Баланс и оптимизиране на митохондриите в НЕМСКАТА тема (236)

• 20 930
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Досега си мерихме тока, време е да споделим кой колко тоалетна хартия харчи и дали не ползва случайно вода и сапун. Като не пием така става. 🤣

Прахосмукачка робот не ща. Дайсънът отменя всичко. Взехме си и сешоар с дъщеря ми. Еми, все едно за първи път ползвам сешоар, такъв е ефектът и усещането.

# 511
  • Германия
Аз пак с Beers за лека нощ и  дано успея утре да стана навреме за да закарам големият тийн на Klassenfahrt.  У дома е като гара; всяка седмица някой е на път.

# 512
Ти па 800 евро, има и евтинийки.

И няма да може да се меря с германците. Ай сиктир. Във всичко съм по- от тях. И с прахосмукачката трябва да е така. Laughing

# 513
  • Немция
Няма лъжа, няма измама, тоалетната хартия може да стане knapp. Grin

https://www.nw.de/nachrichten/wirtschaft/23350818_Papierindustri … knapp-werden.html

Има вече и фалирала фирма за тоалетна хартия.
https://www.n-tv.de/ticker/Papierindustrie-warnt-vor-Folgen-der- … icle23570663.html

# 514
Чакам новата брошура на Рингелтаубе да видя кой алкохол на какви цени е и ще се запасявам. Представяте ли си да няма кво да пийм зимата? Самоубийствени мисли ми нахлуват в главата. Аз имам и билет за декември, може и от Хейнеман да поръчам. Ауууууу, басимо!
 Докъде стигнахме... за съществуването си да се притесняваме!

# 515
Представяте ли си да няма кво да пийм зимата?

Не! Мъжът ми и един приятел отдавна искат да правят казан за ракия в автосервиз на трети приятел. Имат план за части от Франция и ноухау от някакъв прадядо от село. Повече няма да им се присмивам и да ги плаша с Zoll. Да правят каквото могат за съществуването.

# 516
Който е фен на домашната ракия и не го мързи да си събира плодове може съвсем официално да си вари тука. Моят шеф си вари всякаква - от круши, ябълки, сливи, даже от къпини - тя според него е най-хубава. Кани ни на гости всяка година и вади много видове ракия за проба. Аз съм му опитвала от круши Уилямс и беше много ароматна.

# 517
800 евро кой робот струва? Аз като купих моя новият модел беше тъкмо излязъл, но и аз от скептичност реших да взема по-стария чудейки се също години наред. Сега не мога без него, искам новият модел, но този си работи.
Ракия? Бляк!!! Баща ми е специалист по правенето на ракия, търсят го от къде ли не..виж тоалетна хартия без майтап ще запася, колко му е..
Soft за такъв сешоар се чудя и аз, викаш доволна си? На Ghd били същите само по-евтини.

# 518
На мен сега ми е много интересно къде са другите източници на газ ? Защото нали февруари голям писък беше, че били насилствено и подло обвързани само с един. Няколко месеца не беше обикаляне, стискане на ръце, поклони и целуване на ръце и какво ли не и строене на какви ли не подвижни терминали ама нещо не виждам от всякъде да е потекла газ? Или се лъжа. Но АЕЦ трябва да се спре нищо че паралелно Унгария си гласува строежа на 2 нови. После тоалетната хартия била кът. Какво да се прави.
А още по-лоша намирам новината че всякакви медикаменти били кнап, освен ваксините за корона. сега и тези използвани за ракови заболявания и тях ги нямало.

Честит първи учебен ден на децата ! Успешна и хубава учебна година !

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 08:49 от bella-ciao

# 519
Потеглиха. Лиснах им вода и изиграх танца на радостта след тях, признавам. Ще е трудна и важна година, дано се справят.
Почва въртележката, но ние сме смазана машина. Пепе, от години повтарям, че работата ми вкъщи е като на ръководител движение на средна по големина гара.

# 520
Аз не танцувам от радост. Цяла ваканция ми беше толова добре и спокойно. Сега ще се занимавам с глупости!
Но поне последния ден в София направихме страхотен пазар за 1 ви учебен ден за по-малкото и му взехме доста спортни дрешки и обувки хубави. Както той си искаше. Радвам се за това.

# 521
И аз изпратих дребното преди малко до спирката. Успешна учебна година на всички ученици!

Вчера събрахме 10 кг ябълки и круши. Blush И сега се чудя какво да ги правя, но няма да е ракия. Joy

# 522
Синьо аз от ябълките които събирам правя доста чипс и става супер. Ако го съхраниш правилно доста държи и зимата можеш да го слагаш на ошав или чай. От круши не става. 
Крушите изчиствам и изяждаме.

# 523
Хайде изпращаме и последните започващи у-ще, успешна година на децата! Аз ще ходя с дребното на градина, да видим колко време ще му трябва. Аз повече от до края на октомври не мога да му отпусна...онзи ден един човечец ми вика до 11 инфекта за есента били нормални. Страх ме е .
Как така няма да е ракия Bleu 😂

# 524
  • Немция
Успешна учебна година!
Интересно, че започва при вас директно от понеделника, не ги щадят. Grinning
В НРВ първият учебен ден е винаги в сряда, на първокласниците в четвъртък.

На Klassenfahrt винаги са без телефони, при големите ученици (да речем от 9 клас нагоре) това условие променя ли се?
Моят осмокласник беше преди 3 седмици на Klassenfahrt без телефон, бяха изрично им ги забранили.
По случайност колежка на мъжа ми, живееща в друг град, също имаше дете, на Klassenfahrt на същото място Grinning, също 8 клас, но на тях им били разрешили 2 часа вечерно време да ползват телефоните си.

Общи условия

Активация на акаунт