💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 209
  • 870
  •   1
Отговори
# 810
  • Дубай
На 27 е Елица и са заедно от година някъде ,така казаха във визитката и.
Не ми пречи плачът ,ама то това нейното цяла драма бе братче,кво е заревала ще кажеш е умрял човекът.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 12:44 от I.V

# 811
На Виктория прякора ѝ е пушката, защото е племенница на Евгени Иванов - Пушката. Моля ви, какво гаджета, какви пет лева? 😂😂
Пушката и Цецо се познават от Левски, съответно и аз от там ги познавам. Цецо има брат близнак Василий, аз повече се познавах с Васко, с Цецо не съм комуникирала толкова. Ама те и трудно се разпознават де 🤨
И да се заформи нещо между тях само мога да се радвам, че са се преоткрили.

# 812
Ама тя рева повече и от Йоанна от сезон 2. Даже на моменти сякаш не можеше да диша. Да кажем, че не се е виждала с гаджето от 2 месеца и да е толкова емоционална (макар и да знае в какъв формат влиза), ама тя от 2 дни вътре и вече циркове. И е на 27-28, не на 17. Лиготия.

# 813
  • London
На Виктория прякора ѝ е пушката, защото е племенница на Евгени Иванов - Пушката. Моля ви, какво гаджета, какви пет лева? 😂😂
Пушката и Цецо се познават от Левски, съответно и аз от там ги познавам. Цецо има брат близнак Василий, аз повече се познавах с Васко, с Цецо не съм комуникирала толкова. Ама те и трудно се разпознават де 🤨
И ти ли си волейболна звезда? Имам спомен май от предни сезони, че го беше споделяла? Или бъркам..... Интересно ми е в този ред на мисли как ви повлиява ръста? Чувствате ли се някак различни? Вчера го усетих и при двамата....сякаш двама съвсем различни екземпляра от останалите се засякоха на Марс.

# 814
Те спортистите от много състезания и тренировки нямат време за гаджета. И аз съм плакала за мъж някога, после се отраках и разбрах, че полза от това няма.

# 815
И ти ли си волейболна звезда? Имам спомен май от предни сезони, че го беше споделяла? Или бъркам..... Интересно ми е в този ред на мисли как ви повлиява ръста? Чувствате ли се някак различни? Вчера го усетих и при двамата....сякаш двама съвсем различни екземпляра от останалите се засякоха на Марс.
Много бивша вече звезда съм аз, паднала 😃

Много е странно, да. Когато излязох от залата се чувствах ужасно сред другите хора 😂

# 816
Тежка беше серията с този рев. Но хоромоните не се шегуват. Адреналин от състезанието и допамин от любовта - и това е резултатът. Всеки реагира индивидуално. Вижте, че не малко от другите ревнаха по емпатия. Това са силни чувства. Защо спортист не е трениран да ги овладява за да се концентрира- "малко бой е ял", образно казано.

# 817
Защо ли си мисля, че Елица ще реве и по нататък. И на съвет, особено ако е застрашена, ако Алекса влезе и е застрашен от изгонване. Все ще е рев

# 818
Леле, тя ако разбере къде го пратиха, ще наводни със сълзи лагера.

# 819
Аз не мисля, че някой има против ако някой си поплаче за гаджето. Но Елица рИва и се тръшка, докато нейния беше на 10 метра от нея. Нелепо беше. Като не може без него да си ходи, стига драми. А това, че е медалист от олимпиада, доказва само колко е важен отбора и треньора. България има добра школа по борба и това е една от причините тя да е олимпийски медалист. Ще я видим лично тя какви качества има.

# 820
Вероятно са си представяли много ясно как са на финал и двамата и й е дошло шокиращо, че даже да влезе в играта не се класира ( Уж, де).
Другото ми подозрение е, че сигурно знаят какъв е сценарият и разиграва театро, за да изглеждат нещата достоверни. Ама той пък беше много истински в реакциите си. "Може ли да отида при нея? Алоу!" - хахах

# 821
Добре как може това момиче да е резерва, а оная мрънкащата за шампанско да е редови играч😃
Абсолютно си го мислих, както и учителя по физическо е резерва, а Тик токъра е основен 🤦
В корпоративния свят му викат Diversity & Inclusion (Разнообразие и приобщаване). Идеята на Разнообразието е, че колкото по-различни хора имаш в една компания/ екип/ отбор, толкова по-комплексен е твоят екип. Никой човек не е идеален, затова в екипите се търсят различни хора, които да се допълват. Идеята на Пробщаването е, че всички имат право на равен шанс. Това е риалити, не е спортно съзтезание по една конкретна дисциплина. Като риалити отразява реалния живот.

# 822
Спомени от този епизод:
- Горгоната
- Ревът
- На Ралица кривите крака
Че и как издъхнаха някои на копането, пък уж яки.

Да, това беше другият бисер освен джуките. Как пък никой не и каза, че тези ненормално слаби крака, даже и леко криви, са абсолютен отврат с тази пола. Разстоянието между клечавите и бедра с тази дължина на полата я прави да прилича на детска рисунка.

# 823
  • Дубай
А Димо, защо е така навлечен все ....Хората по бикини , Ралица със пола и риза ,той с якето.

# 824
А тя с чорапогащник ли е? Много ми е странно как я обличат. Студено ли да й е или прикрива белег или вени?

Общи условия

Активация на акаунт