с гримасите иначе ще заприлича не след дълго на другата участничка дето е на 42, а прилича на 60.

# 784
  • София
Така и не разбрах Елица, защо рева толкова много...
Ами като толкова са ти слаби нервите - стой си вкъщи!
Но много се усмихнах, когато Алекса й се провикна: "Дишай, бре!"...  JoyJoyJoy
Симпатичен ми стана той...

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 10:02 от narcis

# 785
Да, Алекса засега е доста по-симпатичен, над нещата изглежда. Иначе ако беше победил, червените щяха да са много гламави да го вземат в техния отбор, да им се сформира коалиция, която винаги ще гласува като един.. от друга страна пък щеше да е малко сконфузно да кажат  на Ели, че не го искат. Като цяло мисля, че трябва да се радват, че не им се наложи Simple Smile

# 786
Аз също за разчувствах на искрената им любов. Подобни емоции изпитах и аз с мъжа ми в началото и си припомних миналото. Явно за тях е било взаимна мечта да участват в това шоу. Нормално  да се срине като видя, че малко не му достигна. Ако бяха дългогодишна двойка едва ли щяха да са толкова емоционални.

# 787
  • София
Кои са бивши гаджета при жълтите?

# 788
  • София
Това, че Алекса отпадна е в услуга на червените. Ако нещата се бяха развили така, че той да премине и да го вземат, щяха да станат големи проблеми вътре в групата, защото винаги двойката щеше да гласува сплотено и да са златните гласове. В един момент щяха да се светнат останалите и да ги бойкотират като двойка, защото всеки играе за себе си там, всички са много амбициозни.

Впечатлена съм от хората, признавам. Толкова много спортисти, дори да са леко преувеличени качествата им, пак доста добре звучат постиженията им.

# 789
На мен неравномерното разпределение на отборите много ми напомня на сезон 2.

Във червения отбор - сила и мускул (отбора на Ваня и Тошко).
Във жълтия отбор  - жени с добра физическа активност ( отбора на Ивана и сие).
Във синия отбор -  странниците (лудото Кате и Ники манекенчето), даже според мен Плацентата е дразнителя като Катето, а манекенчето в новия сезон дори визуално ми прилича на Ники.

# 790
  • Великобритания
тва дето лелчето си е причинила на лицето е направо трагедия , колко болен мозък трябва да имаш , че да се окепазиш така ?
Интересно ще ми е да следя историята между двамата дългучи
Елица я харесвам , но определено мисля , че от продукцията са я натиснали да реве толкова много , то иначе някак си не е реално просто ..
Филип доста ми допадна на терена
Мисля , че са имали много силен каст тази година , и знам че и те залагат на сеира , ма мен ми се гледат истински и спортни битки , не такива подбутващи те отзад , че да качиш стената- айде мерси

# 791
  • София
Кои са бивши гаджета при жълтите?
Лефтеров и танцьорката.

# 792
Елица ми е симпатична,но прекали. Нормално е да е развълнувана и притеснена при положение,че си е мислела че и двамата са сигурни в играта. Но това хълцане,подбелване на очи,истерия,молби до Бога и прочие беше не на място.
Алекса ми е симпатичен,не само защото е сърбин и съм пристрастна.
Възхитена съм от Филип,мноого комплексен,евала!
Виктория и Зорница са ми симпатични също,А Елина( на Боби от ИВ3) ме разочарова. Много приказки,голяма надувка,струва ми се,че доста неприятна.
Цветан ми е много “благ”.Куков,който мисля за голям тъпанар,снощи ме изненада като го дадоха да забърсва очи,когато Елица ревеше.
Жълтите ми остават “фаворити” заради Жени,Лефтеров,Михаела,Валери,сега и заради Филип. Другите момичет( не си спомням имената) също не са лоши.
Можеше да минем и без недоразумението,тип Мани,но формата го изисква 😂

# 793
  • London
Боби беше много готин типаж, не вярвам да съжителства с кофти човек. Предлагам да поизчакаме с изводите.

Плюса е, че момичето поне не прекара в рев първите си 5 минути в предаването за Боби ....много голям плюс.

# 794
  • España
На мен не ми пречи плачът , обичат се хората, а тя е по-емоционална явно !!! Обачеееее…. Гласовият ми асистент на няколко пъти се включи снощи…. само  при споменаването на “Алекса “ ….и всеки път един и същ поздрав….😂!!! Та се наложи чакда го изключа накрая!

Общи условия

Активация на акаунт