💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 243
  • 870
  •   1
Отговори
# 795
Не е казани за любов между Цветан и Виктория, а за наченки на симпатия. Относно Елица и Алекса - и Ниагарския водопад да изреве, не е справедливо в игра за цялостна физическа издържливост да влиза двойка и то силни спортисти. Видяхме и преди какво могат да направят обединени два гласа и то коалициите възникват обикновено в хода на предаването. От началото да тръгнеш с неравен старт, определено не e ок.

# 796
  • София
Аз също съм неприятно изненадана от невъздържаните емоции на Елица. Както ѝ каза и доста по-симпатичната ѝ половинка, "Здрав съм!", демек какво е ревнала на умряло. Помислих, че са съвсем пресни гаджета, та още замаяна, но една година... чак пък толкова.
Виж, продукцията, че набляга на мелодрамата, никак не ме изненада.

За първи път са ми най-симпатични жълтите, някак най-умерени и "нормални" ми изглеждат засега. Simple Smile , новото им попълнение също ме впечатли с игра.

# 797
  • London
Аз имам съмнения до колко силна е Елица като състезател на този етап и в тази игра. Лабилен състезател обичайно винаги е губещ.

# 798
И на мен ми беше чудно защо толкова много плака Елица, ама после си казах, че явно съм станала дърт безчувствен пън вече и не бива да съдя младите, че проявяват повече емоции. Той се държа просто умилително. Душица.

# 799
С добро подхождам към този сезон. Двете игри досега ми харесаха,участниците са подготвени,а някои са ми много симпатични. Такива неща като намерени на пусто място нов найлон,палети,летви и т.н. не са ми дерт 😉. Част от играта е. Много се смях на един коментар във Фейсбук.че всичко е нагласено и ДАЖЕ имали вода 🙄🙄🙄,леле леле,някои очакват да ги оставят по един потник и без вода на брега на морето. А Звезделина шампанско искаше милата. Тя,въпреки,че си е обезобразила устата ми допада.
Някъде по-нагоре мернах предположение,че Джаферович го били закъсали финансово и затова се вряли навсякъде 😂,всъщност точно обратното. Имат си бизнес,отделно участват и в други проекти,не ги мислете.
Интересно ми е с течение на играта как ще ни се променят мненията за играчите,миналата година в началото не понасях Паулина,в края ми беше любимка 🤣.Да видим тази година как ще е.

# 800
За мен Елица направи грешка в няколко направления:

1. Показа се като свръхемоционална пред ВСЧКИ останали състезатели.
2.Показа, че не мисли в такива моменти.
3. Горните две са предпоставка за такива моменти и в течение на смите игри.
4. Сама се издаде, че е премълчала нещо от "колегите" си.
5. Веднага качва мишена на гърба и на двамата, защото е готова група от двама, а предаването едва сега почва.

Съвсем отделно, че не вдявам как си олимпиец-шампион, а не умееш да владееш емоциите си. Такава наглед емоционална ситуация даде прекалено много информация за самата нея, че и за човека и.

# 801
Да и аз съм  май в категория дърт безчувствен пън, да са живи и здрави младите. Но моята оценка за хората явно е някаква допотопна , неактуална и архаична. Могат да ме изнервят със злоба , наглост, липса на емпатия и тем подобни модерни характеристики. Това , че някой е по-шумен и бъбрив или по- чувствителен и плачлив не са ми повод за отписване.
Много се притеснявам, обаче за себе си, нямам грам спомен за Боби , дори не помня дали му симпатизирах. С Ла катрала обаче най-често сме на едно мнение , за това подозирам, че явно съм го харесвала ...Joy
Да , за съжаление помня основно скандалните и дразнителите

# 802
  • London
На колко е Елица на 16 ли е? Колко да е млада? Прилича на поне 30 годишна някъде.....което значи, че ми е горе долу набор, ако е така. Аз съм човек, който е влюбчив и романтик, но хайде нека всичко е в граници. Такива хистерии са типични по скоро за жени в критическа не за млади свежи девойки, ама знам ли.....

# 803
Елица е спортист, очаквах да е по-овладяна. Младостта, затворената среда и връзката, непреминала розовия период вероятно са причините почти да колабира. Пък и предвид възрастта, позабравила съм какво е да припадаш по май прешъс.
На първо четене съм разочарована от приятелката на Бобката. Дразни ме поведението и, но явно общите интереси и начин на живот ги свързват достатъчно.
Женя не ми допада, прикрита е, стратег. Нужно е за да оцелее вътре, но някак не е моето, още повече очаквам такова поведение на малко по-късен етап.
Харесвам високото момче, Цветан ли беше? Ненавиждам любовни нишки в подобни формати и съм изненадана от себе си, защото установих, че нямам против ако се заформи нещо между него и Виктория, стига да не залитнат в драматизъм, разбира се.
Фейгин е много чаровно и миловидно момиче, симпатизирам и на нея.
Касим е голяма скица, ще е забавно с него ако се задържи.
Алекса е готин, но ми направи впечатление, че при играта с топчето психиката му не издържа. Никаква мисъл и планиране, напълно хаотична игра.
Интересен сезон се очертава, ще видим.

# 804
Много е далеч от критическата още Wink
На 27 е.

# 805
  • London
На 27 е.

На 27 пак е що годе в моя възрастов диапазон. Не го намирам за възраст в която да се държиш като на 16.... Или второто на леля на 50.... Прекаляваща с алкохола и успокоителните. Такива са ми асоциациите....

# 806
Не смятам да следя сезона, но вчера се загледах малко в епизода. Няма такава простотия. Играта беше интересна, браво за силното представяне на част от резервите - Филип и Виктория ми направиха доста добро впечатление, Зорница (или там както се казваше момичето на трето място) също изглежда да има качества. Този Алекса (ама че име) в началото ме подразни, но всъщност не е чак толкова зле - не ми прилича на особено силен състезател (много бавен на пъзела, изключително зле на топчетата), но е приятен като човек. Обаче половинката му Елица - ей, тя ме накара да превключа на друг канал и да нямам желание да следя други епизоди. Няма такъв рев, няма такива циркове - човек ще рече, че отиват с гаджето на заколение. 2 дни изкарала вътре и вече тръшкане, че гаджето го няма и че явно няма да влезе (естествено, пак втори-трети шансове, пак врътки, за да има драми и да набутат желаните участници вътре). Като си толкова лабилна и не можеш да търпиш да си далеч от ''милото'', не влизай в такъв формат. Лигла безподобна.
Сестри, Манита, сега двойки и лиготии. Отново сезонът ще е провален заради глупавите продуценти и сценаристи.

# 807
На 27 е.

На 27 пак е що годе в моя възрастов диапазон. Не го намирам за възраст в която да се държиш като на 16.... Или второто на леля на 50.... Прекаляваща с алкохола и успокоителните. Такива са ми асоциациите....
Всеки носи различна емоционалност. Може да й е съвпаднало с ПМС състезанието. Тогава доста жени стават по-чувствителни. Но изобщо и не смятам, че непременно трябва да има някаква връзка с хормони. Хе, Евгения и тя си поплака за наш Ваня. Хем и тя явно е в твоя възрастов диапазаон. Relieved

# 808
На 27 е.
27г е ехеее! 😃
И то говорим за спортист, защото има значение. Докато другите са имали време за купони, общуване и дивотии, спортистите са прекарали всички тези моменти в залата. Има съществена разлика, затова си обяснявам подобни по-изразени емоции у Елица. Вероятно има доза незрялост, което не я прави кофти човек, разбира се.

# 809
  • London
На 27 е.

Всеки носи различна емоционалност. Може да й е съвпаднало с ПМС състезанието. Тогава доста жени стават по-чувствителни. Но изобщо и не смятам, че непременно трябва да има някаква връзка с хормони. Хе, Евгения и тя си поплака за наш Ваня. Хем и тя явно е в твоя възрастов диапазаон. Relieved

Тя го направи в рамките на нормалното. Нали правим разлика в това да покажеш емоция и в това да изсипеш едно кило сол в манджата?

Аз със това някой да е чувствителен проблеми нямам. Както някои знаят хобито ми е да правя клипове на спортисти.....и основното, което е да отразя емоцията, сълзите, усещането за триумф.  Ама Бога ми да реве някой за мъж и да се влачи пак заради мъж?????? Хайде стига бе.... 😅 Те такива емоции вече са ми много глуповати. Ми дръж се на положение, ще кажеш, че мъж не е виждала. Той човека не показа 1/10 от нейната прилепчивост, даже му беше неудобно.... Така мъж няма да задържи, ама това е теория която ще се провери в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт