💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 290
  • 870
  •   1
Отговори
# 405
който смятам да нарека WannaBe-Неделчо, абсолютно непровокирано.
Според мен пък  Неделчо може само да му диша  прахта 🤣( още ми е пред очите малоумната му коалиция в черешката на тортата)
Не гледам Черешката на торатата и не се вълнувам кой и как печели плакета, но в случая този, който се сравянва с Неделчо е въпросният участник, а не обратното. Много вероятно е Неделчо да няма идея кой е.
Добре Неделчо, не ми се карай 😄

# 406
  • София
На мен в първи епизод не ми допадна единствено, неравномерно разпределените отбори. Винаги ме е дразнило това, предпочитам три отбора с изравнени сили. Другото беше постоянното натъртване за Алекса, но това ще свърши днес, докато това с отборите е потенциален проблем за дълго време. Не знам защо обичат така да ги вкарват в шаблони и да знаем предварително при силова игра какво ще стане, при пъзел какво ще стане и тн.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 16:00 от Niya-

# 407

Според мен Алекса ще отпадне днес. И дано, защото не ми се гледат любовни тъпотии.

Надявам се да си прав, но по-скоро ми се струва, че ще остане.
Прилича ми на миналогодишната история с Острова на отшелника. Кой ли от тримата представени играчи: моделът, футболистът и борецът, който яде жаби, ще спечели състезанието? Изобщо не ми беше нужно да гледам играта. Само от визитките на тримата участници разбрах кой ще спечели (може да бъркам професиите на другите двама, беше отдавна). Та и сега ми се струва по-вероятно да влезе той, но може би Безстрашните ще го придърпат.
От друга страна от промо видеото оставам с впечатлението, че се класира и ако пак следваме миналогодишните тенденции, значи си тръгва Grinning

# 408
  • Буркина Фасо
при положение, че не са играли нито една игра как ще знаете кой в кой отбор да го поставите ?
нямате никакви наблюдения в/у бъдещите играчи, а знаете че отборите са неравнопоставени. Smiley

# 409
  • Стара Загора
Според мен сините не са толкова слаби физически.

# 410
Изглеждат неравнопоставени, ще видим. Много ми се иска тази година да не са толкова режисирани игрите, но едва ли.

# 411
  • London
Звезделина добре ли я разбрах, че била спортна гимнастичка? Понеже я проверих ( има си регистър на бивши и настоящи във ФИГ ) , ако лъжлата Елизабет поне лиценз имаше, ако не някакво постижение ....тази и лиценз не е имала. 😅 Явно вкъщи е прескачала табуретки.....

# 412
  • Другата България
А кои са разведени?
Мернах го из постовете?

# 413
О, не знаех за близнака. Това би дало обяснение на нещата. Ще видим 🙂

Снахата е с мъжа от богато семейство.

Ама коя е, че не се ориентирам

# 414
  • София
Дразнещи са водещите, да. Неприятни епитети и нагло поведение от Ралица. Дано е по сценарий, иначе не ми оставя такова впечатление. Не ми харесва, че само натякват коя е майката на Валери, все едно той не е отделна личност и са го избрали само по тази линия.
Гласувах за жълтите, че нямам предпочитания кой ще спечели - мъж или жена и че ми харесва каста.

# 415
  • София
А кои са разведени?
Мернах го из постовете?
Мери, разделени, не разведени - танцьорката /Мирела/ и Лефтеров от жълтия отбор. Били живели заедно почти година, от няколко месеца били разделени. Той каза, че още я обича.

Според мен сините не са толкова слаби физически.
Абе не са, снощи двама мъже влачеха един чувал. Не съм голям оптимист, ако няма пъзели във всяка игра и ако и в другите два отбора има такива, които могат да мислят поне малко.

# 416
  • Вестерос
Горе съм имала предвид снахата богаташка, че ми мяза на Гери Дончева, а не Велислава Grinning

# 417
  • София
Мирослава.
Тренира в личния си фитнес и мъжът ѝ е от богато семейство.

О, не знаех за близнака. Това би дало обяснение на нещата. Ще видим 🙂

Снахата е с мъжа от богато семейство.

Ама коя е, че не се ориентирам

# 418
  • USA
Надувката,която е професия Снаха и първото нещо,с което описа мъжа си е,че е надарен Rolling Eyes , е от отбор Червени.
Една с черна коса и турска физиономия.Визитката й беше една от първите.

Е,как да не е досадна Велислава Плацентата? Не знам това диагноза ли е,нон стоп да подскача,екзалтирана все едно е на някакви наркотици и да не млъква за 2 минути..Представете си я тази да ви дудне глупости 24/7 докато вие сте изтощени,гладни,чувствате се мизерно и сте нещастни.Кой ще я изтрае?!

Според мен Алекса(на Елица) ще влезе към отборите.С такова впечатление останах от промото.
Също така очаквам приятелката на Борис в резервите,но дали ще отпадне или ще продължи - не знам.

# 419
Не разбрах какво прави снахичката в червените? На нейно място волейболиста трябваше да е или фигуристката. А най-добре да я нямаше въобще, безсмислена ми е.
Кастингът не ми харесва. Все повече заприличва на спортно предаване, отколкото на воля някаква. Само батки, включително жени такива. Изключая танцьорката, но тя ясно защо е вкарана.

Общи условия

Активация на акаунт