💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 301
  • 870
  •   1
Отговори
# 330
който смятам да нарека WannaBe-Неделчо, абсолютно непровокирано.
Според мен пък  Неделчо може само да му диша  прахта 🤣( още ми е пред очите малоумната му коалиция в черешката на тортата)

# 331
Ми те в това предаване доста хора си участват по приятелска линия

# 332
Евгения, видна простакрса, странно и мен засега не ме дразни. Онова пренавитото от сините обаче е явен дразнител.
Като цяло не знам къде са расли тези деца, но...смях.

# 333
  • София
Аз не мисля, че Елица толкова говореше за Алекс, колкото те не спираха да я питат и с този монтаж излезе малко нелепо.

Елица ми е симпатична, дано любовта не ѝ изяде главата. Фейгин също ми хареса. Ще съм и от малкото фенове на Жени. Гого, Георги и Валери ще са интересни участници и с по-различни умения. Очаквам единият да разбива на халки и пластичност, другият на плуване, третият ще видим дали наистина ще е точен.

# 334
  • Sofia
Тази Велислава ми напомня на една Велислава,но не съм сигурна ... Има ли информация за нея? Мъжът и с плацентата да не е този,който бяха арестували за същото в една болница...

# 335
  • София
който смятам да нарека WannaBe-Неделчо, абсолютно непровокирано.
Според мен пък  Неделчо може само да му диша  прахта 🤣( още ми е пред очите малоумната му коалиция в черешката на тортата)
Не гледам Черешката на торатата и не се вълнувам кой и как печели плакета, но в случая този, който се сравянва с Неделчо е въпросният участник, а не обратното. Много вероятно е Неделчо да няма идея кой е.

# 336
Здравейте, стари и нови муцунки Не съди за играча по визитката му .....това може да стане риалити поговорка . За сега всички са много въх по-по -най , да видим по нататък . Като цяло са ми симпатични на първо четене. Още не мога да оправя имената, но почти никой освен Звезделина и 20 годишното костюмарче/гейче/моделче, не ме издразних. Харесани на най-пръв поглед: Лудичката - лошо впечатление, във визитката, много забавна и чаровна в играта. Нинджата - голям сладур е ..ама ама дали е много дребен или заради дългуча , не мога да преценя. Михаела  ми направи впечатление , мисля че ще я харесвам . Шампионката по фигурно ми се вижда много мила . Бившите - и двамата са ми сладки . Не харесвам мъже тип Генчо- космати , брадати ,примати , но също ми е в отбора на симпатичните от пръв поглед. Пъзелчо също , недодяланият Великанчо също и Новата Мани .
Записвам си ги в този пост , за да видя до колко ще ми се измени мнението и първото ми впечатление е погрешно )))

# 337
  • София
Тази Велислава ми напомня на една Велислава,но не съм сигурна ... Има ли информация за нея? Мъжът и с плацентата да не е този,който бяха арестували за същото в една болница...
Не е това мъжът ѝ, този случай е от 2017 г. и се развива в София, мисля, че участничката спомена друг град. Нападателят се казва Владимир Стоянов. Не знам дали запомних добре, но Велислава май спомена раждане вкъщи, права и е процедирала идентично и при двете бременности.

# 338
След скролване в Инстаграма на Мирела забелязах, че се познава с Елизабет и Габриела от предния сезон и с Ники Чакалов Grinning

# 339
Според мен е нормално да се познават някои от участниците, защото повечето са изявени спортисти, на сходна възраст, тренират в едни зали..отделно, че се зарибяват по приятелска линия.
Само не знам и за наплив за 100-те к., но явно е заради приключението и малко слава.

# 340
  • USA
И моят първи коментар за предаването.
Много съм доволна от кастинга, Червеното племе ми направи добро впечатление и ги намирам за най-балансирани.

Силно впечатление и засега фаворити са ми  Валери(жълтите), сливналията/нинджа/треньор в СА (сините) - и двамата комплексни и спортни,жилави. Жени не ме дразни,но изглежда като Мечка до всички останали. Била 72 кг..може,ама ако е ниска.

Вече не понясям откачалката,която си пиела плацентата(ще повърна,моля ви се) Велислава от сините и Джукестата от червените. Да си заминават още в понеделник.Едната пренавита и не й спира устата нон стоп ,другата пък още първата вечер замрънка.. Айде у дома като ти е студено.

# 341
Според мен е нормално да се познават някои от участниците, защото повечето са изявени спортисти, на сходна възраст, тренират в едни зали..отделно, че се зарибяват по приятелска линия.
Само не знам и за наплив за 100-те к., но явно е заради приключението и малко слава.

Какво някой!? Те всички се познават. В потрес съм направо. По приятелска линия влизат явно. Според мен не влизат заради 100к, а за 5 мин слава.
Иначе каста е топ този сезон. Надявам се да има 2ри Юлиан, тоест комплексен играч в този сезон.

# 342
  • На морето!
Не можах да чуя- Александра Фейгин приключила ли е спортната си кариера? Много се изненадах да я видя във формата и ще е жалко ако не ѝ се порадваме и на следващите ОИ.

# 343
72 кг, леле! Ами ниска е Джаферович, да. Но явно много е наляла, а е още много млада.
Явно има доста неслучайно хора

# 344
  • USA
Аз зяпнах като каза,че е на 32г. Прилича на 40г жена и жалко за всичките й пари хвърлени за La Mer без резултат.
Иначе като говори я намирам за приятна.

Сливналията може би ще е вторият Илиян.Не знам,рано е да се коментира.
Чудесен кастинг.Очарована съм - има от всичко и най-вече ги намирам за нормални хора.Не ми пречи,че са приятели на приятели,на участници,шуробаджинащина и тн. Това няма да им спечели наградата ако нямат капацитет.

Общи условия

Активация на акаунт