Баланс и оптимизиране на митохондриите в НЕМСКАТА тема (236)

• 20 947
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Гейм, разбира се, че ще видим и наоколо - Оберне, Riquewihr, Егисхайм, Рибовиле,Кайзерсберг, Киенцхайм, Амершвир. Дано ни стигне времето за два дни!

# 406
Reina,

Първоначално и дъщеря ми пътуваше сама до училище, но постепенно опозна децата, с които се качва в автобуса и си намери другарче.

Летните сандали ще прибирам като окончателно застуди, предполагам след около 2 седмици. Всички дрехи ми седят в един гардероб, просто различните сезони ползвам различни рафтове и закачалки.

# 407
Между другото, английското кралско семейство е с почти изцяло немски произход включително до поколението на Чарлз, братята му и сестра му. Дори династията се е казвала Сакскобурготски, но през 1917 са се преименували на Уиндзор за да се разграничат от Германия. Филип също беше в много голяма степен с германски корени, а титлата му, от която в последствие се е отказал е фон Шлезвиг-Холщайн-Зондербург-Глюксбург. Кралица Виктория и съпругът й Албърт Сакскобурготски са със 100% германски предци. Албърт купува замъка Балморал в Шотландия, където Елизабет Втора почина. С него се променя и името на династията от Хановер на Сакскобурготски. С крал Джордж Първи (роден в Хановер) е основана Хановерската династия.

# 408
Аз приемам титлата. Коктейл фон Шлезвиг-Холщайн-Зондербург-Глюксбург. Ми, не е лошо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 409
За мен фон Зофия-Висбаден.

# 410
За мен ,нищо не остана!🤣
Аз приемам титлата. Коктейл фон Шлезвиг-Холщайн-Зондербург-Глюксбург.Stuck Out Tongue Winking Eye
Записвам!☝️🤣

# 411
Ау, тук синя кръв се лее яко! Направо се чудя какво правя сред толкова кралски особи!
Поне едно местенце за придворна дама има ли? Relaxed

# 412
Аз не ща да съм придворна дама. Запазила съм си " Фон унд цу Нидерзаксен на три морета", някой да не каже после, че не е разбрал.
Снощи валя истински. Гледах от терасата как се заформи и разви гръмотевична буря съвсем ниско над земята, много впечатляващо беше.
При мен климатът е такъв, че почти целогодишно съм с едни и същи дрехи. Имам малко съвсем летни за голяма жега, преместих ги сутринта на най-долния рафт да не ми се пречкат. През юни пак ги качвам на горния рафт, това ми е подреждането Grinning

# 413
На четвърти оглед ще ходя за днес, после още два. Нищо не ми хареса дотук. Много лъжат тези хора и някак си правят на снимките стаите да изглеждат двойно по-големи. Вече ги обърквам жилищата и не знам какво отивам да гледам, нито колко струва. Те викат пусни документите на имейла от обявата. Аз откъде да знам коя е обявата, като поне триста обяви ми се въртят в пощата?🙈
Сега понеже имам 45 минути до термина, влизам в зоологическата градина. В дъжда, сама. 🤣

# 414
Успех, Софт! Твоето си те чака някъде, ще намериш. Само търпение, здрави нерви и здрави подметки!

# 415
Soft сбърка се..търкай тези дето ги отмяташ. Какво стана?

# 416
Сбърках се не, ами полудявам вече. Днес в 9 излязох, сега се прибирам.
Ами много "фалшиви" обяви има, в смисъл че или не е като на снимките, или са пропуснали да споменат някои подробности. Днес един поиска 7000 евро за кухня, нищо че втората спалня е с размери като за бебешко легло, скрин и малко бюро. Буквално това се беше събрало вътре. Други искат наем от утре, като онези, на които отказахме. Има и такива с отопление на ток, за което мерси. За свестните жилища има много кандидати. На единия оглед хората бяха на опашка по стълбите до долу. Много украинци също има, на които държавата им плаща наема и собствениците са спокойни. Не знам какво ще стане, продължавам да обикалям, пък каквото стане.

# 417
Колко да е струвала тази кухня, че иска 7 бона. Доколкото съм чела още след първата година кухнята е с 24% загуба от първоначалната си цена, а всяка следваща година с 4%.
Една приятелка търсеше за сина си квартира и ми разказваше за опашките от кандидати.

# 418
Колко да е струвала тази кухня, че иска 7 бона. Доколкото съм чела още след първата година кухнята е с 24% загуба от първоначалната си цена, а всяка следваща година с 4%.

Така е, освен ако не я пробуташ с апартамент. Тента на балкон, шкаф за обувки от Икеа, гардероб, всичко можеш да продадеш изгодно, ако върви с жилище.

# 419
Много украинци също има, на които държавата им плаща наема и собствениците са спокойни. Не знам какво ще стане, продължавам да обикалям, пък каквото стане.

Странно нещо са германците.  Араби, балкански братя и цветнокожи с пари от държавата не искат - на украинци се радват...

Общи условия

Активация на акаунт