💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 230
  • 870
  •   1
Отговори
# 45
През този сезон поне на пръв поглед пет минутните наказания поради неможене трябва да са останали в историята .. състезателите в голямата си част изглеждат по-можещи и по-добре подготвени физически спрямо предишните три сезона.

# 46
  • София
През този сезон поне на пръв поглед пет минутните наказания поради неможене трябва да са останали в историята .. състезателите в голямата си част изглеждат по-можещи и по-добре подготвени физически спрямо предишните три сезона.

А къде ги виждате новите?

# 47
  • earth
Красима се е освинила в резултат от пластични операции. На живо сигурно изглежда още по-ужасяващо.

Не се научиха тези хора, че добра пластична операция е тази, която не си личи, че е правена. И гърди като си слагат и джуки като надува, ако не изглеждат естествено след това, е отблъскващо.

# 48
Чухте ли снощи Мани как попита Неделчо: "Ако има All stars сезон, дали ще ни поканят?"Sweat Smile Нея със сигурност ще я поканят.
Питала го е на принципа - "Тебе питам Дечо, сещай се Фродо!".
Все пак, ще ѝ се отрази добре на бизнеса още една безплатна реклама.

# 49
Красима се държи най-добронамерено и адекватно в Черешката. Грам злоба и лошо няма. Не мога да преживея отпадането ѝ.
Дечо и Мани се излагат брутално, но си ги знаем още от Игрите. Андрей си е Андрей. А Паулина си е превзета и преиграва.

# 50
Липсваха ми тия кадри на Манка 🤣🤣🤣. Не вярвам, че в някой сезон, някой ще може да я победи по неможене и по простотия. Винаги се сещам и за Стоян. Горкия човек колко бутане и влачене му хвърли на тая талпа. Как плуваше с нея.....хем ми е смешно, хем ме е яд и за Стоян и за Морунов и за това че е заела място на някой по кадърен от нея.

# 51
Eпизодът на Черешката от тази вечер
https://play.nova.bg/video/cherry/season-18/cherry-2022-08-31/607550
ПАУЛИНА готви полско меню

# 52
  • Варна
И се справи пИрфектно ,а това същество Мани много дразни, то бива да си толкова ограничен....
Не знам кой й е сложил тая перука на главата, но много нескопосано направено. Ужас.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 06:10 от esstela

# 53
Красима се държи най-добронамерено и адекватно в Черешката. Грам злоба и лошо няма. Не мога да преживея отпадането ѝ.
Дечо и Мани се излагат брутално, но си ги знаем още от Игрите. Андрей си е Андрей. А Паулина си е превзета и преиграва.

Красима изглежда доста свестен човек, но явно е имала някакви терзания в детството за да стигне толкова далеч с пластичните операции и хем да си мисли че е "с мярка" когато за повечето зрители мярката изглежда подмината.

# 54
Много й отива тъмна коса на Красима. С русото прекалено кифлееше.
Паулина вчера ги удари във земята с меню. Много й се отдава всичко на тази девойка - браво! Очаквах и Неделчо да прецака коалиционната си половинка Simple Smile

# 55
  • Асеновград
Записвам се и тук , Благодаря за темата.
Моят мъж е в потрес , че започват всички предавания , ще не ще ще гледа, лошо му става.
Бях е забравила Манка , колко беше зле в игрите....посмях се.

# 56
  • London
Добра идея да ги поканят в Черешката има ли епизодите онлайн, че да ги погледна?

Благодаря за темата.Grinning Искрено се надявам и Смайли да се присъедини към нас. Има си хора емблеми в темите и като ги няма е пусто.....

Добре ли видяха очите ми, че пак ще има гимнастичка? 🤪

Ще дам шанс на предаването без друго сега не следя състезания, защото няма....та имам време за един час разпускане вечерите. 😆

# 57
  • София
Паулина ми хареса в Черешката.
Някак в Игрите ми беше пренавита и високомерна. Ако продукцията не я побутваше, щеше да ми е по-симпатична.

# 58
  • Варна
То щото Мани изобщо не я побутваха 😂😂

# 59
  • София
То щото Мани изобщо не я побутваха 😂😂
Тя беше участник в Шуото, не в Играта. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт