💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 401
  • 870
  •   1
Отговори
# 570
Някой няма ли да каже на тая ревла Елица,че не си прави услуга с тия коркодилски  сълзи .Много дразнещо момиче.

# 571
  • Където морето целува небето...
Прекалено е с тази драма любовна! Втори епозод е и вече дразни... А явно и на терен е така, щом всички са я разбрали Ели. Лоша шега ще ѝ изиграе това.

# 572
Тази Елица щом сега ми реве ще бъде като ония сестри малката която за какво ли не рива. Мале не ми се мисли ако отпадне мъжа й.

# 573
  • София
Понеже писах, че на пръв поглед Елица най ми харесва, тя реши да ми развали мнението за нея.

# 574
  • London
Ех, Боби що не я записа мацката малко на плуване? Не очаквах да е последна....

# 575
Тази Елица щом сега ми реве ще бъде като ония сестри малката която за какво ли не рива. Мале не ми се мисли ако отпадне мъжа й.
Днес рИве, утре ще рИве.. всеки ден ще рИве JoyJoy

# 576
Алексата да влиза и да отива при жълтите. Елица ще пощурее като го види сред амазонките.Grinning

# 577
  • Някъде в Европа...
Дано бързо я изритат Елица..голямо реване, голямо чудо, толкова преекспониране чак...

# 578
  • Другата България
Знаех си, че трима мъже ще влязат.
Фифо.....
А покерджията как се казваше?

# 579
Влизат Фифо, Алекса и Чакалов ... Сто процента 😉

# 580
  • Пловдив
Тя най-много ще реве накрая. Според мен ще се разделят след формата.

Те ако я изгонят тя ще иска от Алекса да излезе с нея.

# 581
  • София
И на мен ми идва в повече тоя рев, че чак и юмрука ще си натика в устата....За такива хм...страсти има други риалити-та. Тоя формат и Сървайвър трябва да са само състезателни. Е, ако се харесат в играта нищо лошо, но така да ми вкарваш двойки за единия рев и съспенс...

# 582
Оф, точно сестринската драма, на никого не са интересни тези истории, но упорито продължават да ги пробутват.
Много ще се разочаровам ако Чакалът не продължи, просто ми стана мило колко силно желае това участие и как всички емоции му се изписаха на лицето, когато разбра, че е резерва засега.

# 583
Тя най-много ще реве накрая. Според мен ще се разделят след формата.

Те ако я изгонят тя ще иска от Алекса да излезе с нея.

Малко ала Hell’s Kitchen ще стане работата

# 584
  • София
Аз я разбирам донякъде Елица защо й е толкова важно да влезе Алекса - близък, подкрепа - това е несравним комфорт. Обаче това не е спортен лагер, да очаква да й е комфортно и удобно. Да не говорим колко е нечестно към останалите. А и би било хубаво да е малко по-обрана, какви са тези безумни ревове и тръшканици, изобщо не си прави услуга с такова поведение.

Общи условия

Активация на акаунт