💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 288
  • 870
  •   1
Отговори
# 750
  • София

Интересна компания

# 751
Аз я разбирам Елица, това е нейното момче и искаше заедно да изживеят това приключение.
То си е за реване. Не ме подразни, когато става въпрос за любов, нормално е да бъдеш по-емоционален.
Да бяха отишли в "Един за друг".

# 752
Индикаторът за качеството на Епизод 2:
https://www.surveymonkey.com/r/L26QTZD

Моля гласувайте за да има какви резултати да покажа и да видим доколко са интересни резултатите.

Общо 8 въпроса, в скрийншота се виждат първите 4. Негласуване се равнява на нула точки.  Всеки отговор дава максимум 5 точки с изключение на последния въпрос - "Доколко ми хареса като цяло"  който дава до 25 точки.

# 753
  • София
Ето ме!
 Писах в темата на Черешката, но искам и ТУК да обясня, защо не пускам вече ДИРЕКТНИ линкове.

Многократно през годините, Нова плей правеха промени и сменяха защитата на видеата, но този път колкото и да се опитвам не успявам да я разгадая и да направя пак директните линкове - работещи навсякъде, а не само на устройството от което ги извличам.

Но хубавото е, че в PlayTUBE качват епизодите и то доста бързо.
 Ето КАНАЛА, в който можете да ги гледате.

# 754
А някакво инфо за зодиите на участниците?

# 755
  • София
Нямам кой знае какви наблюдения по втори епизод. Разочарована съм единствено от себе си, защото искрено се зарадвах, когато Алекса загуби, и не заради самия участник, просто реших, че се отървахме от поне една от двете двойки, които ще превърнат предаването в Big Brother (казвам го като човек, който гледа BB). За жалост драмата продължава и всички двойки, включително и тази, която се представя за бивша (нещо, което вече гледахме в предпоследния VIP Brother с Александра и Даниел Петканови), са налице. Реакцията на Елица при загубата на Алекса затвърди мнението ми за нея, едва ли при някакви обстоятелства ще я харесам. Подобна зависимост намирам за неприемлива. И не, не съм лишена от емоции, защото ми се стори нормално Жени да мисли за семейстовото си в края на деня, но този рев на арената след 24-часова раздяла - не.

Намирам художничката за забавна, и не защото се смея на нея, какъвто беше случаят с Мани, а защото някои от коментарите ѝ, които си бяха осъзнати шеги, наистина ме развеселиха. Smile Да отбележа и че за нея са говорили в промото вчера, когато казаха "това е възрастната", защото се бях притеснила, че говорят за някоя 29 - 30-годишна участничка. Филип и Виктория - двама от победителите от "Резервите" също ми допаднаха.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 01:42 от La Vikinga

# 756
  • София
Боже господи какво си причиних?!? Единственото, което запомних от епизода е този неистов рев! Тръшкане, истерия, хапане на юмруци, пъшкане .... Какво гледах и защо го гледах?!? Не можах дори битката да проследя като хората, а беше доста интересна!!!
И най-лошото е, че това ще продължи! Независимо дали този човек е в друг отбор или в нейния, това ще е всеки път като го види на терен! Какво ли чудо ни чака?!?
Защо, за бога, тея хора не мирясаха и не спряха да съсипват тоя формат?!?

Иначе повечето от резервите ми харесаха. Въобще с малки изключения и недоумения, каста е доста интересен... Само се чудя защо отново трябва да гледаме поредната джука.... все едно една не беше достатъчна...

И за съжаление все още не мога да запомня имената на повечето... И как да ги запомня, като само едно Алекса, Алекса, Алекса, Алекса ми кънти в ушите ....

Сериозно се замислям дали този сезон ще имам нервите да изтърпя за пореден път всичко....

# 757
от първия епизод бронзовата ми направи лошо впечатление с този Алекса, бива мрънкане ... само се надявам, че са й казали да говори за това, да ескалира и да се тръшка, защото иначе напълно развали идеята за мъжко момиче , борец... ужасстттт

# 758
  • София
Не гледам Черешката на торатата и не се вълнувам кой и как печели плакета, но в случая този, който се сравянва с Неделчо е въпросният участник, а не обратното. Много вероятно е Неделчо да няма идея кой е.
Добре, Неделчо, не ми се карай 😄
Не ти се карам. Smile

# 759
и пак номерата от предните сезони - намериха голям найлон напълно нов за покривало

# 760
  • София
Кой е пушката ,че съм изтървала ?
Евгени Иванов - бивш волейболист и участник във втори сезон на "Къртицата", където ми беше истински неприятен с постоянните си речи за чест, мъжкарство, ценности и не дотам прикритото си увлечение по Бориса Тютюнджиева.

# 761
  • Sunshine state
След като изгледах двата епизода, мога да кажа горе долу на кого симпатизирам и на кого не. Женя ми е неприятна и пткровен дразнител. Веднага се взе за някакъв ментор и капитан на племето. Филип ми е симпатичен. За съжаление и аз смятам, че силите не са много спрсведливо разпределени и сините ще си откарат на плажа още известно време. Яд ме е, че Алекс не успя да влезе, но пък тая драма с приятешката му, която прекали с рева, хич не ми се нрави. Той ми е по-симпатичен пт двойката. Веска хич няма да я коментирам, взели са я за парлама и подигравки.

# 762

Грозната наборка ще ми докара безсъние.Все си мисля, че художниците имат чувство за естетика, ама явно -не.

Сигурно е ходила веднъж на така популярните днес кръжоци "Рисуване и вино" и от там самочувствие на художник 😆 Или живее до някоя художвствена гимназия и е гледала през прозореца децата как рисуват, докато се подмладява въображаемо с 20 години.

Някой може ли да обясни как Чакала се е явявал на 5 кастинга за 4 години?

# 763
Ей, че са безчувствени и безсърдечни съфорумките.Първа голяма любов, мисълта за раздяла с любимия боли.
Защо се заклеймяват нормалните човешки реакции? Не, всички трябва да са студенокръвни и обрани кучки, за да не се дразни уважаемия зрител

# 764
  • София
Ей, че са безчувствени и безсърдечни съфорумките.Първа голяма любов, мисълта за раздяла с любимия боли.
Защо се заклеймяват нормалните човешки реакции? Не, всички трябва да са студенокръвни и обрани кучки, за да не се дразни уважаемия зрител
Да се поразчувстваш, да поплачеш си е разбираемо, но два часа реване и тръшкане (снимките сигурно са били поне 4) вече идва прекалено.

Общи условия

Активация на акаунт