💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 218
  • 870
  •   1
Отговори
# 765
Безчуствена меко казано.
Щом се треса от любов не ходя в ИВ, а съм плътно с любовта на живота си.
Като видях повсенестния рев, голямата любов и се сетих защо спрях да гледам този формат. заради драмите и ревовете на двете разделени сестрички.
Иначе някои са вътре, а други като Фифо и Чакала, резерви...
Искам Фифо финалист!

# 766
На 27 години е, не на 17. На мен ми е странно двойка да има желание да се състезава помежду си и то в такъв формат.

# 767
  • София
Това реване и тръшкане са им го позволили и подхранили - или е било по сценарий, или са се възползвали от екипа
 като са я видяли как се прали на интересна и реве още преди края на играта. Ако от екипа бяха казали "хайде, почивката свърши, пригответе се за следващата сцена", тогава тутакси щеше да спре да реве. Заради тази сцена с ревовете превключих снощи. Още отсега започнаха да ме дразнят с тези любовни истории, да ги бяха оставили за по-нататък.

# 768
  • earth
Спомени от този епизод:
- Горгоната
- Ревът
- На Ралица кривите крака
Че и как издъхнаха някои на копането, пък уж яки.

# 769
  • Дубай
И как може ,такива яки мацки и мъже със силна физика и воля да бъдат резерви,никак не е честно.В недоумение съм Мани миналата годин как е минала кастингите,а чакала не е .... Странно!

# 770
Покрай този рев не показаха достатъчно опитите на шестимата в реденето на пъзела, а можеше да е интересно. Така и не пуснаха някой дрон да снима отгоре в общ план какво се случва в играта, а Елица и сълзите можеха  да го вкарат като картина в картината в някой ъгъл.

# 771
И на мен реването ми дойде в повече, чак и децата къщи се зачудиха какво става. Но едва ли е било през цялото време, явно ни го подбраха е натрапиха, не е задължително да му отделят толкова телевизионно време.

# 772
  • Където морето целува небето...
Аз това, че някои силни участници не са допуснати в играта, а са резерви, а и самото влизане на Мани миналата година си го обяснявам просто. Реално не им трябват силни играчи само в тези Игри на волята и на кастингите имат квоти. Примерно физически силни мъже - 5 броя, "кухи лейки" - 3 броя, явен дразнител за скандали - 2 броя, известно от екрана лице - 5 броя, пълно куку - 1 брой и тн.
А кастингът трябва да минава като вчерашния на резервите, не по събеседване. Не знам какви физически игри дават в кастингите, но Мани се съмнявам да е минала която и да е от тях. Художничката вчера не можа да се качи на понтона, а е в група резерви примерно с Виктория.

# 773
Аз това, че някои силни участници не са допуснати в играта, а са резерви, а и самото влизане на Мани миналата година си го обяснявам просто. Реално не им трябват силни играчи само в тези Игри на волята и на кастингите имат квоти. Примерно физически силни мъже - 5 броя, "кухи лейки" - 3 броя, явен дразнител за скандали - 2 броя, известно от екрана лице - 5 броя, пълно куку - 1 брой и тн.
А кастингът трябва да минава като вчерашния на резервите, не по събеседване. Не знам какви физически игри дават в кастингите, но Мани се съмнявам да е минала която и да е от тях. Художничката вчера не можа да се качи на понтона, а е в група резерви примерно с Виктория.

Всеки един реалити формат си има т.н. Алмамах от създателите. За да работи играта трябва да има конкретни типажи. За някои формати се обръща повече внимание на психо профила (Биг Брадър, Къртицата, Фермата), за други - повече на физиката. Но типажите са задължителни.

# 774
Засега май няма някой равностоен на Мани по простотия. Виж по некадърност може би 42-годишната гротеска с младежки дух ще й съперничи. Ама да не прибързваме. Като гледам повечето културистки, ми се струва, че този спорт много похабява лицето за сметка на тялото. Може би като се поизчистят от мазнини някак се съсухрят и косите им хич ги няма. Жълтурската бивша двойка са големи красавци. Но някак момчето ми е по-приятно. Мацката си личи, че е хитруша и ми е позната от някъде.
Джаферович неочаквано засега ми е много приятно да я гледам.
Дори и Велислава ми е по-скоро приятен образ. Повече се майтапи, отколкото нещо да се заяжда. Ще погледаме- ще видим Simple Smile

# 775
  • Дубай
Казано просто ....драма  и цирк да има.Това продава ...

# 776
  • София
Сценарият е предварително определен - трябва да имаме поне един в ролята на нърд (онзи, хилавият с голямото самочувствие), няколко желани ергени, няколко желани моми, двама-трима скандалджии, няколко човека, които са човек на други хора от реалити формати и готово. Гювечът е забъркан. На мен не ми пречи, така или иначе го гледам за сеира, а участниците са подписали, че ще са част от сеира.

# 777
За мен връщането на резервите на Острова е с 2 цели:
1. 42-18 годишната- сеир. Ама съвсем сериозно смятам, че след Мани, няма да пропуснат такъв експонат. Сама нямаше да оцелее и да се пребори, та групово.
2. Стратегически- обосновано- щом на мястото на отпаднал ще идва някой от резервите, за сините например, за които се смята, че не са толкова балансирани физически, това ще е плюс , защото победилият вероятно ще е някой като Алекса/ Чакалов и ще е мотивиран.
Интересно ми беше да прочета и мненията, които защитават Елица, уважавам ги, но не мога да се съглася. Играта е в твърде ранен етап, за да превръщаш всичко в драма, оставя ми усещането на човек, който сериозно върти обстановката около собствените си емоции и настроения. Не беше и особено приятен начина, по който посрещна новото момиче- в крайна сметка тя се е преборила за мястото си, нейният- не. Ако ще говорим за емоции, много по- естествени  са ми например обраните зараждащи се  симпатии на Цветан към Виктория, как искрено се зарадва, че тя дойде в неговото племе. Уважението и топлотата, с която говореше за нея като колежка, отношението му- ненатрапливо, нелигаво, но си личи, че му е симпатична. Много обичам мъже, които се отнасят по този начин. Не знам дали я харесва наистина като нещо повече, но силно се надявам. Този сюжет, макар и ненатраплив, ако се развие, ще е много по- приятен за гледане.

# 778
  • Буркина Фасо
Спомени от този епизод:
- Горгоната
- Ревът
- На Ралица кривите крака
да бе, като на ездач са Smiley  изпуснаха се веднъж да я дадат с къса рокля. сега пак ще я навличат с шалварести
гащи и ботуши посред лято.

Че и как издъхнаха някои на копането, пък уж яки.

# 779
Направо беше голяма излагация, че покерджията не успя да нареди пъзел на ниво детската градина.. нали много умен се представи

Общи условия

Активация на акаунт