Черен списък/некоректни търговци

• 11 860
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Маргарита каменова - ИЗМАМНИЦА 0878748436!!!

Маргарита каменова - ИЗМАМНИЦА 0878748436!!!
Изпращаме и обувки чрез ОЛХ ни пише. Преди да и ги изпратим имаше обаждане от наша страна с потвърждение да потвърди, че пратката ще си я вземе в деня в който и дойде потвърди ни и за това изпратихме. До личен адрес и то . На следващия ден пише разпореждане по пратката! Оставена в ОФИС! От там 5-6 дни още бавене и пратката ни е върната като платихме 22 лв доставки в двете посоки! Всеки ден госпожата лъжеше ,че ще я вземе
МАРГАРИТА КАМЕНОВА ИЗМАМНИЦА ОТ СЕЛО БРЕСТ ОБЛАСТ ПЛЕВЕН! ДАНО НЯМА ДРУГИ ИЗМАМЕНИ ОТ НЕЯ.

# 31
Аз имах проблеми с Евиза БГ. Няма да изпадам в подробности, но съм разочарована - меко казано. Личния ми опит беше много отрицателен.

# 32
Здравейте, добавям туристическа агенция Травеладжи/Travelagi, която неглижира важна информация и не предоставя такава на клиентите си за изискването паспортът да е валиден 6 месеца от датата на заминаване, за някои дестинации като о. Бали. Не връщат пари, отношението им е грубо към клиентите, когато са в правото си. Не се връзвайте на примамливи оферти.
Също така добавям бизнеса Saltart (йога клуб), който работи с въпросната агенция. Подвежда клиенти, като прокламира духовност.

# 33
ИЗМАМНИЦА!! ПОЛИ ДОБРЕВА ОТ ГРАД ВАРНА С ТЕЛЕФОН :0894515010
Поръчва си обувки като сме се разбрали предварително ,че като ги изпратим ще ги вземе на другият ден. Минава 1 ден не пише , минават 2 дни отново не си е взела пратката писахме да питаме какво се случва няма отговор влиза си онлайн не прочита ! Накрая минаха 7 дни и ни върнаха пратката и платихме 10 евро доставки !!! Моля не изпращайте на лицето ПОЛИ ДОБРЕВА ЗАЩОТО НАКРАЯ ЩЕ СТЕ ИЗМАМЕНИ И ВИЕ ЩЕ ВИ НАБУТА И НЕ И ПУКА ЗА ТОВА . ЗА МЕН ЛИЧНО ТОВА Е ИЗМАМНО ЛИЦЕ. на 100 %
Телефон 0894515010 от град ВАРНА
https://www.facebook.com/polinka.dobreva

# 34
  • София
Здравейте, към кого мога да се обърна за некоректен търговец?

Случая е следния, получих увредена дреха, за което писах на онлайн магазина. За съжаление не получих никакво разбиране от тяхна страна, дори ме обвиниха, че аз съм увредила дрехата, след като съм я взела.

Поисках да я върна и да си поемат разходите за доставка ( смятам, че така е редно) на което ми отговориха с изключително лошо отношение.

Пратката е взета преди ден. Към кого мога да се обърна и има ли смисъл да се занимавам или шанса да се разреши проблема е нищожен.

За съжаление нямам клипче как отварям пратката и дрехата е увредена Simple Smile

# 35
И аз съм получавала дреха с дефект, но ми върнаха парите и поеха разходите в двете посоки. Трябвало е да им звъннете веднага, ако е нямало преглед при куриера. Кой е търговеца?

Общи условия

Активация на акаунт