💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 348
  • 870
  •   1
Отговори
# 720
Абе хора тя тренира крос фит....там са мъжки момичета.

Колко да са мъжки? Щеше да удави племето с това циврене...

За един и същи човек ли говорите? Едната е Елица другата Елина .

# 721
Вече ми липсва Мани и нейното плуване. Предпочитам го пред любовното циврене. С Мани поне падаше смях.
Споко, де, едвам в началото сме и може да имаме и двете! Циврене, докат пливат, и плуване с рев! СЕЗОНЪТ ПРЕДСТОИ И ПРОСТОТИИ НИ ДЕБНАТ ОТВСЯКЪДЕ! Зрител да си в днешно време! И чувам: Желязна мисъл, докато чистим камъни! ШОЛту ни е осигурено, та задни части да са ни яки!

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 01:13 от Anhela_a

# 722
  • София
На мен много ми харесва Александър, изглежда добродушен. Най-добре Елица да излезе, и той да я замести.

# 723
  • Пловдив
Притесних се, че е гадже на Пушката. Той човека е семеен. Много го харесвам и е един от любимите ми волейболисти от по-старото поколение.
Явно имат еднакви прякори хората.
Ще стане любов между нея и Цецко.
Грозната наборка ще ми докара безсъние.Все си мисля, че художниците имат чувство за естетика, ама явно -не.

# 724
  • Стара Загора

Еднакво досадни са.

# 725
  • London

Явно е сбъркала играча. 😅

Аз май ще направя първото клипче за великанската двойка. Вече съм ентусиазирана ....👀🤪 Привлякоха ме, другата двойка с реването не. Усещам как утре ще мачкат като Херкулес и Зина принцесата войн.🤪

# 726
  • София
Как ще го дават през седмицата?

# 727
  • USA
Ех,Генчо...да бяхте избрали Виктория ,па ти да я метнеш на трактора и да вдигаме сватба.
Момичето си каза,че й е писнало от кифльоци със срещи за кола маска,иска си една здрава,селска ръка и какво по-добро от наш Генчо..

# 728
Елица яко е обсебена,той не ми се вижда толкова влюбен.От година са заедно,чак пък толкова да не може да се контролира.Жалко влезе с добра визитка и заявка.Поредният верен спойлер днеска с четвъртото племе на резервите без нищо 🤣

# 729
  • София
Правилно избраха Зорница. Те са слаби в плуването, но са силни физически, така че не им трябва още един бавен, но силен. Зорница мрънка засега, но петобой е сериозно и ще им е от помощ евентуално. Не ме впечатли.

За Чакала си го знаех, че е въздух под налягане, следя го отдавна и винаги е оставял такова впечатление у мен. Но е хубаво, че спортува и мотивира децата.

Елина се справи много зле спрямо заявката.

Алекса беше добре, малко не му достигна. Той се държа и като пич, Елица е нетърпимата, а вчера я оправдавах.

# 730
Спойлерите  се оказаха глупости, доволна съм и няма да гледам. Имам някакво странно чувство, че приятелката на Борис се кефи малко на сърбина, но е твърде рано за такива заключения, може би го намира за силен играч просто и търси подкрепа

# 731
Синът ми на 6 г ме пита "Кой умря"...И аз какво да кажа. Какви са тея хора спортисти, медалисти, това ли е психиката...Евала на участниците, не е малко, че са вътре! Много се кефя на жените(спортисти, и не само) и на волевите мъже.

# 732
Ама пък само какви две джукести "хубавици" има, направо подскачам като ги покажат. Особено онази по-новата, от резервите, направо могат да ти вкиснат млякото.

# 733
  • Дубай
Волейболистите се познават, затова Цецо я гледаше така влюбено

# 734
Да, вече я коментирахме вкъщи. Ние с мъжа ми сме под 40 г, ама тази как на 42 г. мъжа ми каза, че й е като майка до него хахаха
Това само ме мотивира да се поддържам, слънцезащита, храна и пр. Каката 100% е пушач и абонат на солариума. Нищо лично.

Общи условия

Активация на акаунт